Ha az autó alvázát rendkívül nekivágtam egy magas járdaszegélynek, attól mi baja lesz az autónak?
Az alvázát? Ugyan milyen autó az, Wartburg?
A "rendkívül nekivágtam" sok mindent jelenthet. Jó lenne tudni, mit is csináltál vele. Meghúztad a küszöböt a szegélyen, legurultál rajta és odacsaptad a padlót vagy mégis mit csináltál vele?
Toyota. Régi autó, használtan vettük, mondták is hogy alacsonyan van elöl az alváz.
Egy járdáról tolattam le, és nagyot csattant, miután az első kerekek leértek a földre. Semmi egyéb nem történt vele, utána is úgy működött, mint eddig, csak kíváncsi vagyok, hogy megsérülhetett-e valami rajta.
Drága második, apucinak ehhez semmi köze, felnőtt vagyok, gyerekeim vannak...
Köszönöm!
Marha magas volt a járda, de muszáj volt megállnom és másik hely közel s távol nem akadt...
Alá kukkantottam, két oldalt van rajta egy-egy olyan kampó féle, amik legalább 5 centivel lejjebb érnek, mint az egész alváz. Elméletileg csak az érhetett le, a többi nem.
Így is probléma?
Amúgy a "rohadást" meg lehetne előzni valahogy?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!