4 éves,105 cm magas,16 kg gyereket mivel kössem be az autóban? A gyerekülés övével, vagy az autó biztonsági övével?
Figyelt kérdés
A gyerekülés leírásában az áll, h 15 kgig biztonságos, azon felül az autó öve kell. Olyan kicsinek találom a kisfiamat az autó övéhez.2011. okt. 3. 14:32
1/11 anonim válasza:
ha olyan az ülés aminél a saját övet ki lehet szedni,ugy bekötheted az ülésben a gyereket az autó saját övével
2/11 anonim válasza:
Az én lányom 97 cm , szintén 16 kg(mondjuk csak 2,5 éves), a mi ülésünk 18 kg ig van és asaját övét kell használni!
3/11 anonim válasza:
en javaslatom, hogy vegyel 18 kilóig való gyerekulest
4/11 A kérdező kommentje:
Nem a vásárlás a cél. A biztonság az ami érdekes, mert hamarosan hosszabb útra indulunk. Arra lennék kíváncsi, h ki hány éves kortól, hány kilótól használja az autó biztonsági övét, a szék öve helyett.
A gyerekülés adott, tavasszal vettük, amikor a tesó a 9-25 kg méretűt megkapta. A fiamnak akkor vettünk egy olyat, ami már 9-36 kg jó, és szétszerelhető ülésmagasítóvá. A saját öve kiszedhető.
2011. okt. 3. 21:48
5/11 anonim válasza:
utolsó vagyok! elnezest, felreertettelek!! az autó övével!
6/11 anonim válasza:
a fiam 3 évesen volt 15 kg, akkor már nagyon szűkösvolt neki a 0-18 kg kategória, úgyhogy 15-36 kg közti ülést vettünk, amiben az autó övével kell bekötni. A vállánál van egy "lyuk" amin át kell bújtatni az övet, és úgy elvezetni a gyerek mellett, így tuti ott megy az öv ahol kell, nem veszik el a gyerek az öv alatt. Nektek nincs ilyen?
7/11 anonim válasza:
Bocs, hülyén írtam, nem a gyerek mellett, hanem előtte kell elvezetni az övet..
8/11 anonim válasza:
A lányom 5éves,19kg,és amig ki nem növi,én gyermek ülésben szállitom,3 pontos biztonsági övvel(ami a gyerek üléshez tartozik)ez állítólag 36 kg-ot bír,ami hülyeség!próbáltam ülésmagasítót,de aggaszt,hogy állandóan a nyakánál tekeredik az autó biztonsági öve,én meg vezetés közben egyfolytában őt lestem,nem jött be:)
9/11 anonim válasza:
Nem is értem a kérdésed a 9-36-os ülésben szállítod akkor annak az övével kötöd be a gyereket.
10/11 anonim válasza:
Szia.A lanyom 3 eves,103 cm magas es 17,5 kg,mi mar az auto biztonsagi ovevel kotjuk be.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!