A lányom kirohant a forgalmas úton az autók elé, amikor sikerült befogni én nagyon megvertek. Ezt így kellett volna?
"Mégis miért kell ennyire erőszakoskodni?! Pontosan te beszélsz az erőszak ellen, miközben te vagy a legerőszakosabb hozzászóló az egész témában! "
Nem vagyok eroszakos, csak hatarozott, es nem csomagolom be a velemenyem. Ez sokaknak kenyelmetlen lehet mert nem szoktak hozza az egyenes beszedhez. Ennek nem sok koze van az eroszakossaghoz.
Egyebkent meg azokkal szemben akik kepesek megutni a sajat gyerekuket, nem tudok sok empatiat erezni.
Igen, értem. Tehát jó erős bűntudatod van, aminek a hátterében szerepel egy korábbi álom is. Lehetne elemezni részletesen, de nem az interneten....
Időnként a saját szeparációs szorongásunk miatt féltjük túl a szeretteinket a haláltól... de olykor a más okok miatt lévő bűntudat vetül ki így.
Bízz egy kicsit magadban jobban! Hibáztál, de más is hibázik. Hibázás nélkül nincsen nevelés, nincsen élet. Egy jó figyelmeztetés, hogy minden pillanatban a jelenben kell lenni, ébrenek. A párkapcsolati konfliktusok torzítják a férjed nem helyénvaló reakcióját, ezt annak kell betudni, nem igazán az esetről szól. Ez csak egy katalizátor, ami az indulatokat beindította. Így tárgyiasul az indulat, "van mire fogni" azt, ha dühös rád. (más miatt) Emellett rivalizál veled a szülői szerepben.
Nem az a legfontosabb momentum, hogy rácsaptál a fenekére, hanem annak a pillnatnyi belátása, hogy az élet illékony. Időnként történnek ilyen élmények, hogy figyelmeztessenek minket:) Ezek azonban nem feltétlenül rosszak! Növelik a felelősség érzetet, az éberséget, az egymás iránti elköteleződést.
Gondold végig, hogy mi a hozománya a számodra. Miben vitt előre ez az esemény.
Ha előjönnek az automatikus negatív gondolatok, akkor ezeket érdemes leírni magadnak, majd rákontrázni szintén írásabn.
Na alakul ez, kezd kijönni a valós személyiséged. :)))
Ne anyázz, ha már erőszakosságnál tarunk.
Szerintem igencsak irigy lennel az en szanalmas eletemre.
Most speciel itthonrol dolgozom, es van mellette idom ide is irni. De ez hol lenyeges? Probaltol fogast talalni a szemelyemben mert nem tudtok abban amit leirtam a temarol? Ez egy nagyon tipikus reakcio, es azt mutatja hogy szerintetek is igazam van, csak nincs bennetek eleg gerinc hogy bevalljatok.
Koncentraljatok arra hogy a gyereket utni buncselekmeny.
Lépj tovább, elmondtad a véleményedet! Ne erőltesd rá másokra az elképzeléseidet. Elmondtad, lapozhatsz.
Többiek, meg nem kell reagálni tovább. Ne etesd a trollt
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!