Gyakran vagyok itt fent és olvasom hogy ki mit vesz a babának. Pl fél millióért babakocsi. Minden rosszindulat nélkül kérdezem, hogy ez mire jó? Én az első gyereknél 10 ezerért vettem egyet és mindháromnál az volt. Nem érzem kevesebbnek a gyerekeimet tőle. Szoval a kérdésem, hogy miért költenek manapság ennyi egy kocsira?
Mi-legalább is én-sem akarok veszekedni,sőt!De látod,azt írod,hogy ez vagy az megéri?Igen,ezek szerint megéri.Nekem is megérte a 100 ezer ft-ot kiadni.És ha 150 ezer lett volna,ami tetszik,akkor annyiért vettük volna meg.Nem kérkedésből,hanem azért,mert nekünk az éri meg,és az-nekünk-úgy jó.De mi mindennel így vagyunk,pláne a gyerekeink dolgaival,és a házunkkal(kertben,kívül-belül).
2015. márc. 25. 07:17
72/77 anonim válasza:
Nem, mi nem bantuk meg. Nekunk az olcso (ami lehet itt masnak mar dragabb kategoria = graco) 6 honapot birt mint irtam ellenben a maxi-cosi a 3. Gyerekunket szolgalja ki. Meg mindig teljesen jo allapitban van, de a csaladban lesz elajandekozva. Minden nekunk fontos igenyt kielegitett. Allithato tolokar mindket iranybol rogzitheto ulesek nagy felfujhato kerekek konnyen iranyithato 1 kezzel ( mert a masikkal fognom kell a nagyobb teso kezet). Nagyon massziv es van hozza isofixes talp is az autoben. Egyedul babakocsitaskat nem vettunk hozza, mert azt nem tartottam fontosnak. Avonos babskocsi taskam van. Egyeduli hatranya hogy minden ulesre ( mozes sport hordozo) kulon esovedo kell.
2015. márc. 25. 09:12
73/77 anonim válasza:
Utolsó:árban nincs sok különbség Maxi Cosi 3 és Graco között,tehát nem mondanám olcsó kategóriának a Gracot.A Maxi Cosi 120 körül van,a Graco TS rögzítőtalpas,hordozós verziója 100 körül van.
2015. márc. 25. 13:42
74/77 anonim válasza:
A mura £950 volt a graco £280. Nekem azert van kulonbseg.
A murahoz kulon vettuk a mozest a hordozot az esovedoket es isofixtalpat es kaptunk egy pledet ajandekba.
A gracon nem cserelheto az ules a hordozo rapattinthato csak es nem volt isofixes talpuk csak sima.
2015. márc. 25. 19:18
75/77 anonim válasza:
Akkor nézd meg itthon.....a Mura a Brendonban van 150 körül(ami köztudott,hogy jóval drágább)a Graco Quattro Tuor De Luxe TS mindenhol 100 körül volt....
2015. márc. 25. 21:39
76/77 anonim válasza:
150 a vaz es a sportresz. Emelle kell meg hordozo mozes esovedok es isofixtalp. Amugy teljesen mindegy most mennyi es otthon mennyi szamomra. A graco nekem csalodas volt. Nagyon-Nagy csalodas ellenben a maxi cosival.
2015. márc. 25. 22:07
77/77 anonim válasza:
Kivancsisagbol megneztem most mennyi. AZ uj graco 199 hordozoval esobedovel es labzsakkal.
Maxi vosi 530 vaz sportresz mozes hordozo. Kell meg labzsak 3 esovedo.
Mindkettohoz kell AZ autoba talp. Irtam, hogy a gracohoz meg sima a murahoz isofoxes volt.
A graco bababoltos a mura internetrol rendeloson neztem tehat a graco neten rendelve meg olcsobb lenne. Tehat meg mindig a Jo duplaja 😊
De ez nem vita kerdes. X eve mi ennyert vettuk. A graco nekunk nem volt pozitiv elmeny a 6 honapos teherbirasaval mig a mura 3 gyereket kiszokgal. Ha igy nezzuk igazad van a graco a draga! 😊 es nem vita kepp iron tenyleg de nalunk ez a helyzet volt. Elhiszem, hogy Jo kocsi es masnak evelet sot tobb gyereket is kiszolgal, de mi belenyultunk nagyon.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!