Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Milyen fontos dolgokat vigyek...

Milyen fontos dolgokat vigyek magammal ha 2 honapos babaval hosszabb auto utra keszulunk?

Figyelt kérdés
Kb 6-7 oras lenne az ut es tapszeres baba
2014. jún. 13. 09:24
 1/5 anonim ***** válasza:

-pelenka

-törlőkendő

-popsikrém

-cumisüveg

-tápszeradagoló

-babavíz+tápszer (ha nem tudod frissen megcsinálni akkor termoszba kész tápszer)

-kis csörgő ha út közben unatkozna

-bébihordó

-váltás ruha

-pelenkázóalátét

-kis könnyű pamut pléd

-cumi (ha cumizik)

2014. jún. 13. 10:51
 2/5 anonim ***** válasza:
én az első adag kaját elkészítve, termoszba vinném, mellé vinnék forralt vizet meg persze tápszer (de ez persze úgyis lesz nálatok) 2. etetésnél ha addig nem érkeznétek meg, biztos lesz egy kis étterem, kávézó ahova ha beültök egy üdítőre megkéritek a személyzetet, hogy langyosítsák meg a vizet neked, hogy akkor már friss tápszert kapjon... pihennetek úgyis kell út közben mert nagyon kényelmetlen egy ilyen pici babának ennyit utazni babahordóba... vinnék mindenképp teát is a tápszer mellé, mert meleg van... a többi: pelenka, popsitörlő, ruha meg úgyis van nálatok hisz gondolom nyaralni mentek :) )
2014. jún. 13. 10:52
 3/5 anonim ***** válasza:
36%

Én kiegészíteném egy csomag alap gyógyszerrel is:

- lázcsillapító

- horzsolásokra/kipirosodásra

- rovarcsípésre

- orrszívó

- hőmérő, vazelin

Nekünk orrszívó porszívónk van, de hát a kocsiban nem lehet ugye használni. Ezért vettünk egy autós porszívót, amire lehet csatlakoztatni. Amikor taknyos volt a babánk, nagyon hasznos volt, hogy az autóban is tudtunk orrszívózni.

2014. jún. 13. 15:54
 4/5 anonim ***** válasza:
Nem tudom mi volt a gond a gyógyszeres válaszommal, de ezek szerint akkor inkább ne vigyetek magatokkal gyógyszer...
2014. jún. 16. 09:42
 5/5 A kérdező kommentje:

Nem ertem miert irtad ezt. Jo otlet a gyogyszer,el sem indulnek gyogyszer nelkul. Mindig van nalam ugymond gyogyszeres dobozka a fontosabb gyogyszerekkel mikor utazok.

En zold kezecsket adtam a valaszodnak, hogy hasznos

2014. jún. 17. 14:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!