Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Fontos! Ti mit tennetek?

Fontos! Ti mit tennetek?

Figyelt kérdés
Nagyon el kellene mennem dolgozni, mert nagyon nincs penzunk. Anyosomek eddig azt mondtak vigyaznak 1,5 eves kislanyomra, sot meg nyugtattak is hogy en csak menjek nyugodtan, naluk elfer a lanyom. Tegnap kaptam egy ajanlatot, ma mentem interjura fel 11-re, fel 10-kor meg felhivott anyosom, hogy megsem aktualis, aposom nem engedi, mert akkor mi lesz az otthoni munkaval. Megbolondulok olyan ideges vagyok. Legszivesebben megfolytanam aposomat.
2014. ápr. 10. 13:38
 1/8 A kérdező kommentje:
Bolcsibe nem birom adni, mert csak magan bolcsi van nalunk, az is 25 km-re, es penzunk sincs kifizetni.
2014. ápr. 10. 13:40
 2/8 anonim ***** válasza:

Én megkérdezném apóstól hogy miért nem tetszene neki ha anyósod elvállalná a kicsit.

másrészről ott a bölcsi, bár én sem szívesen adnám be idegenek közé így nem mondom hogy írasd be! Senki más nem tudna vigyázni rá? esetleg édesanyád mondjuk fél napot aztán anyósod fél napot, így végez az otthoni munkával. egyébként ez a főzés mosás takarítás lenne?

2014. ápr. 10. 13:42
 3/8 A kérdező kommentje:
Fozes, mosas takaritas, es a joszagok ellatasa, mert vannak tyukok, disznok. Ezt aposom is meg tudna csinalni, csak neki mindig mas dolga van. Anyukam 50 km-re lakik, nem tudom neki mondani, hogy jojjon minden nap busszal. 1.draga a busz, 2. apolja a beteg nagyszuleimet.
2014. ápr. 10. 13:48
 4/8 anonim ***** válasza:

Mennyit keresnél? Ha fizetésed egy részét odaadnád valaki másnak felvigyázásért cserébe, akkor is megérné elmenned dolgozni? (Bár ha nagyon meg vagytok szorulva, akkor egy fél fizetés is jobb mint a semmi.)

Esetleg nincs egy frissnyugdíjas néni v rokon a faluban aki elvállalná? Más kisgyerekes anyuka, akinek ugyancsak jól jönne egy kis mellékes?

Átgondolnám h mennyi a maximum amit fel tudnék erre áldozni a fizetésemből és megkérdezném a szóba jöhető embereket. Falun nagyon nincs munka, akinek semmi lehetősége nincs, az biztos elvállalja olcsóbban, mint a bölcsi.

2014. ápr. 10. 13:58
 5/8 A kérdező kommentje:
kb.70000 ft-ot keresnek, amibol felet oda kellene adnom valakinek. De kinek, mikor alig ismerek vkit a faluban, mert en mashonnan jottem ide, meg kellene ismerkedni eloszor valakivel, akire ra biznam a lanyom, akiben megbizok es a lanyom sem fel tole. Eddig nem gondolkodtam ilyenen, mert azt mondtak anyosek, hogy rajuk bizhatom a lanyom.
2014. ápr. 10. 14:07
 6/8 anonim ***** válasza:
Szerintem ülj le,beszélj velük,vázold a helyzet súlyosságát és tedd hozzá,hogy azért kezdtél el melót keresni mert azt mondták számíthatsz rájuk!
2014. ápr. 10. 14:52
 7/8 A kérdező kommentje:
koszonom a valaszokat es a tanacsokat.
2014. ápr. 10. 16:12
 8/8 anonim ***** válasza:

én elmondanám a férjemnek, hogy kérdezze meg az apját, mi a fene baja lett hirtelen, ha eddig vállalták. Ha te kéred számon az olyan furin jönne ki...

És próbálnék keresni valakit, akár hirdetés útján is, aki bevállalná...

2014. ápr. 10. 16:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!