Fontos! Ti mit tennetek?
Én megkérdezném apóstól hogy miért nem tetszene neki ha anyósod elvállalná a kicsit.
másrészről ott a bölcsi, bár én sem szívesen adnám be idegenek közé így nem mondom hogy írasd be! Senki más nem tudna vigyázni rá? esetleg édesanyád mondjuk fél napot aztán anyósod fél napot, így végez az otthoni munkával. egyébként ez a főzés mosás takarítás lenne?
Mennyit keresnél? Ha fizetésed egy részét odaadnád valaki másnak felvigyázásért cserébe, akkor is megérné elmenned dolgozni? (Bár ha nagyon meg vagytok szorulva, akkor egy fél fizetés is jobb mint a semmi.)
Esetleg nincs egy frissnyugdíjas néni v rokon a faluban aki elvállalná? Más kisgyerekes anyuka, akinek ugyancsak jól jönne egy kis mellékes?
Átgondolnám h mennyi a maximum amit fel tudnék erre áldozni a fizetésemből és megkérdezném a szóba jöhető embereket. Falun nagyon nincs munka, akinek semmi lehetősége nincs, az biztos elvállalja olcsóbban, mint a bölcsi.
én elmondanám a férjemnek, hogy kérdezze meg az apját, mi a fene baja lett hirtelen, ha eddig vállalták. Ha te kéred számon az olyan furin jönne ki...
És próbálnék keresni valakit, akár hirdetés útján is, aki bevállalná...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!