Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Nagyon rossz evő a lányom...

Nagyon rossz evő a lányom júliusba lesz 4éves és mindent megtesz hogy ne kelljen enni ti mit tennétek ijekor?

Figyelt kérdés
4 éves lesz és 12kg70dgk és kábé 95-96magas, voltunk kivizsgláson is de minden rendbe volt vele már nagyon agodom a sulya véget nehogy elvegyék tőlünk.
2014. márc. 28. 12:04
 1/8 lcs ***** válasza:
milyen kivizsgáláson voltatok? gasztro? tápanyagfelszívódást néztek?
2014. márc. 28. 12:11
 2/8 A kérdező kommentje:
Ott még nem voltunk,de hasi ultrahangra is elkültek már vérvételen is.
2014. márc. 28. 12:26
 3/8 anonim ***** válasza:
Ételallergia, reflux, tápanyag-felszívódási zavar mind okozhat ilyen tünetet. Sőt, még lelki oka is lehet. Próbálj kiharcolni egy teljes kivizsgálást. Addig is - tudom, nehéz megcsinálni - próbálj meg nem nagy ügyet csinálni az evésből. Gondolj bele, ha nagyon azzal foglalkoznának, hogy eszel-e vagy nem, mit eszel és mennyit, Neked sem lenne sok étvágyad, biztos a lányod is így van már ezzel.
2014. márc. 28. 12:29
 4/8 A kérdező kommentje:
Kőszőnőm mindenkinek a válaszokat és mindenkép kiharcolok egy teljes kivizsgálást igaz az orvosa kicsit vissza maradt mindig azt mondja semmi baja,nem kell kivizsgálni csak én meg itthol ideg frászt kapok ahogy eszik,egy szelet szendivs két oráig tart nála állando nyafogásal és minden étkezés igy megy,remélem meglesz a testévre fog vele enni.
2014. márc. 28. 12:56
 5/8 lcs ***** válasza:
picit kevésnek tűnik a súlya, bár a magasságához nem olyan vészes, de szerintem mindenképpen jussatok el egy gasztrós kivizsgálásra, mert lehet találnak arra is okot, miért nem eszik rendesen. ha oviba megy, akkor ott nem fognak két órát várni, hogy egyen :(
2014. márc. 28. 18:48
 6/8 lcs ***** válasza:
vagy már jár oviba?:) ott eszik rendesen?:)
2014. márc. 28. 18:49
 7/8 A kérdező kommentje:
Igen már ovis sajnos ottis csak nyamog, probálok nagyon-nagyon türelmes lenni, de mindig egy idő után eltőrik a pohár látja hogy szépen kérem és annál inkább se csinálja.Picinek is szőrnyü evő volt akkor anno szopizni nem akkart.Habár az apukája is nagyon sokáig sovány fajta volt meg magas, én alacsony és kőzép sulyu. Már nem tudom mit kéne tenni.
2014. márc. 29. 19:35
 8/8 lcs ***** válasza:
szerintem ha meg tudjátok oldani, menjetek el egy teljes körű kivizsgálásra, mert akkor ha nincs is semmi gond, akkor legalább megnyugodhatsz, és talán a doki, még tanácsot is tud adni, hogyan tudod az étvágyát növelni, mert vannak olyan vitaminok, és étrendkiegészítők, amik növelni tudják az étvágyat :)
2014. márc. 29. 20:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!