Anyukák nem túlozzátok el a dolgokat egy kicsit?
Kb egy hete volt itt egy kérdés, hogy mi a különbség egy 40 ezres és egy 140 ezres babakocsi között.
Annyi hülyeséget írtak, hogy muszáj volt megmondanom a frankót: a különbség pontosan 100 ezer forint, se több, se kevesebb.
Azt az oltást, amit privátban kaptam az anyatigrisektől, vazze...
Gratulálok itt mindenkinek, itt olyan okos mindenki. Lefogadom ha megtehetnék az okosok akkor egyből megvennék a jobb minőségű drága babakocsit.
Nektek minden baj, a drágább pelenka , a drágább babakocsi.
Mindenkinek egyéni saját problémája hogy mit és mennyiért vesz.
Mi kulfoldon elunk, es a relative jobb fizetesek miatt megengedhetnenk magunknak dragabb dolgokat is, de en sem veszek felmillaert babakocsit az ikreimnek, csak "mert megtehetem". Alig hasznaltan vettunk iCandy ikerbabkocsit nekik, m ez a legkisebb es legkonnyebben kezelheto ikerbabakocsi.
Azok a szulok, akiknek ez a legjobb indokuk a tulzott koltekezesre, h "mert megtehetik", majd meglatjak, h a gyerekeik milyen ertekrendet tanulnak el, aztan torhetik a fejuket, h miert veszik oket semmibe majd a gyerekeik, ha nagyobbak lesznek. De ez nem a Te gondod ugysem :)
A kommenteket olvasva megkaptam a választ, hogy miért vesz valaki drága babakocsit: mert nem a semmire szült. Hát ennyi...ezek szerint az olcsóbb babakocsi magával hozza, hogy a szülők felelőtlenek, és a semmire vállaltak gyereket. :D
Istenem, olyan jó ez az oldal! Szeretem olvasgatni. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!