Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Anyukák nem túlozzátok el a...

Anyukák nem túlozzátok el a dolgokat egy kicsit?

Figyelt kérdés
Gyakran vagyok itt fent és olvasom hogy ki mit vesz a babának. Pl fél millióért babakocsi. Minden rosszindulat nélkül kérdezem, hogy ez mire jó? Én az első gyereknél 10 ezerért vettem egyet és mindháromnál az volt. Nem érzem kevesebbnek a gyerekeimet tőle. Szoval a kérdésem, hogy miért költenek manapság ennyi egy kocsira?
2015. márc. 23. 10:19
1 2 3 4 5 6 7 8
 21/77 anonim ***** válasza:
97%
Szerintem ez nem igény kérdése, csakis a pénztárcáé. Én is szeretnék fél milliós babakocsit de belátom, hogy nem engedhetem meg magamnak. Igényes vagyok, de ha nincs rá pénz, akkor nincs rá.
2015. márc. 23. 11:26
 22/77 anonim ***** válasza:
54%

Kb egy hete volt itt egy kérdés, hogy mi a különbség egy 40 ezres és egy 140 ezres babakocsi között.

Annyi hülyeséget írtak, hogy muszáj volt megmondanom a frankót: a különbség pontosan 100 ezer forint, se több, se kevesebb.

Azt az oltást, amit privátban kaptam az anyatigrisektől, vazze...

2015. márc. 23. 11:28
 23/77 A kérdező kommentje:
Az a gond hogy maguk sem tudják megmondani hogy miért jobb a drágább. A lényeg hogy úgy érzik, ők mindent megadtak a gyereknek, holott abszolut nem.
2015. márc. 23. 11:30
 24/77 anonim ***** válasza:
74%
Én sosem gondolkodtam azon, hogy de jó lenne egy félmilliós babakocsi. Ennyi pénzt kiadni egy olyan dologra, amit meg lehet oldani jóval olcsóbban...Sokan itt félévente babakocsit cserélgetnek.
2015. márc. 23. 11:32
 25/77 anonim ***** válasza:
32%

Gratulálok itt mindenkinek, itt olyan okos mindenki. Lefogadom ha megtehetnék az okosok akkor egyből megvennék a jobb minőségű drága babakocsit.

Nektek minden baj, a drágább pelenka , a drágább babakocsi.

Mindenkinek egyéni saját problémája hogy mit és mennyiért vesz.

2015. márc. 23. 11:35
 26/77 anonim ***** válasza:
81%

Mi kulfoldon elunk, es a relative jobb fizetesek miatt megengedhetnenk magunknak dragabb dolgokat is, de en sem veszek felmillaert babakocsit az ikreimnek, csak "mert megtehetem". Alig hasznaltan vettunk iCandy ikerbabkocsit nekik, m ez a legkisebb es legkonnyebben kezelheto ikerbabakocsi.

Azok a szulok, akiknek ez a legjobb indokuk a tulzott koltekezesre, h "mert megtehetik", majd meglatjak, h a gyerekeik milyen ertekrendet tanulnak el, aztan torhetik a fejuket, h miert veszik oket semmibe majd a gyerekeik, ha nagyobbak lesznek. De ez nem a Te gondod ugysem :)

2015. márc. 23. 11:39
 27/77 A kérdező kommentje:
25 Én biztos hogy nem vennék. Max 30 ezerig. Hogy miért? Mert ugyanazt kapom, mintha 700 ezerért venném. Csak rongyrázásnak nem fogom megvenni.
2015. márc. 23. 11:42
 28/77 anonim ***** válasza:
Sok rokonom megtehette volna, mégsem tette. És szerencse, hogy ők valahogy szerényen kezelik a vagyonukat, soha az életben nem hallottam tőlük, hogy mert megtehetjük.
2015. márc. 23. 11:44
 29/77 anonim ***** válasza:
41%

A kommenteket olvasva megkaptam a választ, hogy miért vesz valaki drága babakocsit: mert nem a semmire szült. Hát ennyi...ezek szerint az olcsóbb babakocsi magával hozza, hogy a szülők felelőtlenek, és a semmire vállaltak gyereket. :D

Istenem, olyan jó ez az oldal! Szeretem olvasgatni. :)

2015. márc. 23. 11:45
 30/77 anonim ***** válasza:
37%
Nagyon szegény ember lehetsz kérdező , és most nem anyagilag gondolom, hogy avval foglalkozol hogy kinek mennyi pénze vagy és hogy ki mire költi.
2015. márc. 23. 11:46
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!