Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Anyukák nem túlozzátok el a...

Anyukák nem túlozzátok el a dolgokat egy kicsit?

Figyelt kérdés
Gyakran vagyok itt fent és olvasom hogy ki mit vesz a babának. Pl fél millióért babakocsi. Minden rosszindulat nélkül kérdezem, hogy ez mire jó? Én az első gyereknél 10 ezerért vettem egyet és mindháromnál az volt. Nem érzem kevesebbnek a gyerekeimet tőle. Szoval a kérdésem, hogy miért költenek manapság ennyi egy kocsira?
2015. márc. 23. 10:19
1 2 3 4 5 6 7 8
 61/77 anonim ***** válasza:

53: baleset után tilos az ülést tovább használni, ki kell dobni (eladni is marha nagy bunkósága balesetet átvészelt ülést, a másik gyerek épségével játszani...) mert nagyban csökken az ellenálló képessége az ütközéstől!!!

Remélem már kinőtte vagy vettek újat!

2015. márc. 24. 13:11
 62/77 anonim ***** válasza:
Én is az 53-as válaszolónak akartam írni,hogy ilyen baleset után TILOS használni az ülést!Attól,hogy nem látszik rajta a szerkezete megsérült(hiszen elnyelte az ütközéskor fellépő erőket,végül is erre hivatott).Különben pedig Trabantban is éltek már túl súlyos balesetet,és Merciben is haltak már meg.Itt az arányokról,és esélyekről van szó!
2015. márc. 24. 13:30
 63/77 anonim ***** válasza:
94%

Pedig kedves kerdezo eddig mindenki epeszu indokokat irt, ez pedig elsosorban a kenyelem.Ugyanis egy jo minosegu babakocsival nem csak kibirni kell a babakocsis setakat mint ahogy Te irtad, hanem elvezni is lehet.

Van olyan babakocsi amit motor hajt, igy gyakorlatilag nem kell tolni( FoppaPedretti Myo), van amelyiknek tobbek kozott 360 fokban fordul az ulese, van amelyik gombnyomasra nyilik vagy zarodik, es van ahol a konnyebb iranyithatosagot, nagyobb kerekeket, nagyobb kupolat vagy a felhasznalt anyagok minoseget kell megfizetni.

Masreszt a 'megvehetnem, de nem teszem' kezdetu valaszoknal sokszor hianyzik a mondat masik fele.

A folytatas tobbnyire hasonlo lenne " nem teszem, mert mas, szamomra fontosabb dolgoktol vonnam el az adott osszeget"

Ha viszont a csalad minden igenye fedezve van, akkor a tobbletet miert ne kolthetnem kenyelmi dolgokra? Epp ezert megveszem a kenyelmesebb es praktikusabb babakocsit, biztonsagosabb autot, minosegi hasznalati cikkeket, markas ruhakat.

Gondolom barmilyen indoklas felesleges lenne, hiszen a kerdesed egyetlen celja, hogy ONMAGADNAK igazold foggal-korommel, hogy minden ugy van jol, ahogy te csinalod, mert a gyerek felno olcso babakocsival es hasznalt ruhakban is.Persze, ebben igazad van, de azert ne forditsuk mar visszajara a dolgokat, hogy innentol kezdve a letszuksegleti dolgokon kivul minden felesleges...

2015. márc. 24. 16:11
 64/77 A kérdező kommentje:
Kedves utolsó! Élveztem "csóró" babakocsival is a sétákat :) Ha figyelmesen elolvasod amit írtam, akkor meglátod, hogy én nem a sétáról beszéltem, hanem arról hogy felcipeltem a lépcsőn és ezt kibírtam. Nem kell hozzá olyan babakocsi ami magától lépcsőzik, mert ennyi áldozatot megtudok hozni a gyerekemért. Ha megtehetném se vennék ilyet.
2015. márc. 24. 16:58
 65/77 anonim ***** válasza:
Meddo vita! ITT ugy van kezekve, mint ha azok neznek le a tobbieket akik meg tudtak venni a draga babakocsit, mikozben igy vegigolvasva pont forditva van......
2015. márc. 24. 20:10
 66/77 anonim ***** válasza:
A 44. vagyok.Kedves Kérdező!Téged miért zavar az,hogy aki megteheti megveszi?!Most már én is kezdem úgy érezni,hogy nem a drága babakocsisokkal van a gond....nekem pl.tök mindegy,hogy kinek milyen babakocsija,kocsija van.Azt tudom,én/mi mit engedhetünk meg magunknak.Ha a közös döntésünk az,hogy 100 ezerért veszünk babakocsit,akkor ahhoz senkinek semmi köze.Ha NEKÜNK az a jó,akkor az a jó!Különben nekünk is 3 gyerekünk van,de az 1. és a 2. között elég nagy a korkülönbség,így a 2.-nak mindenből újat vettünk...ám a két kisebb között nincs sok,így a másodiknál eleve úgy terveztük,hogy a 3.-nak is jó legyen.Mi mindenből jót,és újat vettünk.A pénzünkért megdolgoztunk(megdolgozunk)arra és annyit költünk,amennyit mi gondolunk.A tesómék(nagyon nagyon jó anyagi körülmények között vannak)nyár végére várják a kicsit,és pár napja mondta,hogy lesz vagy 1 millióba a baba.És?!Az Ő pénzük,az Ő dolguk,az Ő gyerekük.Az Ő ÉLETÜK.
2015. márc. 24. 20:55
 67/77 A kérdező kommentje:
Mi a baj? Én kérdeztem valamit, aki nem akar az nem válaszol. Nem kötelező. Nem értem mi rosszat írtam?
2015. márc. 24. 21:01
 68/77 anonim ***** válasza:
Egész egyszerűen nem akarod-vagy nem vagy hajlandó-megérteni,hogy van,aki másként gondolja(vagy megteheti)és drága babakocsit vesz.Én elhiszem,és megértem,hogy Neked a 10 ezer ft-os volt a tökéletes.Nem kérdezem,hogy miért,mert nem az én dolgom.Te Te vagy,és kész.Én meg én vagyok.Pont.
2015. márc. 24. 22:17
 69/77 anonim ***** válasza:
53vagyok- a baleset már 7éve volt. Nem lett eladva vagy továbbadva az ülés, a padláson őrzi az emlékeket...... :(
2015. márc. 24. 22:33
 70/77 A kérdező kommentje:
Sajnos nem ertem mi rosszat irtam :( En csak az okokra vagyok kivancsi hogy mit tud a felmillas kocsi amit az olcso nem. Egy ok mar van es az az hogy magatol lepcsozik. Csak nem ertem hogy tenyleg megeri? Volt mar olyan h vki megvette a dragat es megbanta. En nem veszekedni akarok ne ertsetek felre ♡♡
2015. márc. 24. 22:42
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!