Anyukák nem túlozzátok el a dolgokat egy kicsit?
Pardon, az lemaradt, hogy a hordozókendő is olcsó opció lett volna. Attól azért tekintettünk el, mert veleszületett gerincproblémám van, ami miatt túl nagy súllyal nem terhelhetem a gerincemet, különben műtét lenne a vége - előtte meg masszív, krónikus hátfájás. 155 cm vagyok, tehát már most se tudnám hordozni a 10 kg-os lányomat, a gerincem nem bírná ki a hosszú ideig tartó terhelést.
Emiatt például nem is tudom állva ringatni, ha ilyenre van szükség, azonnal leülök vele. Emelni pedig speciális módszerrel emelem, ami inkább a végtagokat terheli, nem a gerincemet.
Mondjuk mi nem tehetjük meg sajnos, hogy félmillióért veszünk babakocsit, de ha megtehetném akkor bizony nem az árát nézném, hanem az alábbi szempontoknak kellene megfelelnie:
- egybe tolókar
- 3 az egyben (sport, mózes, babahordozó)
- 4 kerék
- extra könnyű váz, mert sokat tömegközlekedünk
- könnyen összecsukható
- jó minőségű anyagokból
- szép kivitel
- nagy bevásárlóháló alul
- nem túl nagy de nem is túl kicsi kerekek
stb.
Mondjon már valaki egy olcsó babakocsit légyszi, ami ezeknek a kritériumoknak megfelel! Ami számomra nagyon jó lenne az 130 000 Ft körül van újonnan, és sajnos ezt nem fogjuk tudni kifizetni úgyhogy valamiről le kell mondani.
süt belőled a rosszindulat...vagy csak nem megy a szövegértés...sehol nem hülyéztelek le...de idézve tőled: A lényeg hogy úgy érzik, ők mindent megadtak a gyereknek, holott abszolut nem.
erre válaszoltam...
"azt gondoltam egy normális kérdező vagy "
És ez a válasz rá? Nem én vagyok itt a rosszindulatú :) És ne próbálj veszekedni, mert nem vagyok rá vevő, ugyanis nem azért tettem ki a kérdést.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!