Anyukák nem túlozzátok el a dolgokat egy kicsit?
Sokan ebből is presztízskérdést csinálnak.
Nekem is megfelelt egy olcsó, de nem vagyunk egyformák.
Szerintem a méregdrága kocsik a legízléstelenebbek:)
Mi ert vettunk 250ezerert b.kocsit, mert az igenyeinknek ez felelt meg.
Azert vettunk fel millioert butorokat a gy.szobaba, mert igy felelt meg szamunkra.
Szerintem mindenkinek a sajat anyagi es kenyelmi dolga az, hogy mire mennyit kolt.
10ezerért max használtan lehet kocsit venni
van aki saját magának is műbőr cipőt vesz 5ezerért és van aki minőséget 25ezerért
Igény és pénztárca kérdése
Én 25ezerért vettem piacon egy Németországból hozott kiállítási darabot. Új volt.
Most 2 éves a fiam, még belefér.
De szerintem már csak ajándékba tudom adni valakinek, mert a váza eléggé nyeklik (szét nem esik).
Szóval ha lenne még egy gyerekem, akkor egy jobb minőséget vennék, igaz használtan, mert 30-40 ezernél többet nem költenék babakocsira.
De mindenkinek a maga dolga, mit vesz. Nekem is megfelel a suzuki, mert elvisz a-ból b-be, más meg rá sem néz, mert neki BMV-nél kezdődik az autó. Pedig a funkció ugyanaz, csak az ár nem...
"Szoval a kérdésem, hogy miért költenek manapság ennyi egy kocsira?"
Mert megtehetik. Akinek sok pénze van, az sokat költ, így működik ez a világ. Érdekes viszont ez a kérdés, mert ha egy jómódú anyuka kérné számon a kispénzűeken, hogy miért költenek keveset a gyerek holmijaira, hát lenne olyan ribillió... Sosem fogom megérteni, miért jó a másik pénztárcájában turkálni. Nekünk most épp nagyon rosszul megy, mégsem acsarkodok arra, aki többet engedhet meg magának és a babájának. Jó nekik, de az ő dolguk.
Én szívesen költenék fél milliót egy babakocsira, de nincs rá annyi. Azaz lenne de olyan dolgokról kéne lemondani, amit nem akarok.
Amit néztem az se túl olcsó. Örülök ha használtan 150.000-ből kijövök...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!