Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Anyukák nem túlozzátok el a...

Anyukák nem túlozzátok el a dolgokat egy kicsit?

Figyelt kérdés
Gyakran vagyok itt fent és olvasom hogy ki mit vesz a babának. Pl fél millióért babakocsi. Minden rosszindulat nélkül kérdezem, hogy ez mire jó? Én az első gyereknél 10 ezerért vettem egyet és mindháromnál az volt. Nem érzem kevesebbnek a gyerekeimet tőle. Szoval a kérdésem, hogy miért költenek manapság ennyi egy kocsira?
2015. márc. 23. 10:19
1 2 3 4 5 6 7 8
 1/77 anonim ***** válasza:
76%

Sokan ebből is presztízskérdést csinálnak.

Nekem is megfelelt egy olcsó, de nem vagyunk egyformák.

Szerintem a méregdrága kocsik a legízléstelenebbek:)

2015. márc. 23. 10:21
 2/77 anonim ***** válasza:
64%

Mi ert vettunk 250ezerert b.kocsit, mert az igenyeinknek ez felelt meg.

Azert vettunk fel millioert butorokat a gy.szobaba, mert igy felelt meg szamunkra.

Szerintem mindenkinek a sajat anyagi es kenyelmi dolga az, hogy mire mennyit kolt.

2015. márc. 23. 10:26
 3/77 anonim ***** válasza:
89%

10ezerért max használtan lehet kocsit venni

van aki saját magának is műbőr cipőt vesz 5ezerért és van aki minőséget 25ezerért

Igény és pénztárca kérdése

2015. márc. 23. 10:38
 4/77 anonim ***** válasza:
74%

Én 25ezerért vettem piacon egy Németországból hozott kiállítási darabot. Új volt.

Most 2 éves a fiam, még belefér.

De szerintem már csak ajándékba tudom adni valakinek, mert a váza eléggé nyeklik (szét nem esik).

Szóval ha lenne még egy gyerekem, akkor egy jobb minőséget vennék, igaz használtan, mert 30-40 ezernél többet nem költenék babakocsira.

De mindenkinek a maga dolga, mit vesz. Nekem is megfelel a suzuki, mert elvisz a-ból b-be, más meg rá sem néz, mert neki BMV-nél kezdődik az autó. Pedig a funkció ugyanaz, csak az ár nem...

2015. márc. 23. 10:39
 5/77 anonim ***** válasza:
96%

"Szoval a kérdésem, hogy miért költenek manapság ennyi egy kocsira?"

Mert megtehetik. Akinek sok pénze van, az sokat költ, így működik ez a világ. Érdekes viszont ez a kérdés, mert ha egy jómódú anyuka kérné számon a kispénzűeken, hogy miért költenek keveset a gyerek holmijaira, hát lenne olyan ribillió... Sosem fogom megérteni, miért jó a másik pénztárcájában turkálni. Nekünk most épp nagyon rosszul megy, mégsem acsarkodok arra, aki többet engedhet meg magának és a babájának. Jó nekik, de az ő dolguk.

2015. márc. 23. 10:41
 6/77 A kérdező kommentje:
Utolsó, én ezt értem. De az viszont nem, hogy mire jó?
2015. márc. 23. 10:42
 7/77 anonim ***** válasza:
85%

Én szívesen költenék fél milliót egy babakocsira, de nincs rá annyi. Azaz lenne de olyan dolgokról kéne lemondani, amit nem akarok.

Amit néztem az se túl olcsó. Örülök ha használtan 150.000-ből kijövök...

2015. márc. 23. 10:45
 8/77 anonim ***** válasza:
84%
mi kolthetnék drága babakocsira, de inkább félre teszem neki azt a pénzt a számlájára. (és hát kaptunk is egy babakocsit, ami 220 ezer volt...utálom..igy azon gondolkodunk jelenleg, hogy veszunk egyet 15 ezerért ezt meg eladjuk, mert nagyon nem praktikus)
2015. márc. 23. 10:53
 9/77 anonim ***** válasza:
53%
Mert szeretnének jó minőségű kocsit használni. Én is draga kocsit vettem és igen jó döntés volt. Nem a semmire vállaltunk gyereket.
 10/77 anonim ***** válasza:
100%
5-ös, volt már példa itt rá nem is egyszer, hogy leszólták, aki képes turkálóból öltözni, sőt még a gyerekre is használt ruhát ad.
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!