Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Miert van ez/ nagyon gaz,...

Miert van ez/ nagyon gaz, hogy nem birom a kismamakat?

Figyelt kérdés

Meg mielott barki is felreertene, semmi rosszat soha nem kivannek egyetlen kismamnak sem (!) es en mindenki gyermekenek orulok, de van nehany "kismamas" szokas amitol kiborulok es egyszeruen nem birok oket elviselni.

Pl, jonnek ezzel a "babas vagyok" szoveggel, mintha valami fertozoz betegseguk lenne...vagy 18hos a gyerekem, eleve a magyar nyelvben nem hallani azt a szot, hogy "hos" a masik, meg hogy miert nem lehet masfel eves gyereknek mondani? Meg mindegyik elgugyog a mas fiatal anyukak gyerekeivel, amikor meg elfordulnak akkor meg "ez a zolika olyan kis hulye, bezzeg a mi janikank az mar magatol ...."

Sok embertol hallom, hogy ok nem szeretik a gyerekeket, de valahogy nem ertem oket, hiszen egy kisgyerek meg nem tehet arrol, hogy kakis/ordit stb, hiszen meg pici nem tudja magat ellatni es igy fejezi ki a problemait. Szemelyszerint en birom az osszes kisgyerket ( nem csak a "csaladiakat") de valahogy a kismamakat nem tudom megerteni.

Ha valaki segiteni kitalalni, hogy ez mibol fakad, es hogy esetleg hogyan orvosolhatnam a dolgot? (ugyanis 2 baratnom is nemreg lett allapotos es kibirhatatlanok szamomra) ill. hogyan lehet ezt "illedelmesen" elrejteni?

Hangsulyozom semmi rossz gondolatom felejuk, es tenyleg a legjobbakat es egeszseges utodokat kivanok nekik!

Amugy csaladomban sok pici gyerek is van.

2010. jan. 16. 23:21
❮❮ ... 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 ... ❯❯
 51/114 anonim ***** válasza:
33%
Bocs akkor további jó beszélgetést, ne haragudjatok hogy zavartam az élet tapasztalaitok megosztásában.További jó olvasgatást és csevegést.
2010. jan. 17. 20:49
 52/114 anonim ***** válasza:
71%

Még ennyi jóindulatú embert:)

Érdekes, magyartanár vagyok, mégis használom itt a rövidítéseket, a fiam 17 hós, nem tudott szopizni, ezért tápit adtam neki, ha megüti valahol magát, puszilgatom a bibijét, ha jön a fogunk, együtt "sírunk", mert rossz látnom, ahogy hetekig kínozza egy-egy fogacska, az étkezéseket haminak hívjuk, alváskor tete van, a kutya vau-vau, mert ezt tudja kimondani, szoktunk tapsi-tapsit játszani, arról nem is beszélve, h mikor hasfájós volt, együtt űztük el a hascsikimanót, ha találkozunk valakivel, akkor pápázik.

Nincs hormontúltengésem, egyszerűen szeretem a fiunkat, szeretem az férjem, igen, külön szótárt használunk, de tényleg nem értem, ez itt bárkit miért zavar?

A babás kérdések nem nektek szólnak, akik írták, h van babájuk, nyilván mindent tudnak, sosem kérdeztek, vagy ha igen, figyelmen kívül hagyták a sok nyávogó anyukát.

Fel kellene nőni annyira, h belássátok, ez egy oldal, nem kell nézni, nem kell kérdezni, ha nem tetszik. Válaszolni pedig pláne nem:)

Köszönöm a kérdést, ismét rájöttem, h nekem nagyon jó, így ahogy van:)

2010. jan. 17. 21:44
 53/114 anonim ***** válasza:
43%
akkor magyartanár létedre tudhatnád,hogy a hónapost,hogyan kell helyesen rövidíteni.
2010. jan. 17. 21:48
 54/114 anonim ***** válasza:
80%

Tök jó... itt mindig történik valami :D

Tetszett némelyik hozzászólás. Jókat szórakozok rajtuk :)

Persze nem is írom le ugyanazokat, de tény,hogy némelyik kismama túlzásba viszi,és próbál mindenkit túlszárnyalni.

Nyugi lányok! Ne húzzátok fel magatokat a debileken. Fölösleges. Úgy is sok van belőlük. :)) És lesz is ...

2010. jan. 17. 22:15
 55/114 anonim ***** válasza:
60%

Tudod, nagyon sok ember gyűlöli a kismamákat! Amíg várandós voltam soha senki nem adta át a helyét a buszon, ezért direkt könnyű babakocsit vettem, amit egyedül is fel tudok cűgölni a buszra gyerekestül. Van olyan édes gyalogos aki a járda közepén szambázik és nekem kell lehúzódnom a babakocsival a járdáról, válaszképp úgy néz rám mint egy leprásra! De nem baj!

Igen gügyögök a kicsinek, mert így tanul meg beszélni, először csak szótagokat, egyszerű szavakat. Uram bocsáss meg nekem, mert az én első szavam sem a moszkvics sluszkulcs volt!

És vagyok annyira elvetemült állat, hogy nem ülök a négy fal között, mindennap sétálok a lányommal. Mindennap kitérek a bunkók útjából, mindennap elmondom a babámnak mennyire szeretem, hogy értelmetlen lenne az élet nélküle.

Kedves Gyereket nem akaró nők! Miért nem rúgtok bele az összes kismamába? Miért nem köpitek le őket? Miért nem kérdezitek meg az anyukátokat milyen nehézségeik voltak annak idején? Mégis nagyon szeretnek benneteket. Biztosan nektek is volt baba nyelvetek, amit csak ti ketten értettetek...

Sajnálom, hogy ezt elfelejtettétek.

2010. jan. 17. 22:23
 56/114 anonim ***** válasza:
73%

Kedves Kérdező!

Embert barátjáról... Nekem is sok kismama barátnőm van, de egyik sem ilyen. Én szeretek járszótérre járni, mert nagyon sok jófej kismamával találkozom, sokat beszélgetünk és röhögünk. Aki nem szimpatikus azzal nem beszélgetek - vagy ők velem. Ez ennyire egyszerű. Aki pedig ezeket a topikokat olvasgatja és ír bele, az ennek a "mikrotársadalomnak" a szlengjét használja és mi érjük egymást. Nézz át egy másik topikba, ott is más "nyelven" beszélnek. A többség önmaga számára fontos kérdéseket tesz fel, melyre komoly választ vár, és aki komolyan akar rá válaszolni, az tegye a többi pedig haladjon tovább. Ez ilyen egyszerű... Lehet, hogy a Te kérdésed pedig mást bosszant fel. Hm...

Amúgy meg szerintem Neked más problémáid vannak a barátnőiddel, talán féltékeny vagy, netalán irigy, vagy még pasid sincs... esetleg félsz, hogy megváltozik az eddigi életed. Lehet, hogy inkább magadnak kéne magadba nézni... Ahogy a szavaidból kiveszem, Neked még nincs gyereked. Kíváncsi vagyok, hogy ha lesz, Te majd kinek az "agyára fogsz mennni"... Hidd el, minden csak nézőpont kérdése. Kismamaként sok lesz a bkv-n a bunkó, aki nem adja át a helyet, aki rádtüsszent, aki hasbavág a táskájával, babakocsival magas lesz a járdaszegély, az autósok úgy állnak meg, hogy nem férsz el, az összes harci ebet akkor viszik sétálni póráz és szájkosár nélkül, amikor a gyerekeddel sétálsz, néhányan a taknyos, beteg gyereküket leviszik a játszótérre a többi közé stb...... Majd meglátod! Addig is minden jót kívánok!

2010. jan. 17. 22:35
 57/114 anonim ***** válasza:
71%

Kedves Kérdező!Erre a kérdésedre térjünk vissza majd akkor is, amikor állapotos leszel, illetve megszültél... :)

Valóban vannak elviselhetelen kismamák, és anyukák,de attól nem kevesebbek, mert babanyelven beszélnek.

Lassan a 9.hónapba lépek, mégis dolgozok, nem haltam még bele a terhességbe...de bevallom néha olyan jól esne, ha melóból hazafele átadná valaki a helyijáratos buszon a helyet(eddig egyszer fordul elő ebben a pár hónapban, hogy felajánlották).2 hete történt, hogy száltak fel a diákok buszra, annyira tolongtak, hogy meglöktek,és nekiestem az ajtónak.:( Semmi gond, csak állapotos vagyok, nem halálos beteg, és nem öreg, de ezúton kívánom minden gyerek ellenes nem várandós irogatónak, hogy sikerüljön megtapasztalniuk, hogy milyen csodálatos érzés az anyaság,és milyen 10 körömmel harcolni a gyermekéért...

2010. jan. 17. 23:03
 58/114 anonim ***** válasza:
61%

Elnézést azért mert valakinek nincs gyereke vagy nem szeretne most/véglegesen még nem utálja őket, és nem hülye! Csak lehet hogy józanabbul lát egy helyzetet... Engem is meglöknek néha a buszon, és leszorítanak a járdáról csak mondjuk nem babakocsival vagyok hanem két bazinagy szatyorral, és nem hinném hogy ha én esek a busz alá az kevesebbet ér mint ha egy kismama, és mégis mindneki kibírja az élet ilyesfajta dolgait.

A gügyögés csak a jéghegy csúcsa... Érdekes mindig evvel jöttök, de a "keményebb" dolgok felett elsiklotok.

2010. jan. 17. 23:20
 59/114 anonim ***** válasza:
34%

Ha te esel a busz alá maximum kevesebbet veszthetsz...egy babával!Miattatok tartunk ott, ahol tartunk.

Na mindegy, a lényeg, hogy mind a két "pártnak" van igaza.De tény, hogy azok ellenszenveskednek a kismamákkal, akiknek még nincs gyerekük,vagy nem is szeretnének, akiknek van, azok nem gyülölik őket, hanem csak elítélik a viselkedésüket.Én az utóbbi párt mellett voksolok, mert valóban egyre több az idióta viselkedés, de eszem ágában sincs azokat szapulni, akik itt kétségbeesésükbe irogatnak.

2010. jan. 17. 23:44
 60/114 anonim ***** válasza:
61%
Nem vagyok ellenszenves csak elítélem őket és nem fogom magam kevesebbre becsülni egy kismamánál. Nekem és másoknak is nehéz az élete de kibírjuk. Én ugyan nem ártottam neked, szóval biztos nem miattam tartotok ott ahol... Mindeni magában keresse a hibát. Ha valaki olyan kismama akit itt sokan leírtak, az ne csodálkozzon ha ugyanazt kapja vissza. De ne aggódj nem nagyon használok tömegközlekedési eszközt, és a városunkba nem sok sétálós hely van szóval kocsiban sem találkozom babakocsis kismamákkal...
2010. jan. 17. 23:59
❮❮ ... 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!