Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Miert van ez/ nagyon gaz,...

Miert van ez/ nagyon gaz, hogy nem birom a kismamakat?

Figyelt kérdés

Meg mielott barki is felreertene, semmi rosszat soha nem kivannek egyetlen kismamnak sem (!) es en mindenki gyermekenek orulok, de van nehany "kismamas" szokas amitol kiborulok es egyszeruen nem birok oket elviselni.

Pl, jonnek ezzel a "babas vagyok" szoveggel, mintha valami fertozoz betegseguk lenne...vagy 18hos a gyerekem, eleve a magyar nyelvben nem hallani azt a szot, hogy "hos" a masik, meg hogy miert nem lehet masfel eves gyereknek mondani? Meg mindegyik elgugyog a mas fiatal anyukak gyerekeivel, amikor meg elfordulnak akkor meg "ez a zolika olyan kis hulye, bezzeg a mi janikank az mar magatol ...."

Sok embertol hallom, hogy ok nem szeretik a gyerekeket, de valahogy nem ertem oket, hiszen egy kisgyerek meg nem tehet arrol, hogy kakis/ordit stb, hiszen meg pici nem tudja magat ellatni es igy fejezi ki a problemait. Szemelyszerint en birom az osszes kisgyerket ( nem csak a "csaladiakat") de valahogy a kismamakat nem tudom megerteni.

Ha valaki segiteni kitalalni, hogy ez mibol fakad, es hogy esetleg hogyan orvosolhatnam a dolgot? (ugyanis 2 baratnom is nemreg lett allapotos es kibirhatatlanok szamomra) ill. hogyan lehet ezt "illedelmesen" elrejteni?

Hangsulyozom semmi rossz gondolatom felejuk, es tenyleg a legjobbakat es egeszseges utodokat kivanok nekik!

Amugy csaladomban sok pici gyerek is van.

2010. jan. 16. 23:21
❮❮ ... 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 ❯❯
 91/114 anonim ***** válasza:
86%
És ki mondta hogy tudok vagy tudni akarok? Nem a terhességről beszéltem, csak arról hogyan viselkedik alatta néhány nő... Nem igaz hogy nem tudtok olvasni. És tényleg ne legyetek úgy elszállva, nem a ti elit helyetekre írta ki a kérdést, csak gondolom a moderátorok átrakták a családból.
2010. jan. 18. 15:46
 92/114 anonim ***** válasza:
58%

megint vagyok tudod akinek lehülyézted a gyerekét meg a férjét....júújjj ez egyre durvább amiket írsz azt hittem már kifogytál a szóból de látom nem még mindig lököd a hülyeséget....

egyre jobb amiket a kutyáidról írsz.azt mondod sokat képzelünk mi anyukák meg kismamák magunkról tudom ha nem ingem nem...de már megmondtad hogy egyike vagyok mert te tudod így magamra veszem, hát ha vissza olvasod a válaszaidat másról nem szól csak te te te te te na meg persze a kutyuskáid akkor ki is képzel sokat magáról???Kb. 3 válaszolónak írtad hogy nem tud olvasni és értelmezni azt amire te gondolsz úgy veszem észre egyre többen vagyunk hülyék látom nem csak velem van gond..

A kutyáid képzésére már nem is tudok semmit reagálni csak annyit hogy képezd csak hogy majd egyszer az én hülye gyerekem zsebéből vegye ki a "drogocskát" ahogy te fogalmaztál...már kétszer írtad hogy mi még miért nem mondtuk azt hogy ba...asd magad a kutyáiddal úgy látszik már nem egy nem két embertől megkaptad.......én nem vagyok ennyire közönséges de maradjunk annyiba itt ilyen senkinek nem jutott eszébe te reklámozod ezt.........húúú hagyjuk nem akarom jobban cifrázni.

2010. jan. 18. 16:25
 93/114 anonim ***** válasza:
58%
Keress valami kutyás oldalt és ott okoskodj.
2010. jan. 18. 16:39
 94/114 anonim ***** válasza:
60%
most olvastam a fagyis kocsis megdobálos történetet....ott sem volt valami népszerű a mi kutyusos válaszolónk de ott hamarabb feladta mint itt, ott nem tartott ekkora hegyi beszédet...
2010. jan. 18. 16:42
 95/114 anonim ***** válasza:
100%
Hát azért részben igaza van a másik kérdésnél. Nekem is leesett az állam, hogy valaki magából kikelve háztartási kellékeket dobál egy munkáját végző emberhez, és a többiek ez viccesnek, aranyosnak tartják, és bíztatják meg ötleteket adnak neki. Nekem is van gyerekem, engem is irritál, ha felkel idő előtt, valami hangos zaj miatt, de ilyet eszembe nem jutna csinálni.
2010. jan. 18. 16:44
 96/114 anonim ***** válasza:
26%

"halál fáradt a tanulástól" kérdem én,. hogy lehet a tanulásban elfáradni???!!! Én is tanultam nem keveset, de 6-8 órát ültem a seggemen, kivéve amikor gyakorlat volt, akkor is ha hulla fáradtan mentem haza a buszon átadtam a helyem az időseknek és a kismamáknak, de nem azért mert nem bírnak állni, fáradtak, stb, hanem mert ha a busz hirtelen fékez egyet más ember ráesik, belekönyööl a hasába te vállalsz felelősséget ha mondjuk pont a baba fejét találta el???? nem hiszem, hát ezért kéne átadni a helyet a buszon! Ugyan 24 hetes terhes vagyok, de még mindig én adom a át a helyem az időseknek, azok a gyerekek/felnőttek(mert ugye annak képzelik magukat) akik 6órát a s.ggükön ülnek fel nem állnának!!! miért? minek? hiszen ők elfáradtak a tanulásba!!!

Amúgy meg a folytonos gügyögések engem is idegesítenek, meg tényleg vannak kismamák, akik túlzásba viszik, de ez van, nem kell velük foglalkozni! ennyi...

Ja igen, nekem is van egy kiskutyám, imádom, mindent megteszek érte, DE ha megjön a baba ő lesz az első, persze attól még ugyanúgy lehet a kuttyal(!!!) is foglalkozni! Nem muszáj kizárni-megjegyzem nem is tudnám, mert nincs kert- le lehet vinni ugyanúgy sétáltatni, akár gyerekkel, akár anélkül, ugyanis nem vagyunk a gyerekhez kötve, lehet hogy érte élünk, évekig szoptatunk (stb amit még felsoroltál) de van élet a gyerek mellett is!!! Nem tudm milyen kismamákat ismersz, de én olyanokat, akik terhesen is dolgoztak/nak, ha mást nem a házimunkát!!!

Az ldalra meg lehet hogy azért járnak fel, hogy másnak segítsenek, vagy épp beszélgessenek, mert lehet hogy be vannak zárva(mondjuk én is, mert itthon vagyok, veszélyeztetettként, megcsinálom a házimunkát, de nem tudk messzire eljárni!!!) de persze aki nem volt ebben a szituban az nem érti!!! Vidd a kutyáidat, sétáltasd, neked más nem is kell az életben, de azért kívánom, hgy egyszer(nem kell többször) b.sszál egy jót, és meg tudod miből is keletkezik a gyerek!!! Itt nem arra értettem amit te írtál, hogy b.sszanak meg a kutyáid vagy mi, nem emlékszem már rá(ilyen mély nymot hagyott) hanem arra hogy legyen egy szerető pasi melletted akivel át tudod élni a szexet!! és akor lehet hogy majd te is babát akarsz!!!

2010. jan. 18. 21:37
 97/114 anonim ***** válasza:
72%

Épp erről beszéltem... Hogy miért kevesebb az aki nem terhes csak más baja van? És ha valaki rosszul van és az üti be a fejét az nem számít csak a kismama? Miért felelnék érte, hiszen nem tettem semmit. A nekik szánt matricás helyeket, parkolót nem foglalom el innentől fogva mit ártottam? Ha én verem be a fejem nem fogok mást hibáztatni, mert az én dolgom. Megjegyzem sosem kérték még szépen. Azon kívül nem azért ülök néhanapják buszra vagy vonatra, hogy azt sasoljam kinek kéne átadnom a helyem. Vagy talán azt kéne lesnem? Amikor végre van egy kis idő elbambulni..

A kutyákkal kapcsolatban meg senki nem mondta hogy jobban kell őket szeretni a gyerekeknél, de nekem nincs így nem tudom melyik gyereknek ártok vele ha a kutyáim a szenvedélyem? Sosem mondtam hogy szüljetek gyereket és legyen a második a kutya mögött. Á, nem tudom honnan veszitek... Azt akartam érzékeltetni hogy sok mama állításával szemben igenis van ezer más értékes, csodaszép, dolog is. Ami nem okoz kevesebb boldogságot és nem alacsonyabb rendű. Kinek mi. Nem kéne ennyire félreérteni. Ezen kívül azt mondtam idegesítenek a kiséé túlzó anyukák... De könnyebb úgy olvasni hogy be lehessen szólni...

Köszönöm szépen, mint mondtam van férjem, de akkor a te becses megállapításod szerint elég sz*r lehet mert imádom, ő a mindenem (mindigis a párom volt a legfontosabb utána a szenvedély), mégsem vágyom gyerekre. :) Azta..

2010. jan. 18. 21:50
 98/114 anonim ***** válasza:
62%

Hagyjátok, nem tudja, h milyen, ha az embernek gyermeke van.

Nekem volt kutyám, van fiam, össze tudom hasonlítani.

Hadd utálkozzon kedvére rajtunk, nekünk ez nem árt, neki lesz magas a vérnyomása.

Én is gügyögök időnként, mivel a gyermekem el is várja, h nem állandóan a tökéletes anyuka legyek számára, hanem időnként én is megkattanok, bizony lemegyek az ő szintjére, bohóckodok, csetlek-botlok például, kergetőzünk a szobában, aztán meg elkapom, és össze-vissza puszilózom, és hatalmasakat nevetünk.

Ez neki nem tetszik, nem baj, nem is kell, hálistennek, engedélyt kérnem tőle:)

Az a baj, h sokan most nagyon összetévesztették a dolgokat, nem a kutyásokkal van gond, ahogy a kedves kutyás hölgy írta, hanem vele, én is kutyás voltam, imádtam Őt, de sosem fordult meg a fejemben, h nem lesz gyermekem. Mert ők az élet. Megszületünk, kínlódunk, meghalunk. Az élet rövid, és egy pillanat alatt véget érhet, és azt hiszem, h majd mikor öreg leszel, és ültök a férjeddel, és nem lesznek körülötted a gyermekeitek, és nem lesznek ott az unokák, talán egy pillanatra elgondolkozol, h másként is lehetett volna...

2010. jan. 19. 09:38
 99/114 anonim ***** válasza:
83%
jaj hagyjátok már abba.Kismamák ti sem vagytok különbek ne haragudjatok....ha annyira hülyének nézitek ezt a kutyás leányzót,miért álltok le vele vitatkozni.??más már rég leszállt a témáról,mert megjöttek az anyatigrisek akik bőszen röhögnek rajta,pedig azt hiszem neki elég jó élete van mert megvan az az előnye ami ma nagyon ritka.Szereti a munkáját,megvan a hobbija,van egyférje,csak nektek az böki a szemeteket ,hogy nem akar gyereket.Hát csak gratulálni tudok nektek,bebizonyítottátok,hogy ebben a világban csak az a nő ér valamit aki szül egy gyereket...Aztán most bőszen nyomogassátok a lepontozót...
2010. jan. 19. 10:05
 100/114 anonim ***** válasza:
0%
Utolsónak! Nem az a nő ér csak valamit aki gyereket szül, és ha nem tűnt volna fel nem a kismamák kezdték a vitát, hanem a kérdező és az olyan reagálók, mint az a csaj. Semmi baj azzal, ha ő boldog, mi meg a gügyögéssel vagyunk boldogok, mégsem kezdtük el például, hogy nem szeretjük a buta pláza cicákat, vagy a kutyásokat, vagy sorolhatnám.
2010. jan. 19. 11:08
❮❮ ... 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!