Miért vagyok irígy ha pocakos kismamákat látok?
Olyan irígység tölt el ha egy ismerős bejelenti hogy terhes és babájuk lesz.Járnak majd a dokihoz ultrahangra meg a többi....Nekem van már kettő és nem szeretnénk többet.Legalábbis hol így gondolom hol úgy.De ezt a kettőt is tisztességesen fel kellene nevelni.
A kissebbik gyerkőcöm 4 hónapos, nem hiszem hogy a hormonok játszanának velem.
De teljesen letör hogy én ebből már kimaradok és nem lesz benne részem.Eladtam már egy pár pici babás dolgot is és annyira sajnálom őket.Teljesen hozzám nőttek.Tudom hogy jön majd a gyerekkornak egy újabb része, de ez más.De ezt nem kell mondanom!ezt ti is tudjátok.
4 hónapos mellett ilyen gondolataid vannak? Hiszen még csak most bújt ki....:)
Nálunk lehet lesz kistesó, de már most aggódom, hogy merre hány lépés? Nekem nem volt túl jó nagy hassal 2 órákat várni a nődokinál, végigparáztam az összes uh-t, a terhességemet... Most olyan jó figyelni, hogy a kis gyerkőcöm napról napra ügyesebb, értelmesebb....:)
Nekem még nincs is babám. 21 éves vagyok, még suliba járok, nincsenek meg a megfelelő körülmények. Ellenben annyira imádom a gyerekeket, hogy gyerekápolónak tanulok.
Képzeld el én mit érzek :)
Én is nagyon irigy vagyok. Alig várom, hogy babám lehessen.
Átérzem a kérdező érzéseit. Én is hasonló cipőben járok, de nekem 3 gyerekem van. Amikor megszületett a kicsi, aki már 2 és fél éves, és először úgy istenigazából magamhoz ölelgethettem a kórházaban, rájöttem, hogy soha többet nem fogom ezt már átélni. Olyan keserédes érzés volt ez. Boldog voltam, hogy végre megszületett a kisbabám, akit nagyon-nagyon vártunk, és szomoró voltam, hogy ezt soha többé nem élem át többé. És így voltam, amikor 14 hónaposan egyszer csak nem kérte a cicit, és így voltam, amikor nem kellett a cumi, a cumisüveg, és most a pelenka. És ott vna lomnak a babakocsi, a pelenkázós szekrény....
Átérzem, mit érzel! De ez az élet rendje! :D
Addig is, míg megnő, jó babázást, és élvezz ki minden pillanatot!
22:53
Őszintén megkönnyeztem amit írtál. De igazad van, ez az élet rendje.
22:53 vagyok.
Elnézést kérek a helyesírási hibákért, én is elsírtam magam.
Imádok terhesnek lenni. A maga nyűgjével bajával egy csoda hogy a testemben fejlődik egy kis emberke. 16 hónapos a kislányom. Mikor megszületett, a legboldogabb voltam, egyszerűen IMÁDOM a lányomat. 7 hónapos volt mikor azon kaptam magam hogy figyelem hogy jön meg, hőmérőzök, peteérést figyelek és amikor gondoltam talán újra (megszakítással védekeztünk direkt)... de a teszt negatív lett. Utána beszéltük a férjemmel hogy a kistesóval élesben is elkezdünk próbálkozni. Aztán mikor az első próbálkozás után 14 nappal ismét + lett a teszt... istenem, a legboldogabb embernek éreztem (érzem) magam, hogy lesz még egy kisbabánk és újra átélhetem a terhességet is.
Most 38 hetes leszek, és tudom hogy még kb 2 hét és láthatom a második lányomat, nagyon várjuk, nehéz már a terhesség, de tudom, hogy hiányozni fog ez az állapot.
Akarunk majd 3. babát, de csak jóóó pár év múlva.
Nem vagy hülye, és nem butaság amit írsz. Én is átérzem, annak ellenére hogy csodálatos érzés amikor megölelhetem a gyermekem, mikor azt mondja anyuci és huncutul vigyorog. :) Nincs szebb az anyaságnál. :)
/Bocs ha kicsit nyálas lett, biztos a hormonok... :)/
Köszi csajok!!!Jó dolgokat írtatok!!!!
Nem tudom ezek a ,,nagy" fizetések mellett be lehetne vállalni egy harmadik gyereket.
A kismamának boldog babavárást!Az első gyerekem nekem is kislány és kislányt szerettem volna még1x, de kisfiú lett.De nem baj mert ő is olyan zabálni való.Ő a szerelmem.
Én mai napig irigykedek a pocakosokra, de én 2 okbó.
-szeretnék még kis tesót a fiamnak, de sajnos nem lehet :(
-koraszülött lett a kisfiam, azonnali altatásba végzett császárom volt, ami után a fiam át is került másik korházba.Mire felkeltem nem volt ott és 5 napig nem is láttam.:(
Nekem nagyon hiányzik hogy nem szültem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!