Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Miért vagyok irígy ha pocakos...

Miért vagyok irígy ha pocakos kismamákat látok?

Figyelt kérdés

Olyan irígység tölt el ha egy ismerős bejelenti hogy terhes és babájuk lesz.Járnak majd a dokihoz ultrahangra meg a többi....Nekem van már kettő és nem szeretnénk többet.Legalábbis hol így gondolom hol úgy.De ezt a kettőt is tisztességesen fel kellene nevelni.

A kissebbik gyerkőcöm 4 hónapos, nem hiszem hogy a hormonok játszanának velem.

De teljesen letör hogy én ebből már kimaradok és nem lesz benne részem.Eladtam már egy pár pici babás dolgot is és annyira sajnálom őket.Teljesen hozzám nőttek.Tudom hogy jön majd a gyerekkornak egy újabb része, de ez más.De ezt nem kell mondanom!ezt ti is tudjátok.

2011. febr. 6. 22:38
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
56%

Én is ugyanígy érzek!Olyan jó volt terhesnek lenni,semmihez nem hasonlítható érzés és ez csak 2x adódott meg az életemben.Két gyermekünk van,sajnos az anyagiak miatt nem lesz több,sajnos még az ő felnevelésük is nehézkes a mai világban.

Ha nem a pénz dominálna akkor biztosan bevállalnék még egyet.Szóval teljesen átélem amit írtál!

2011. febr. 7. 08:52
 12/13 A kérdező kommentje:
Igen, nálunk is pénz a legfőbb indok!!!!!Ennek a kettőnek is biztosítani kell vmit, ha felnőnek!
2011. febr. 7. 12:25
 13/13 A kérdező kommentje:

7:51-es!

Miért nem lehet több babád?De sajnálom!!!

2011. febr. 7. 12:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!