Olyan kismamákat/anyukákat keresek, akik a mohácsi kórházba járnak/jártak terhesgondozásra ill. ott is fognak szülni/ ott is szültek?
Tudnátok segíteni? Lenne egy-két kérdésem. :) Köszönöm!
11 hetes km
Szia!
Én oda jártam és ott is szültem.Kérdezz ha tudok segítek!
Szia!
Először is a magándokid megmondja melyik nap menj a korházba terhesgondozásra,hogy mikor van ő.Utánna ő mondja meg mikor kell vérvételre menni a kismamáknak nem kell időpont mehetsz nyugodtan.A terhesgondozáson ugyanaz folyik mint a magánrendelésen csak többet kell várni.A szülőszobán nincs választási lehetőség felfekszel és szülsz.Kicsit morbid de így volt nálam.
Köszönöm, hogy írtál!
Ez tényleg kicsit morbid :). Azt hittem van valami extra is, gondolok itt a külön szobákra, alternatív szülési lehetőségekre, de akkor ezek szerint erre ne is számítsak. :D
És általában meddig kell bent maradni szülés után? Rögtön odaadják a babát, vagy az újszülött osztályra kerül? Segítenek ott az ápolók a szoptatás, fürdetés, köldökcsonk kezelését illetően?
Köszönöm, hogy segítesz, aranyos vagy!
Szia!
5 napig vannak bent a kismamák.Én hétfőn szültem délelőtt akkor ott megmutatják a babát utána ott fekszel 3 órán keresztül a szülőágyon és csak utána visznek be a szobába.Nekem este adták oda először a babát.Segítettek szoptatni 9 óra után elvitték.Másnap reggel 6 óra után vagy még előbb hozzák megint.Akkor mutatták meg hogy kell kezelni a köldököt és hogy kell pelusozni.5 nap alatt egyszer mutatták meg hogy kell fürdetni a többi napon ők fürdették.Ha van még kérdésed nyugodtan kérdezz segítek ha tudok!!!
Köszönöm szépen! Neked választott orvosod volt? Ha felkérem valamelyik dokit (a dr. Révészhez járok) szülészorvosnak, akkor a felkéréskor kell fizetnem vagy csak a szülést követően? A szülésznők, ápolónők rendesek? (gondolom megoszlik a vélemény.:D )
Nagyon nagyon rendes és aranyos vagy, hogy segítesz!!!!
Értem, tehát elvileg ha felkérem, akkor megmondja mennyiért vállalja. Erre mikor szokás megkérni?
Most hogy olvasom amiket írsz, egyre jobban félek, pedig még csak 14 hetes leszek. :)))) Bár jobb előre felkészülni mindenre. :)
A kaját illetően remélem anyósom kitesz majd magáért. :) Nem vagyok egy válogatós fajta, de én sem eszek meg mindent. :)
Mellszívóból melyik a jobb? A kézi vagy a gépi?
Nem baj, hogy ennyi mindent kérdezek? Olyan jó egy tapasztalt nőtől ezeket hallani!
Köszönöm szépen!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!