Olyan kismamákat/anyukákat keresek, akik a mohácsi kórházba járnak/jártak terhesgondozásra ill. ott is fognak szülni/ ott is szültek?
Tudnátok segíteni? Lenne egy-két kérdésem. :) Köszönöm!
11 hetes km
Szia
Már most is nyugodtan felkérheted az orvost jobb előbb letisztázni a dolgot.Nekem medela kézi mellszívóm van nekem nagyon bevállt.A kórházban is ilyen van.Nekem is hoztak minden nap ebédet,de a reggeli és a vacsi is pocsék volt.Tudod már hogy mi lesz a picike?Kérdezz nyugodtan ha tudok szívesen segítek!!!
Szia! :)
Ezt a Medelát ajánlotta úgy emlékszem férjem egyik rokona is. Akkor csak nem lehet rossz, ha Te is ezt ajánlod. :)
Az orvos felkérésén még nagyon vacilálok, mert őszintén szólva még mindig nem jött meg a kedvem, hogy Mohácson szüljek. :))) Eredetileg Pécsen szerettem volna, de ahhoz most kicsit messze vagyunk. :( Ezért maradt Mohács. Kérdeztem párom, hogy végszükség esetén hány perc alatt érne be Pécsre? :) Azt mondta, ha nagyon sürgős akkor kb. 25 perc, plussz még átevickélni a városon... hát nem tudom...
Sajnos még nem tudjuk, hogy mi lesz a baba, én nagyon a fiúra hajlok, jövőhéten megyünk 4D-re. Remélem ott már látunk valamit, bár nem tudom, hogy ilyen korán látják-e. Akkor leszek 15 hetes.
A Down szűrés eredményét kb. mikor küldik?
Mohácson van kismama torna? Vagy valamilyen tanfolyam kismamáknak? Mert itt a védőnő semmit nem fog tartani. :(
Köszi, köszi, köszi. :)))))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!