Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Miert van ez/ nagyon gaz,...

Miert van ez/ nagyon gaz, hogy nem birom a kismamakat?

Figyelt kérdés

Meg mielott barki is felreertene, semmi rosszat soha nem kivannek egyetlen kismamnak sem (!) es en mindenki gyermekenek orulok, de van nehany "kismamas" szokas amitol kiborulok es egyszeruen nem birok oket elviselni.

Pl, jonnek ezzel a "babas vagyok" szoveggel, mintha valami fertozoz betegseguk lenne...vagy 18hos a gyerekem, eleve a magyar nyelvben nem hallani azt a szot, hogy "hos" a masik, meg hogy miert nem lehet masfel eves gyereknek mondani? Meg mindegyik elgugyog a mas fiatal anyukak gyerekeivel, amikor meg elfordulnak akkor meg "ez a zolika olyan kis hulye, bezzeg a mi janikank az mar magatol ...."

Sok embertol hallom, hogy ok nem szeretik a gyerekeket, de valahogy nem ertem oket, hiszen egy kisgyerek meg nem tehet arrol, hogy kakis/ordit stb, hiszen meg pici nem tudja magat ellatni es igy fejezi ki a problemait. Szemelyszerint en birom az osszes kisgyerket ( nem csak a "csaladiakat") de valahogy a kismamakat nem tudom megerteni.

Ha valaki segiteni kitalalni, hogy ez mibol fakad, es hogy esetleg hogyan orvosolhatnam a dolgot? (ugyanis 2 baratnom is nemreg lett allapotos es kibirhatatlanok szamomra) ill. hogyan lehet ezt "illedelmesen" elrejteni?

Hangsulyozom semmi rossz gondolatom felejuk, es tenyleg a legjobbakat es egeszseges utodokat kivanok nekik!

Amugy csaladomban sok pici gyerek is van.

2010. jan. 16. 23:21
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 11/114 anonim ***** válasza:
81%
szerintem az olyanokból akik annyira akarták agyereket hogy ölni tudtak volna érte....
2010. jan. 17. 00:09
 12/114 anonim ***** válasza:
41%

a másik amitől a falra mászom:

ti mikorra NEM várjátok??? Grétsy László meg forog a sírjában...

a hőgörbe, vagy mi a tök is borzalmas, meg a pé-peteérés. hát hol nem sza.rom le???

érdekes, anyukám biztos nem dugdosta minden reggel a hőmérőt a se.ggébe, mégis megfogantam, és élek-virulok!

bocs, a kirohanásomért, de egyesek annyira belelovallják magukat ebbe a gyereknemzés témakörbe, hogy az már túlmegy a normalitás határain...

olvastam pl. olyan anyukáról épp az előbb, aki állítólag őrjöngött, amikor megjött neki, mert annyira akart gyereket. na, pont ez a görcsösség csesz fel...

2010. jan. 17. 00:19
 13/114 anonim ***** válasza:
76%
én most olvastam egyet.....27-én volt peteérésem együtt voltunk...most már tesztelhetek????áááá...és ennyi idő után negatív lett a tesztje de még csinál vagy kettőt mert neki annyira feszülnek a mellei....képzelt terhesség??nanááá
2010. jan. 17. 00:26
 14/114 anonim ***** válasza:
29%
Ez csak rövidités, nem tudom mi lehet a baj vele, bár megtudod érteni más területen. Az az elfordulós dolog meghát... képmutatóak az emberek, mindenkinek a sajátja a legjobb. Ezt csal elfogadni lehet, más megoldás nagyon nincs. Max megkéred a barátnőidet h nem igy mondják :) szerintem megérthető.
2010. jan. 17. 00:29
 15/114 anonim ***** válasza:
60%

ja, ez a tesztelés mánia is milyen röhejes :)

minden másnap csinálják a tesztet, tövig rágva a körmüket. ha sikerül azért írnak ide, hogy dicsekedjenek, ha nem sikerül, akkor meg azért, hogy mindenki őket sajnálja...

komolyan mondom, ha valaki csak ezt az oldalt olvasná, azt hinné, hogy manapság egy kész kálvária, hogy az embernek gyereke lehessen...

pedig az ismerőseim közül eddig mindenki problémamentesen teherbe esett, és nem kellett ilyen hülyeségeken túráztatnia magát...

2010. jan. 17. 00:30
 16/114 A kérdező kommentje:

Mondjuk en sajnalom nagyon azokat a noket akik mar nagyon szeretnenek gyereket (meg a gyerekuket is sajnalom majd!) mert biztos felolrlo lehet mindig varakozni.

Azon viszont kiakadok amikor valakinek pl nem lehet gyereke, de majd' beleorul, erre mondjak neki, hogy fogadjon orokbe...ja, hogy masnak a kolyket felnevelje, hat nehogyma'...szoval szerintem ezek a csajok inkabb azt a 9 honapot siratjak, nem is az anyasagot.Pl mamamnak azt hittek nem lehet gyereke,oke kicsit bantotta, de tullepett rajta, merthat attol meg nem all meg a vilag, aztan az egyik arva unokatestveret nevelte aztan kesobb lett gyermek, de ugyanugy nevelte tovabb az unokatesojat, aki mai napig anyanak hivja.Szoval furcsa dolgok ezek.

Szerintem az adhatja ezt a negativ erzest nekem, hogy bar teljesen egyetertek az anyasaggal, meg a csaladalapitassal, meg a szulessel is, szerintem ez nem lehet egy nonek az "eletcelja". Meg akkor sem ha van 2-3 gyermeke. Ez egy kb 15-20 eves periodusa a no eletenek. Szerintem nem jo, ha beszukulunk, es "csak az imadott gyerek" mert pici ugyan de az is egy ember(palanta) es ahogy telik az ido egyre inkabb nem akarja az anyjat (annyira) es onallosodik. Es ezekbol az anyakbol lesznek szerintem a "gonosz anyosok" kesobb! (kedves mamak, akinek nem inge ne vegye magara! nekem semmi bajom az anyosokkal, az enyem egy tunder!) :D

De hat akkor ha ugy gondoljatok, hogy ez nem annyira gaz, akkor vegulis nincs miert aggodnom, majd tovabbra is megprobalom palastolni ellenerzeseimet...

mindenki valaszat koszonom... :)

xxx

2010. jan. 17. 00:31
 17/114 anonim ***** válasza:
58%

nekem az örök kedvencem

mensi:)

pedig nő vagyok de ettől totál égnek áll a hajam.

2010. jan. 17. 00:57
 18/114 anonim ***** válasza:
70%

Hát igen, vannak, akiknél a terhességi hormonok - mintegy kellemetlen mellékhatásként - akadályozzák a normál gondolkodást.

A "mensi, menszi, hőm, hós, pocaklakó" engem is ki tud kergetni a világból.

És valóban: én sem érzem magam felelőtlennek, mert nem vezetek internetes naplót a peteérésemről és ezt nem teszem közkinccsé. Amikor eljött az ideje, egyszerűen csak abbahagytam a tablettaszedést és élveztük tovább a szexet. Pár hónap múlva megfogant a kisfiunk, netes segítség nélkül. Valahogy az az érzésem, hogy vannak, akik a net hatására teljesen elvesztik az önállóságukat.

2010. jan. 17. 06:29
 19/114 anonim ***** válasza:
77%
Én amitől egyenesen rosszul vagyok az a : "Mire utalhat a tojcsi?" Tojcsi=tojásfehérje szerű folyás. Na ez eléggé undorító, és abnormális, aki erre kitalálta azt a szót, hogy tojcsi.
2010. jan. 17. 07:27
 20/114 anonim ***** válasza:
66%
00:19-es: Grétsy László tudtommal él és virul. :)
2010. jan. 17. 07:29
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!