Ti mit éreznétek, ha a párotok ezt mondaná a közös gyereketekről?
Két hónapos terhes vagyok, ma sajnos kiderült, hogy genetikai betegség miatt el kell vetetnem a babát. Nagyon sírtam és mondtam, hogy akármilyen beteg is lesz meg akarom tartani. Erre a párom azt mondta, hogy nehogy már egy nyomorék gyereket neveljen mikor három egézséges gyereke van.
Hogy mondhat egy apa ilyet? Nagyon fáj, nem elég, hogy elveszítem a várva várt babát, de még ő is megbánt.
De fura ez az egész.
Gondolom a férfi vagy 20 évvel idősebb a kérdezőnél (hiszen felnőtt gyerekei vannak).
Nem is tervezték a közös gyereket.
De azért középkorú létére lelkesednie kellene egy becsúszott gyerekért, aki ráadásul végtagok nélküli??????
Szia!
A 8. héten ultrahang alapján kijelenteni, hogy súlyos fejlődési rendellenessége van egy magzatnak az nagy merészség. Még nagyon kicsi, lehet hogy nem is jó a hetek számítása. Én biztos nem vetetném még el, további vizsgálatokat kérnék.
Furcsállom ezt az egészet, vagy mondjam úgy, nem hiszem, hogy egy jó nevű klinikán egy 8 hetesnek vélt magzatot ultrahang alapján elvesznek. Ilyenkor még várni szoktak, és tovább vizsgálódni.
Ha nem kamu ez a kérdés, akkor gyorsan keress másik dokit.
Egy szakmabeli.
lehet nem a legszebben fogalmazott,de teljes mértékben igaza van a férjednek,nem szabad megtratani
más lenne,ha utólag derült volna ki,hogy beteg,mert nyilván ha már megszüli az ember,nem dobja el a gyerekét,de nyolc hetesen még más
el sem tudod képzelni milyen egy beteg gyereket nevelni,sok kapcsolat nem is bírja ki
önzőség lenne azért megtartani,mert te vágysz gyerekre
lehet még gyereked
Te most valóban akarod ezt a babát vagy nem? Az egyik hozzászóló irta, hogy 8 hetes korban nem lehet megállapitani, hogy a baba milyen fejlõdésü, egyet értek vele!
Nekem is vannak rémhireim az ottani kilinikáról!
"Az orvosom azt mondta, ha nem vetetem el a 12 hétig akkor rendesen meg kell szülnöm."
Nagyon hulye egy orvos kehet. Nem, nem kell megszulni, azt csak a 16. het körül kell, addig sima abortusz van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!