Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Ti mit éreznétek, ha a párotok...

Ti mit éreznétek, ha a párotok ezt mondaná a közös gyereketekről?

Figyelt kérdés

Két hónapos terhes vagyok, ma sajnos kiderült, hogy genetikai betegség miatt el kell vetetnem a babát. Nagyon sírtam és mondtam, hogy akármilyen beteg is lesz meg akarom tartani. Erre a párom azt mondta, hogy nehogy már egy nyomorék gyereket neveljen mikor három egézséges gyereke van.

Hogy mondhat egy apa ilyet? Nagyon fáj, nem elég, hogy elveszítem a várva várt babát, de még ő is megbánt.

2013. dec. 27. 20:02
1 2 3 4 5 6 7 8
 71/80 anonim ***** válasza:
91%

De fura ez az egész.

Gondolom a férfi vagy 20 évvel idősebb a kérdezőnél (hiszen felnőtt gyerekei vannak).

Nem is tervezték a közös gyereket.

De azért középkorú létére lelkesednie kellene egy becsúszott gyerekért, aki ráadásul végtagok nélküli??????

2013. dec. 28. 13:42
 72/80 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

A 8. héten ultrahang alapján kijelenteni, hogy súlyos fejlődési rendellenessége van egy magzatnak az nagy merészség. Még nagyon kicsi, lehet hogy nem is jó a hetek számítása. Én biztos nem vetetném még el, további vizsgálatokat kérnék.

Furcsállom ezt az egészet, vagy mondjam úgy, nem hiszem, hogy egy jó nevű klinikán egy 8 hetesnek vélt magzatot ultrahang alapján elvesznek. Ilyenkor még várni szoktak, és tovább vizsgálódni.

Ha nem kamu ez a kérdés, akkor gyorsan keress másik dokit.

Egy szakmabeli.

2013. dec. 28. 13:58
 73/80 anonim ***** válasza:
100%
A debreceni klinikáról meg éppen nem jó vélemények vannak.Nekem a védőnőm mondta,hogy nehogy oda menjek uh-ra.Volt egy kismamája aki odajárt.Azt mondták nem fejlődött ki a karja,elment a kenézy-be ott kiderült semmi gond.Megszült pár hónap múlva és teljesen egészségesen.A klinikán az orvos mondta,hogy nincs értelme megtartani,csak nehéz lenne neki.Ez még csak egy a sok közül.Barátnőm kisfia sem járt jól császár során. 4 évesen mai napi látszik a fején.Ennyit a híres klinikáról!!De mondom van még több is:S
2013. dec. 28. 16:38
 74/80 A kérdező kommentje:
Az orvosom azt mondta, ha nem vetetem el a 12 hétig akkor rendesen meg kell szülnöm.
2013. dec. 28. 17:44
 75/80 anonim ***** válasza:
80%

lehet nem a legszebben fogalmazott,de teljes mértékben igaza van a férjednek,nem szabad megtratani

más lenne,ha utólag derült volna ki,hogy beteg,mert nyilván ha már megszüli az ember,nem dobja el a gyerekét,de nyolc hetesen még más

el sem tudod képzelni milyen egy beteg gyereket nevelni,sok kapcsolat nem is bírja ki

önzőség lenne azért megtartani,mert te vágysz gyerekre

lehet még gyereked

2013. dec. 28. 17:56
 76/80 anonim ***** válasza:
100%

Te most valóban akarod ezt a babát vagy nem? Az egyik hozzászóló irta, hogy 8 hetes korban nem lehet megállapitani, hogy a baba milyen fejlõdésü, egyet értek vele!

Nekem is vannak rémhireim az ottani kilinikáról!

2013. dec. 28. 17:58
 77/80 anonim ***** válasza:
64%
Többen is írjátok, hogy milyen rossz híre van a debreceni klinikának. Akkor miért lettem leszavazva, amikor azt írtam, hogy nem az a legjobb az országban?
2013. dec. 28. 18:21
 78/80 anonim ***** válasza:
86%

"Az orvosom azt mondta, ha nem vetetem el a 12 hétig akkor rendesen meg kell szülnöm."

Nagyon hulye egy orvos kehet. Nem, nem kell megszulni, azt csak a 16. het körül kell, addig sima abortusz van.

2013. dec. 28. 19:13
 79/80 A kérdező kommentje:
Azt mondta, hogy infúzióval fájásokat idéznek elő és így meg tudom szülni, ha nem vetetem el időben.
2013. dec. 28. 19:49
 80/80 anonim ***** válasza:
90%
Kérdező, most komolyan, miből tart kérni még egy véleményt egy másik orvostól, másik ultrahangostól, ebben a nagy horderejű dologban, nem elég egy vélemény, ha vártok a 12. hétig, akkor sem sokkal vészesebb a dolog, ezen a helyzeten ez már nem sokat nehezít, főként a tragédia megélésében, sőt inkább könnyebb, ha valóban körbejárod a dolgot és megalapozottan döntesz. Majd írd meg mi lett mindenképp!
2013. dec. 28. 22:07
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!