Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Ti mit éreznétek, ha a párotok...

Ti mit éreznétek, ha a párotok ezt mondaná a közös gyereketekről?

Figyelt kérdés

Két hónapos terhes vagyok, ma sajnos kiderült, hogy genetikai betegség miatt el kell vetetnem a babát. Nagyon sírtam és mondtam, hogy akármilyen beteg is lesz meg akarom tartani. Erre a párom azt mondta, hogy nehogy már egy nyomorék gyereket neveljen mikor három egézséges gyereke van.

Hogy mondhat egy apa ilyet? Nagyon fáj, nem elég, hogy elveszítem a várva várt babát, de még ő is megbánt.

2013. dec. 27. 20:02
1 2 3 4 5 6 7 8
 31/80 anonim ***** válasza:
85%
Csináltass még egy vizsgálatot egy másik orvosnál!
2013. dec. 27. 20:38
 32/80 anonim ***** válasza:
85%
Amit ír az utlolsó nagyon jó, sőt én így tettem. Sajnos nekem nem volt választásom, elvetéltem. De mikor elvetéltem, aztán egy kedvenc számom ment a rádióban, arról énekelt az énekes, hogy elment az a valaki, nem tudja merre jár, de egyszer majd vissza talál. Akkor az jutott eszembe, hogy majd az én babám is vissza talál hozzám Egy új, egészséges testben. Most megint terhes vagyok, úgy érzem, ő az, visszatalált, így sokkal könnyebb elfogadnom a vetélésem.
2013. dec. 27. 20:42
 33/80 anonim ***** válasza:
95%
Nagyon érzéketlen volt a férjed. Egyébként én sem tartanám meg a beteg babát, de a helyedben biztos elmennék más orvoshoz is. (Eleve nem értem 8 hetesen milyen betegséget tudtak biztosra kimutatni.)
2013. dec. 27. 20:43
 34/80 anonim ***** válasza:
15%
Visszatalált? Az már nem ugyanaz a lélek, a hanem egy másik.
2013. dec. 27. 20:45
 35/80 anonim ***** válasza:
88%
amikor a kérdést feltetted, akkor azt gondoltam,- nem magzatrol, nem babárol van szo, hanem tényleg egy már megszületett gyerekröl. egyetértek a pároddal... a terhességem elején mi ezt megbeszéltük a férjemmel, hogyha valami rossz kiderül, nem tartjuk meg.
2013. dec. 27. 20:52
 36/80 anonim ***** válasza:
89%
Szerintem nem kellene a kérdező alá adni a lovat,hogy tartson meg egy ilyen gyereket.A férje nem fog mellettük állni max ideig óráig.Nagyon nehéz egy ilyen gyerekkel.Egészségessel is de beteggel pláne.Megszűnik az élete teljes mértékben.Ne legyél kérdező olyan buta,hogy ilyet vállalsz be.Amúgy hány éves vagy?Első baba?
2013. dec. 27. 20:53
 37/80 anonim ***** válasza:
40%

Figy, a kövi baba biztos egészséges lesz és szeretetben fel fogod tudni nevelni. Most viszont erősnek kell lenned és elengedned ezt a babát. Nem lenne boldog, és te sem. Koncentrálj arra hogy egyszer egy boldog családod lesz egy (vagy több) egészséges gyerekkel.

Tudom hogy fáj de jó döntést hozol azzal hogy engeded hogy elvegyék. A párod meg egy tuskó, én meggondolnám a helyedben hogy tőle akarjam a következőt.

"Erre a párom azt mondta, hogy nehogy már egy nyomorék gyereket neveljen mikor három egézséges gyereke van. " Felhívnám a figyelmét a "kedves" párodnak hogy 50%-ban az ő hibája hogy a gyerek - az ő szavaival élve" nyomorék és el kell vetetni.

2013. dec. 27. 20:56
 38/80 anonim ***** válasza:
94%
Nos szerintem neki is rosszul esett,hogy beteg a baba,szerintem nem akart rosszat,így jött ki belőle.Fel a fejjel,lehet most nagyon nehéz,de mindennek oka van,jobba ha szegény nem születik meg szenved pár hónapot és utána hal meg. Sajnálom!
2013. dec. 27. 20:57
 39/80 A kérdező kommentje:
Mi lesz, ha nem lehet majd több babám az abortusz miatt? Amúgy 24 évs vagyok.
2013. dec. 27. 21:00
 40/80 anonim ***** válasza:
41%
Már bocs, de nekem nem tűnik túl megalapozottnak ez a diagnózis. Ha ultrahang alapján biztos hogy beteg, akkor az tutira olyan gond, ami tényleg nagyon-nagyon nagy gáz. Én egy kromoszómavizsgálatot mindenképp csináltatnék, hogy tuti legyen és megalapozottan lehessen dönteni, ha uh alapján tuti akkor gondolom élettel összeférhetetlen rendellenesség, akkor meg sajnos nincs is miről beszélni. De most komolyan, milyen probléma van? Mert így nehéz véleményt mondani.
2013. dec. 27. 21:03
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!