Ti mit éreznétek, ha a párotok ezt mondaná a közös gyereketekről?
Két hónapos terhes vagyok, ma sajnos kiderült, hogy genetikai betegség miatt el kell vetetnem a babát. Nagyon sírtam és mondtam, hogy akármilyen beteg is lesz meg akarom tartani. Erre a párom azt mondta, hogy nehogy már egy nyomorék gyereket neveljen mikor három egézséges gyereke van.
Hogy mondhat egy apa ilyet? Nagyon fáj, nem elég, hogy elveszítem a várva várt babát, de még ő is megbánt.
A férfi nem akkor kezdi érezni,h apa,mikor az orra alá nyomják a tesztet..Jobb esetben mikor megérzi az első magzatmozgást,látja,h nő a hasad,"rosszabb" esetben azután,h megszületik a gyerek...
DE,azt írod,h "nem volt tervben" még a baba,előtte meg azt,h mennyire vágytál rá..Te lehet,de ő nem...és emellé még beteg is a magzat...Gondolom először próbált vígasztalni,nem kapásból ezt vágta a fejedhez..ez a kijelentés nekem sokkal inkább egy indulatból odavágott mondatnak tűnik,mikor már semmilyen észérvet nem tudott felhozni..Egyébként pedig igaza van,bár téged sem igazán értelek...szerintem én legalább még két orvos véleményét kikérném,és neked ezzel még ink. tisztában kellene lenned,hiszen elvben az egészségügyben dolgozol..
Szia, nekem 3 gyerekem van, közülük az egyik súlyosan sérült. Születési károsult lett, tehát nem volt előre látható a sérülése.
Én 16 éve élek ebben, azt javaslom neked, hogy semmi esetre se tartsd meg a babát.
Tönkre fog menni az életed!!!
Én valamennyire szinten tudom tartani az életünket, életemet ( bár elváltam a gyerek apjától), de ez borzasztó nehéz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!