Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Ti mit éreznétek, ha a párotok...

Ti mit éreznétek, ha a párotok ezt mondaná a közös gyereketekről?

Figyelt kérdés

Két hónapos terhes vagyok, ma sajnos kiderült, hogy genetikai betegség miatt el kell vetetnem a babát. Nagyon sírtam és mondtam, hogy akármilyen beteg is lesz meg akarom tartani. Erre a párom azt mondta, hogy nehogy már egy nyomorék gyereket neveljen mikor három egézséges gyereke van.

Hogy mondhat egy apa ilyet? Nagyon fáj, nem elég, hogy elveszítem a várva várt babát, de még ő is megbánt.

2013. dec. 27. 20:02
1 2 3 4 5 6 7 8
 61/80 anonim ***** válasza:
92%

A férfi nem akkor kezdi érezni,h apa,mikor az orra alá nyomják a tesztet..Jobb esetben mikor megérzi az első magzatmozgást,látja,h nő a hasad,"rosszabb" esetben azután,h megszületik a gyerek...

DE,azt írod,h "nem volt tervben" még a baba,előtte meg azt,h mennyire vágytál rá..Te lehet,de ő nem...és emellé még beteg is a magzat...Gondolom először próbált vígasztalni,nem kapásból ezt vágta a fejedhez..ez a kijelentés nekem sokkal inkább egy indulatból odavágott mondatnak tűnik,mikor már semmilyen észérvet nem tudott felhozni..Egyébként pedig igaza van,bár téged sem igazán értelek...szerintem én legalább még két orvos véleményét kikérném,és neked ezzel még ink. tisztában kellene lenned,hiszen elvben az egészségügyben dolgozol..

2013. dec. 27. 23:08
 62/80 anonim ***** válasza:
90%
Szerintem telj4esen érthető amit mondott. Nyilván kicsit erősen fogalmazott, hiszen biztos neki is fáj és te is érzékenyebb van.
2013. dec. 28. 00:59
 63/80 anonim ***** válasza:
62%
Nézd, nem fogalmazott épp finoman, de tulajdonképpen igaza van. Nem tudom milyen fogyatékossággal születne a kicsi, de ma Magyarorszagon egy fogyatékosnak teljes eletet élnie 99%ban lehetetlen.
2013. dec. 28. 06:21
 64/80 A kérdező kommentje:
59. Én a debreceni klinikára járok ami az ország egyik legfejlettebb szülészeti klinikája.
2013. dec. 28. 07:27
 65/80 anonim ***** válasza:
86%
Hat, ha 8 hetesen lathato egy genetikai rendellenesség, az nagyon sulyos kell, hogy legyen.....
2013. dec. 28. 07:55
 66/80 anonim ***** válasza:
94%

Szia, nekem 3 gyerekem van, közülük az egyik súlyosan sérült. Születési károsult lett, tehát nem volt előre látható a sérülése.

Én 16 éve élek ebben, azt javaslom neked, hogy semmi esetre se tartsd meg a babát.

Tönkre fog menni az életed!!!

Én valamennyire szinten tudom tartani az életünket, életemet ( bár elváltam a gyerek apjától), de ez borzasztó nehéz.

2013. dec. 28. 09:53
 67/80 anonim ***** válasza:
80%
Menjél fel Bp-re ott csináltass még egy vizsgálatot!
2013. dec. 28. 11:21
 68/80 A kérdező kommentje:
Én megbízom a debreceni klinikában, hiszen ez a legjobb az országban.
2013. dec. 28. 11:24
 69/80 anonim ***** válasza:
8%
Nem a Debreceni Klinika a legjobb az országban! Miből gondolod különben? Hol laksz?
2013. dec. 28. 11:29
 70/80 anonim ***** válasza:
Megsem akarsz biztos lenni a dolgodban, hogy máshol is megnézesd?
2013. dec. 28. 12:19
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!