Ti mit éreznétek, ha a párotok ezt mondaná a közös gyereketekről?
Két hónapos terhes vagyok, ma sajnos kiderült, hogy genetikai betegség miatt el kell vetetnem a babát. Nagyon sírtam és mondtam, hogy akármilyen beteg is lesz meg akarom tartani. Erre a párom azt mondta, hogy nehogy már egy nyomorék gyereket neveljen mikor három egézséges gyereke van.
Hogy mondhat egy apa ilyet? Nagyon fáj, nem elég, hogy elveszítem a várva várt babát, de még ő is megbánt.
48-as, teljesen igazad van!!!!!
az apuka, ha nem akarja...hát nagyon szuper lesz, ha egy huszonévesnek egyedül kell majd nevelni e a fogyatékos gyerekét...
Én sem értem, mire jó itt győzködni a kérdezőt, meg megpróbálni bűntudatot csinálni neki! Most ez jó nektek, hogy még tovább nehezítitek a helyzetét?
Nyilvánvaló, hogy a számára és családjára jó, valamint logikus döntés az abortuszt - amit mellesleg már, úgy tűnik, el is döntött.
Nem értem az ilyen "na mi majd megmondjuk a frankót"-embereket, akik mindenbe beleszólnak, csak mert csak... Mert nekik véleményük van, és azt igenis sulykolni KELL! Undorítóak vagytok!
"Attól még, hogy nem fejlődik ki valamelyik végtagja, nagyon is egészséges szellemileg és boldog élete lehet."
Igen, marha szép élete lehet egy szellemileg egészsséges, kezetlen-lábatlan gyereknek, akit pelenkázni kell és etetni. Ekkora barmot, mint te ... :(((((((
A mi családunkban is volt fogyatékos,azért a múltidő mert meghalt.
Szomorú amikor ilyen történik,a nagynéném évekig járt pszichológushoz,de nem a halála miatt,hanem mert megkönnyebbült és ezt szégyellte.
Akkor még gyerek voltam,úgyhogy nem teljesen értettem a dolgot,de aztán felfogtam,hogy szinte minden pénzüket felemésztette,majdnem ráment a házassága,a lánya nem volt képes ellátni magát,fizikailag és lelkileg is beleroppant abba,hogy ápolnia kellett,abba,hogy mindig emelgetni kellett,mert nem teljesen volt képes az önálló helyváltoztatásra.
Igen,élhetnek teljes értékű életet,de ennél jóval nagyobb esélye van arra,a kérdezőnek,hogy úgy jár mint a nagynéném.
Ne tartsátok rossz embernek,szerette a lányát,még mindig gyászolja,viszont már ki meri mondani,hogy sokkal könnyebb az élete,és úton van az egészséges baba,amiről korábban álmodni sem mert volna,mert egy beteg gyerek mellé nem mert volna vállalni még egy gyereket.
A kérdező kikérte a véleményünket. Miért baj, ha más megközelítésből is nézzük a dolgokat. Nem bűntudatkeltés ez, egyszerűen ez tény, hogy aki szellemileg egészséges, az teljes értékű ember. Egyáltalán nem biztos, hogy nem lesz egy végtagja sem. Lehet csak az egyik lába, vagy keze nem fog kifejlődni. Na és? Azért írom ezt, mert van tapasztalatoma témában, és látom, hogy mennyire boldogok ezek az általatok szerencsétlenek titulált emberek.
Nick Vujicic-t, biztos mindenki ismeri. Pedig neki aztán tényleg se keze se lába. Példát lehet venni róla, minden egészséges embernek. A barmozást pedig kikérem magamnak. :)
Nem, a kérdező abszolút nem kérte a véleményünket az abortuszról.
Azt kérdezte, idézem: "Hogy mondhat egy apa ilyet?"
Igazából nem is értem, erre a kérdésre mit várt tőlünk, de, hogy nem győzködést, az is biztos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!