Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Ti mit éreznétek, ha a párotok...

Ti mit éreznétek, ha a párotok ezt mondaná a közös gyereketekről?

Figyelt kérdés

Két hónapos terhes vagyok, ma sajnos kiderült, hogy genetikai betegség miatt el kell vetetnem a babát. Nagyon sírtam és mondtam, hogy akármilyen beteg is lesz meg akarom tartani. Erre a párom azt mondta, hogy nehogy már egy nyomorék gyereket neveljen mikor három egézséges gyereke van.

Hogy mondhat egy apa ilyet? Nagyon fáj, nem elég, hogy elveszítem a várva várt babát, de még ő is megbánt.

2013. dec. 27. 20:02
1 2 3 4 5 6 7 8
 11/80 A kérdező kommentje:
Én akkor is szeretném, ha nem lenne se keze se lába, de a párom hallani sem akar róla. Ő soha nem fogja megérteni mit érzek, hisz van már három egézséges gyereke.
2013. dec. 27. 20:17
 12/80 anonim ***** válasza:
97%
Milyen vizsgálat derítette ki?
 13/80 anonim ***** válasza:
82%

A megfogalmazása bunkó volt,de részben igaza van.

Elhiszem,hogy nagyon szeretnéd a babát,de gondolj bele a jövőtökbe.

A párod megkeseredne mert nem bírná ki,hogy beteg a gyereke,még több felelősséggel és munkával járna a nevelése,arról nem is beszélve,hogy egészséges emberként is nehéz boldogulni a világban,nem hogy még betegen.

14/80 anonim ***** válasza:
88%

Nem éppen a legmegfelelőbb módon közölte a nem tetszését.

Viszont bármennyire is nehéz ezt leírnom, de valahol egyetértek vele. Szerintem Te nem vagy tisztábban, hogy mekkora felelősség egy beteg gyermek felnevelése. Nagyon, nagyon nehéz...

2013. dec. 27. 20:19
 15/80 anonim ***** válasza:
25%
Az első genetikai vizsgálat 11-14.héten van.Akkor te milyenen voltál ha most vagy 2 hónapos!
2013. dec. 27. 20:19
 16/80 A kérdező kommentje:
Ma voltam genetikai vizsgálaton. Szerencsére nagyon jó orvosom van, aki minden vizsgálatot megcsinál.
2013. dec. 27. 20:20
 17/80 anonim ***** válasza:
83%

Érzelmek ide vagy oda, igaza van, mégha nyers is volt.

Engedd el, ne kelljen egész életében kínlódnia!

Ne akard megtartani, az rosz döntés lenne mindenkinek.

KÖSZÖNJÜK FUKUSHIMA!!!!

2013. dec. 27. 20:21
 18/80 anonim ***** válasza:
92%
A 3 gyermeknek a párod az apjuk?
2013. dec. 27. 20:22
 19/80 anonim ***** válasza:
85%

Van a családban fogyatékos gyerek, borzalom, kínszenvedés a nemi éréstől kezdve a nevelése.

A másik amit nem értek van a férjednek 3 egészséges gyereke? De ez a 3 gyerek a Te gyereked is, közös????

Majd lesz egészséges gyereked, fontos a körültekintő vizsgálat. Az egészséges gyerekkel is sok lehet a gond, örülj neki, hogy kiderült hogy beteg. És nemcsak rólad szól az egész, szenvedés a sérültnek is az élet.

20/80 A kérdező kommentje:
Egészségügyi dolgozó vagyok, így mindenben elsőbbségem van! Hétfőn lesz a műtét is soron kívűl.
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!