Ti mit éreznétek, ha a párotok ezt mondaná a közös gyereketekről?
Két hónapos terhes vagyok, ma sajnos kiderült, hogy genetikai betegség miatt el kell vetetnem a babát. Nagyon sírtam és mondtam, hogy akármilyen beteg is lesz meg akarom tartani. Erre a párom azt mondta, hogy nehogy már egy nyomorék gyereket neveljen mikor három egézséges gyereke van.
Hogy mondhat egy apa ilyet? Nagyon fáj, nem elég, hogy elveszítem a várva várt babát, de még ő is megbánt.
Miért kell a kérdezőt rábeszélni, hogy tönkretegye a házasságát, az életét egy súlyosan sérült fogyatékos gyerekkel???
Nektek könnyű a gép elől kijelenteni, hogy végtagok nélkül is teljes értékű ember lehet valaki!
Nem lesz teljes értékű.
Nem lesz normális ovija. Nem járhat normális iskolába - ha valami csoda folytán szellemileg ép lesz. Nem lesznek barátai, kivéve néhány gyereket a speciális iskolából.
Ki tudja szobatiszta lesz-e valaha.
mi történik egy végtagok nélküli kamasszal nemi éréskor?
Soha nem lesz párkapcsolata.
Nem járhat gimibe/főiskolára.
Nem lesz gyereke.
Ésmost csak a gyerek oldaláról szemezgettem néhány dolgot.
Ti kívánnátok ilyen életet annak akit a világon a legjobban szerettek?
az anya élete egyértelműen tönkremegy, a férje már most kerek-perec kijelentette hogy nem akar fogyatékos gyereket -joggal, bár rondán tálalta. Ideig óráig maradna mellettük, és nem hinném hogy örömmel felvállalják utána a végtagok nélküli fogyatékos gyerekével...
Ha elveteti, akkor meggyászolja elengedi a babát, pár hónap múlva teherbe eshet és normális életük lehet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!