Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » A szülők miért nem képesek...

A szülők miért nem képesek külön szobát biztosítani a gyerekeiknek?

Figyelt kérdés

Saját, rossz tapasztalataim alapjàn úgy gondolom, hogy a külön, saját kis kuckó nem luxus, hanem egy alapvetö dolog a normális èlethez. Nem azt mondom, hogy lehetetlen felnöni nèlküle, de sok gondot okozhat.

Èn a húgommal laktam egy szobában, aminek eredmènyekèppen annyira megromlott a viszonyunk, hogy ma màr szinte nem is tartjuk a kapcsolatot. Teljesen más bioritmusunk volt, ezèrt folyton zavartuk egymást, a teljesen más ízlèsünk miatt semmiben nem èrtettünk egyet gyerekkènt, mindenbõl veszekedès lett. Èn èvekig nem engedtem, hogy tv legyen nàlunk, aztán kapott egyet ès onnantól kezdve èjjal-nappal bömböltette, èn meg járhattam a wc-be tanulni. Kèsöbb a barátom sosem aludhatott nálunk, ès soha nem tudtam sehova egyedül elvonulni.

Szèp lassan megutáltuk egymást. Alapbòl talán kiköttünk volna, de szerintem el tudjátok ti is kèpzelni, milyen összezàrva lenni kènyszerböl egy teljesem màs termèszetü emberrel. A vègèn màr nem bírtam elviselni...

Pont emiatt megfogadtam, sosem lesz több gyerekem, mint amennyi szobám, mert ha ennyire eltèröek, megutálják egymást..

2013. dec. 23. 23:41
1 2 3 4 5 6 7
 11/63 anonim válasza:
36%
Te drága egyetlen tündibündi virágszál te kinek szája mosolyra húzódik mindig, kinek szemébe a halandók elvesznek és orcád olyan piros mint egy érett alma. Boldog karácsonyt. És gyönyörű volt a hozzászólásod.
2013. dec. 24. 00:08
 12/63 anonim válasza:
67%

Én nem hülyeségnek mondanám kedves #10! Inkább kivétel erősíti a szabályt,minő öröm,ha neked összejön. Nyilván nem egyforma helyzetben élünk,nekem elég sok mindentől függ,hogy tudok-e a barátommal kettesben lenni vagy sem.

Mondjuk ez a téma elég bonyolult,sok minden játszik szerepet abban,hogy valakinek/kiknek megfelel-e így élni vagy sem,összevesznek-e vagy sem és hogy milyen nyomot hagy az életükben.

2013. dec. 24. 00:16
 13/63 anonim ***** válasza:
93%
Én is ebben a helyzetben vagyok. 17 éves vagyok és a húgom 14, egy szobánk van. Mi ugyan nem utáljuk egymást, de egyikünk sem hozza fel a barátait, és sokszor zavarjuk egymást (én éjjeli bagoly típus vagyok, ő nem), illetve emiatt félek összejönni srácokkal, vagy be sem mutatom őket a szüleimnek. Mindketten szeretnénk külön szobát, és a szüleim szeretnék megoldani, de nem olyan egyszerű. :(
2013. dec. 24. 00:51
 14/63 anonim ***** válasza:
26%

Kedves kérdező, nálad nem a szobaszámmal van a baj, hanem azzal, hogy nem tudtok egymás mellett élni.

Ha elmúlsz majd 18, oda mész, ahova akarsz, de alkalmazkodni mindig kell valakihez, ha csak nem egy lakatlan szigetre óhajtasz költözni.

2013. dec. 24. 01:01
 15/63 anonim válasza:
55%

Biztos, hogy a kapcsolatotok nem amiatt romlott meg , mert egy szobában nőttetek fel. Ha egyáltalán téged felnőttnek lehet nevezni.. Mi a hugommal 21éves koromig egy szobában aludtunk, sosem volt baj a párommal, elmentünk hozzá és kész. Vagy a hugom átköltözött a nappaliba. Miért? mert normális emberek módjára tudtunk beszélni, pedig mi sem voltunk a legjobb testvérek. A szülőknek elég szomorúságot okoz az, hogy a gyereknek nem tudja megadni a lehető legtöbbet, mert ha a szüleiden múlt volna, akkor biztos megadják neked a külön szobát, a póni lovat, meg a gyémánttiarát, de mivel korlátozva vannak az anyagiak , az átlag családnál ezért nem lehetett.

Nincs olyan, hogy te nem engedted, hogy tv legyen nálatok. A hugod ugyanolyan fél mint te. Ha ő tévét néz akkor úgy jártál. Nem anyukádék tehetnek róla. Meg amúgy is hihetetlen gyerekes vagy és makacs. Nem tudsz értékelni alapvető dolgokat. Remélem az élet más területein nem így van.

Sok hasznos értelmes választ kaptál, nem értem miért nem lehet elfogadni a kritikát, pontozz(atok) le mindenkit, aki normálisan gondolkodik.

Nem véletlen van az, hogy egy csomó gazdagabb családban is alszanak együtt a gyerekek akár 18 éves korukig. Ahol még lehetőség is lenne.

2013. dec. 24. 01:47
 16/63 anonim ***** válasza:
0%
Sok nőSokSoSSSSSfffffffwws
2013. dec. 24. 01:51
 17/63 anonim ***** válasza:
88%

Sok nő úgy van vele, amíg kamasz, hogy megígéri magának, hogy csak akkor szül gyereket, ha megengedheti magának. Aztán, amikor nem megy az, hogy kitűnő tanuló legyen, mert sok melóval jár, és nem veszik fel egyetemre sem. és elmegy dolgozni havi 80 ezer forintért és már 35 éves és arra gondol: "Már majdnem 20 éve dolgozom, semmi örömem nincs az életben, minden olyan kilátástalan. Úgy tűnik gazdag én már sosem leszek, miért mondjak le minden boldogságról?" és akkor férjhez megy, gyerekeket szül bele a semmibe. Kérdés, hogy jobb lett volna-e Neked, ha meg sem születsz (gazdasági okokból)? vagy inkább megszületnél: egy szobába a tesóddal?

Ui.: a tesó nemszeretés az nem a szobák számától függ. Sokan külön szobában laktak, de attól még két más típusú ember soha nem fogja egymást imádni. Talán majd 85 éves korotokban.

2013. dec. 24. 01:56
 18/63 anonim ***** válasza:
73%

"Nem véletlen van az, hogy egy csomó gazdagabb családban is alszanak együtt a gyerekek akár 18 éves korukig. Ahol még lehetőség is lenne."

Ez egy köztudott tény vagy mi?

És mi az, hogy ha az egyik tévézni akar, akkor a másik "így járt"? Idióta vagy?

2013. dec. 24. 03:22
 19/63 anonim ***** válasza:
73%

Nyugodtan le lehet pontozni, mint ahogy megtettétek, de egy tini ne sírjon azon, hogy pasikat miért nem tud a szobájába vinni.

Tudod, én ezt úgy oldottam meg, hogy elköltöztem, és elkezdtem a saját életem élni.

2013. dec. 24. 03:26
 20/63 anonim ***** válasza:
59%

Na m xd itt mindenki lány és huga van xD én a tesommal meg vagyunk szoktunk veszekedni de akkor már komolyan xD de 5 perc múlva semmi...ezért kedves kérdező nem amiatt vagy rosszba a hugida mert "egy szobába vagytok" hanem mert ti nem tűritek egy más hogy mondjam társaságát.....Szóval az együtt szobának semmi koze ...By :

TheLordOfLor ddmt2 bol

2013. dec. 24. 03:36
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!