Tesóm tíz éves fia már öt éve nálunk lakik. Párom már kezdi unni, hogy plusz egy gyereket etessen. Mit tehetnénk?
Mi van, ha valami történt a testvéreddel?
Nem aggódsz??
4 éve semmit nem tudsz a testvredről, és nem keresed...
Ez durva...most függetlenül attól,hogy még az unokaöcsédet is otthagyta nálatok...
4 éve...
Hova ment ki? Mit dolgozni?
Mi van ha elütötte az autó, megölték, elrabolták, egyszerűen betegségben meghalt...???????
Anyukám testvérének nem volt állandó lakhelye, de évente 1-2 szer eljött hozzánk...
Egyszer nem jött 1 évig, anyukámma beszélgettünk,mhogy 1 hónapot vár és bejelenti...2 hétre rá hívtak minket, hogy pesten összeesett és meghalt egy férfi, anyukám másik testvlrlnek a telszáma volt csak nála...
Ennyi az élet....
Arról nem beszélve, hgy tényleg a fia is nálatok van.... Arra nem gondoltál hogy 5 év alatt, ha inden rendben lenne talán már hívott volna titeket..?
18 évesen szült, gondoljátok, hogy annyira érdekelte a gyerek? Már kicsi korában is én meg anyám segítettünk neki eltartani a kisfiút. Aztán gondolt egyet és lelépett kurv*nak külföldre. Egy képeslapot sem küldött a gyereknek soha.
Ti aggódnátok egy ilyen felelőtlen emberért?
Mondjuk megértem a páromat mivel a tankönyv is több mint tízezer forint volt a gyereknek, plusz a füzetek, táska, ruhák.
Igen aggódnék...
Igazuk van a többieknek, baromimérzéketlen vagy..
Ha kur vának lépett le akkor már sztem nem él:(
Azért hihetetlen a történet, mert ti iskoláztátok be a gyereket 6 évesen. Ez nem működik csak hivatalos iratokkal, hogy ti vagytok a gyámok. Az iskola lehet, hogy szerinted csak munkahely a tanároknak, de a törvényi előírásoknak eleget kell tenniük, nem tudják bevenni a suliba, ha nincsenek meg a papírok.
Kamu!
Megszakad a szívem, ha arra gondolok, hogy az a kisgyerek miben nő föl. Hogy tudtok úgy beszélni róla, mint egy fölösleges kacatról, aminek költséges a fenntartása. Mintha valami régi sz r autó lenne, aminek ti fizetitek a biztosítását évek óta.
Felelőtlen, érzéketlen, áááhhhh nem is tudok olyan jelzőt, ami hűen vissza tudná adni a mostani érzéseimet.
Szerintetek a testvéred miért nem jelentkezik 5 éve?
Biztos vagy te abban, hogy ennyire nem érdekli az, hogy mi van itthon?
A gyerek helyzetét nem kellett volna már évekkel ezelőtt rendezni?
Érzelmi analfabéták vagytok a férjeddel együtt. Ezt a kérdést, mármint a testvérem sorsát és a testvérem gyerekének a sorsát kizárólag empátiával lehet megközelíteni.
A testvéred lehet, hogy már nem él.
Amúgy ami nem tiszta nekem, hogy a gyerek után mindenképpen jár családi pótlék. Azt az állam fizeti ha kell ha nem. Simán be kellett volna menni a MÁK-hoz, és megkérdezni hogy hova kézbesítik. Lehet, hogy a tesód már rég itthon él, és felveszi, de az is lehet, hogy számlára megy neki, és mivel nem tud hozzáférni ott gyűlik szépen 5 éve.
Nálatok ostobább szánalmasabb érzelmileg sekélyesebb embereket még nem láttam, és ezt nagyon komolyan mondom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!