Tesóm tíz éves fia már öt éve nálunk lakik. Párom már kezdi unni, hogy plusz egy gyereket etessen. Mit tehetnénk?
Mert lányt akar...
Mond el h a 4. gyerek az nem garancia a lányra, hiszen eddig is diúkat nemzett, akkor gyanus,hogy ez után is azt fog...és ne zsaroljon érzelmileg.
#94, nyilván nem hatja meg, csak már nem akartam beleszólni amit tanácsoltál - az egy nőnél lehet, hogy működne, egy férfinél legfeljebb visszájára... minél tovább győzköd egy nő azzal egy ilyen szituban, hogy "de az a szegény gyerek így meg úgy" annál inkább ellene leszek, mert úgy érzem, hogy éppen nyom, kihasznál, érzelmileg manipulál, visszaél a szeretetemmel, olyanra akar rávenni, amiből nekem csak az elvárás jut ... de a #81-ben leírtam, hogy hogyan lehet pl. egy férfira hatni egy ilyen helyzetben. Úgy 99% hogy nem, hogy "jajj, az a szegény gyerek"
A Kérdezőnek meg még plusz szerencséje, hogy a férje alapvetően láthatóan gyerek-centrikus, tehát sokkal könnyebb dolga van, mint egy átlag-családban lenne...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!