Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Tesóm tíz éves fia már öt éve...

Tesóm tíz éves fia már öt éve nálunk lakik. Párom már kezdi unni, hogy plusz egy gyereket etessen. Mit tehetnénk?

Figyelt kérdés
Hugom öt éve kiment külföldre dolgozni és azóta nem látogatja a kisfiút. Nem tudom mit tegyek mivel nem akarom, hogy intézetbe kerüljön, de a férjem folyton motyog miatta. Ti mit tanácsoltok?
2013. dec. 18. 09:07
 91/142 anonim ***** válasza:
100%
Kitartás!!!
2013. dec. 18. 20:09
 92/142 A kérdező kommentje:
Köszönöm a biztatást! De sajnos nem értem célt a páromnál. Azt mondta, ha szülök egy negyedik gyereket akkor maradhat a fiú. Tudja jól, hogy nem akarok többet szülni. Miért csinálja ezt?
2013. dec. 18. 20:49
 93/142 anonim ***** válasza:
77%

Mert lányt akar...

Mond el h a 4. gyerek az nem garancia a lányra, hiszen eddig is diúkat nemzett, akkor gyanus,hogy ez után is azt fog...és ne zsaroljon érzelmileg.

2013. dec. 18. 20:52
 94/142 anonim ***** válasza:
29%
Az sem hatja meg, hogy te a sajátodnak tekinted? Négy gyereked van, csak az egyiket nem te szülted. De a gyerek benneteket tekint a szüleinek. A férjed szerint mit kéne csinálni azzal a szegény gyerekkel?
2013. dec. 18. 20:53
 95/142 anonim ***** válasza:
29%
hát szerintem jogos, ő egy számára idegen gyereket nevel, legalább cserébe kapjon valamit, ami itt egy 4. saját baba. Igaza van:)
2013. dec. 18. 20:54
 96/142 A kérdező kommentje:
Már rég megbeszéltük, hogy három gyereknél megállunk. Nem tudja megérteni, hogy én nem akarok többet szülni? Ráadásúl mindháromszór császárral szültem nem ajánlatos még egy terhesség. Egyikőnk sem fiatal már és nem is biztos, hogy lány lesz.
2013. dec. 18. 21:04
 97/142 anonim ***** válasza:
24%
Akkor ne szülj, de akkor a fiú is megy. Valamit valamiért neveli a hugod gyerekét cserébe szülsz neki egy gyereket.
2013. dec. 18. 21:06
 98/142 anonim ***** válasza:
100%

#94, nyilván nem hatja meg, csak már nem akartam beleszólni amit tanácsoltál - az egy nőnél lehet, hogy működne, egy férfinél legfeljebb visszájára... minél tovább győzköd egy nő azzal egy ilyen szituban, hogy "de az a szegény gyerek így meg úgy" annál inkább ellene leszek, mert úgy érzem, hogy éppen nyom, kihasznál, érzelmileg manipulál, visszaél a szeretetemmel, olyanra akar rávenni, amiből nekem csak az elvárás jut ... de a #81-ben leírtam, hogy hogyan lehet pl. egy férfira hatni egy ilyen helyzetben. Úgy 99% hogy nem, hogy "jajj, az a szegény gyerek"

A Kérdezőnek meg még plusz szerencséje, hogy a férje alapvetően láthatóan gyerek-centrikus, tehát sokkal könnyebb dolga van, mint egy átlag-családban lenne...

2013. dec. 18. 21:11
 99/142 A kérdező kommentje:
Neki nem csak egyszerűen egy negyedik gyerek kell, hanem egy kislány. Két tűz között vagyok.
2013. dec. 18. 21:13
 100/142 anonim ***** válasza:
31%
Nem vagy két tűz között. A férjednek nem kötelessége nevelni azt a gyereket. Ha szeretnéd hogy nevelje szülj egy gyereket. Szerintem egyszerű a helyzet.
2013. dec. 18. 21:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!