Tesóm tíz éves fia már öt éve nálunk lakik. Párom már kezdi unni, hogy plusz egy gyereket etessen. Mit tehetnénk?
Nézd Kérdező, van egy ötletem, hagyd függőben a témát és menjetek el ketten egy genetikushoz, és beszéljétek át szépen töviről hegyire ezt a kislány-problémát... lehet, hogy kiderül, hogy neki nem is lehet, mert leányágon domináns letális gént örökít az "X" kromoszómában vagy ilyesmi. Családi anamnézis és vizsgálat ezt tisztázhatja.
Na, ha kiderült hogy lehet vagy nem, és milyenek az esélyek, nos akkor újra elő lehet venni a témát már érdemben. (meg látja rajtad az igyekezetet, hogy nem csak akarsz tőle valamit, de foglalkozol az ő igényével is)
Én kérnék a nőyógyásztól egy igazolást, hogy nem ajánlott a 4. Gyerek...mert ez sajnos így van...csodlom, hogy a 3. Császárra találtál orvost, aki bevállalta..
Mert az is ritka
De amúgy a 101-es javaslata elgondolkodtató
103#
Akoor azt mond meg, hogy mit tesz a férfi... Elhagyja a 3+1 gyerekét, es a feleségét is ha nem szül ésAz unokaöccs pedig továbbra is marad?
Ktlem...megbékél...
Egy hónapot kaptam, hogy teherbe essek, ha nem akkor a kisfiúnak mennie kell. Ti mit tennétek a helyemben? Úgy érzem, megőrülök.
Szinte éreztem, hogy ezért kell a kicsinek mennie, mert ő így akarja kikényszeríteni, hogy szüljek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!