Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Tesóm tíz éves fia már öt éve...

Tesóm tíz éves fia már öt éve nálunk lakik. Párom már kezdi unni, hogy plusz egy gyereket etessen. Mit tehetnénk?

Figyelt kérdés
Hugom öt éve kiment külföldre dolgozni és azóta nem látogatja a kisfiút. Nem tudom mit tegyek mivel nem akarom, hogy intézetbe kerüljön, de a férjem folyton motyog miatta. Ti mit tanácsoltok?
2013. dec. 18. 09:07
 101/142 anonim ***** válasza:
100%

Nézd Kérdező, van egy ötletem, hagyd függőben a témát és menjetek el ketten egy genetikushoz, és beszéljétek át szépen töviről hegyire ezt a kislány-problémát... lehet, hogy kiderül, hogy neki nem is lehet, mert leányágon domináns letális gént örökít az "X" kromoszómában vagy ilyesmi. Családi anamnézis és vizsgálat ezt tisztázhatja.

Na, ha kiderült hogy lehet vagy nem, és milyenek az esélyek, nos akkor újra elő lehet venni a témát már érdemben. (meg látja rajtad az igyekezetet, hogy nem csak akarsz tőle valamit, de foglalkozol az ő igényével is)

2013. dec. 18. 21:23
 102/142 A kérdező kommentje:
49%-os! Kímélj meg az okoskodásodtól! Nem voltál még ilyen helyzetben így nem tudod milyen érzés.
2013. dec. 18. 21:24
 103/142 anonim ***** válasza:
27%

Én kérnék a nőyógyásztól egy igazolást, hogy nem ajánlott a 4. Gyerek...mert ez sajnos így van...csodlom, hogy a 3. Császárra találtál orvost, aki bevállalta..

Mert az is ritka

2013. dec. 18. 21:25
 104/142 anonim ***** válasza:

De amúgy a 101-es javaslata elgondolkodtató

103#

2013. dec. 18. 21:25
 105/142 anonim ***** válasza:
0%
Egyáltalán nem okoskodok, nemvoltam ilyen helyzetben elhiszem hogy nehéz, éncsak próbálom megértetni veled hogy egy férfi agya milyen és hogy gondolkozik, és hogyha aztmondja hogy ha ez van akkor ez ha az akkor az, akkor az úgy is van.
2013. dec. 18. 21:27
 106/142 anonim ***** válasza:
43%

Akoor azt mond meg, hogy mit tesz a férfi... Elhagyja a 3+1 gyerekét, es a feleségét is ha nem szül ésAz unokaöccs pedig továbbra is marad?

Ktlem...megbékél...

2013. dec. 18. 21:30
 107/142 anonim ***** válasza:
59%
Ja és nevel egy számára idegen gyereket miközben nemakarja, hogyne...
2013. dec. 18. 21:32
 108/142 anonim ***** válasza:
90%
Én pl akármelyik testvérem gyermekét szívesen felnevelném és párom testvérének gyerekeit is, amennyiben történne velük valami tragikus. De csak azért mert nincs kedve nevelni a gyerekét és lepasszolja, hát ellehet felejteni
2013. dec. 18. 21:34
 109/142 A kérdező kommentje:

Egy hónapot kaptam, hogy teherbe essek, ha nem akkor a kisfiúnak mennie kell. Ti mit tennétek a helyemben? Úgy érzem, megőrülök.

Szinte éreztem, hogy ezért kell a kicsinek mennie, mert ő így akarja kikényszeríteni, hogy szüljek.

2013. dec. 18. 21:39
 110/142 anonim ***** válasza:
67%
#106, azért a férfi nem a kihasználható balek szinonimája, ezt azért kalkuláld bele... abban csakugyan nincs érdemi beleszólása, hogy a felesége szül e még egyszer vagy nem, abba viszont természetesen igencsak van, hogy bevállal-e egy gyereket nevelőszülőként vagy nem. Azt meg megnézem, hogy a gyámügy úgy mit lép gyermekelhelyezésben, ha a Kérdező férje bejelenti náluk, hogy ez meg az van, és ő a továbbiakban nem kíván a gyerekről gondoskodni.
2013. dec. 18. 21:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!