Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Mit tehetnenk? Nagyon szeretne...

Mit tehetnenk? Nagyon szeretnenk gyereket.

Figyelt kérdés
Sziasztok. Nagyon szeretnenk a parommal gyereket de Sajnos az a gond all fennt hogy mikor megtortenik az aktus kifolyik Belolem az osszes sperma... Probaltuk hogy gyertyaba fel es ugy maradtam eleg sokaig.. Volt h 10 percig is de ahogy Lettettem a labam szinte rogton kijott.. Ha egyenesen maradok akkor is kijon.. Mit tehetnenk mit tudtok ajanlani? Nagyon szeretnenk mar egy kis baba sirast de nem akar jonni az a baba :(((( miket tudnatok ajanlani? Poz tartas akarmi? Koszonom a valaszokat elore is :))
2013. okt. 1. 22:54
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
100%
szia!Hidd el annyi bent marad,hogy össze jöjjön a pici,tudod elég 1 is :)
2013. okt. 1. 23:01
 2/16 anonim ***** válasza:
Mióta próbálkoztok?
2013. okt. 1. 23:02
 3/16 anonim ***** válasza:

Szia!

Én is ugy éreztem mindig hogy az egész kifolyik belőlem. Sőt én minden egyes aktus után rögtön zuhanyoztam is. Most 20 hetes kismama vagyok :-))) Ez biztos nem lehet gond Mióta próbálkoztok? Orvosnál voltál már?

2013. okt. 2. 06:45
 4/16 anonim ***** válasza:
300 millió spermából elég, ha egy bentmarad.
2013. okt. 2. 06:58
 5/16 anonim ***** válasza:
Nekem is kifolyt a nagy része szinte azonnal, mégis terhes lettem. Egy valahogy eljutott a megfelelő helyre:-) Ha nem rég próbálkoztok még csak, ne add fel! Sikerülni fog és hidd el, marad benn elegendő!
2013. okt. 2. 07:39
 6/16 anonim ***** válasza:
Nem attól nem esel teherbe, mert kifolyik. Mindenkinek kifolyik.
2013. okt. 2. 07:45
 7/16 anonim ***** válasza:
100%
Atyavilág.......hány éves vagy..?
2013. okt. 2. 11:11
 8/16 anonim ***** válasza:
Ilyen fiatalon inkább ne. Egyèbként mindenkinek kifolyik mindig, szèp is lenne, ha nem, minden nö több liter spermát cipelne magában...
2013. okt. 2. 11:22
 9/16 anonim ***** válasza:

Mielőtt gyermeket vállalsz, egy kicsit olvasgass a témában!

A sperma több tízmillió, vagy több százmillió szabad szemmel nem látható spermiumot tartalmazhat. A sperma többi része, váladék. A spermiumok abban a pillanatban ahogyan a párod beengedi őket, villámgyorsan megindulnak a petéd felé.

Ami kifolyik az a váladék, és a spermiumok egy része.

Mindenkiből kifolyik, senkiben sem szívódik fel, vagy kövül meg.

1. Legyen rendes, rendszeres menstruációs ciklusod.

2. A várható menstruáció napja - 14 nap, kb ekkor van peteérés. Ekkortájt legyetek együtt minden nap, vagy minden másnap.

3. Ha így , rendszeres szexuális élet mellett 9 havi ciklusban nem esel teherbe, forduljatok orvoshoz és kérd a kivizsgálásotokat.

2013. okt. 2. 11:52
 10/16 anonim ***** válasza:

Nem tudom hány éves vagy,de borzasztó,hogy nem csak biológia óráról,hanem a fizikáról is hiányoztál...a sperma is ismeri a gravitációt....remélem tudod hogy működik...

De a kérdésedre a válasz,aminek kell,az bent marad!!! Én sose feküdtem,és csináltam torna gyakorlatokat,mégis van 5 lányom...

2013. okt. 2. 12:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!