Mit tehetnenk? Nagyon szeretnenk gyereket.
Szia!
Én is ugy éreztem mindig hogy az egész kifolyik belőlem. Sőt én minden egyes aktus után rögtön zuhanyoztam is. Most 20 hetes kismama vagyok :-))) Ez biztos nem lehet gond Mióta próbálkoztok? Orvosnál voltál már?
Mielőtt gyermeket vállalsz, egy kicsit olvasgass a témában!
A sperma több tízmillió, vagy több százmillió szabad szemmel nem látható spermiumot tartalmazhat. A sperma többi része, váladék. A spermiumok abban a pillanatban ahogyan a párod beengedi őket, villámgyorsan megindulnak a petéd felé.
Ami kifolyik az a váladék, és a spermiumok egy része.
Mindenkiből kifolyik, senkiben sem szívódik fel, vagy kövül meg.
1. Legyen rendes, rendszeres menstruációs ciklusod.
2. A várható menstruáció napja - 14 nap, kb ekkor van peteérés. Ekkortájt legyetek együtt minden nap, vagy minden másnap.
3. Ha így , rendszeres szexuális élet mellett 9 havi ciklusban nem esel teherbe, forduljatok orvoshoz és kérd a kivizsgálásotokat.
Nem tudom hány éves vagy,de borzasztó,hogy nem csak biológia óráról,hanem a fizikáról is hiányoztál...a sperma is ismeri a gravitációt....remélem tudod hogy működik...
De a kérdésedre a válasz,aminek kell,az bent marad!!! Én sose feküdtem,és csináltam torna gyakorlatokat,mégis van 5 lányom...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!