20 honapos ujjszopizos kisfiut szeretnénk leszoktatni a szopizásról. Ugy látjuk elörenyomódik a foga és a kis ujja is teljesen felázik Tippeket várunk, mit tehetnénk?
erre én is kíváncsi lennék,csak az én fiam már három hónapja elmúlt két éves.
bocs az offért
Az én lányom is 20 hónapos, a kezdetektől ujjszopós. Van egy kis kéztörlő, amit kispárnaként használ, ha az a kezébe kerül, azonnal bekapja az ujját. Napközben most már elértük azt, hogy ha meglátom, hogy a szájába veszi az ujját, akkor rászólok, hogy ne kapja be, mondom neki, hogy fúj, piszkos, és akkor ő is mondja hogy pf, és nézi a kis ujját, és figyeli, hogy nézem-e, hogy visszateszi-e a szájába, ha megpróbálja, újra rászólok, és utána már nem veszi be. Amikor viszont fáradt, és úgy szólok rá, kiakad. Az esti lefekvésnél pedig, amint ágyat ér a kicsi teste, már szájában is az ujja ismét.
Én úgy gondolom, hogy idővel elmarad majd ez a rossz szokás. Talán ha már kikerül a kiságyból és nem azon a kis kéztörlőn fog aludni, hanem rendes párnán.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!