Másnak is a fejére húzza a babája a takarót? Hogyan tudnám erről leszoktatni? Félek tőle, hogy ebből még baj lesz.
Nem fél esetleg valakitől vagy valamitől?
Ha egyedül hagyjátok pár pillanatra, akkor nyűgös, sír?
Játszottatok vele kukucs játékot?!
Kb fél éves koráig mindig így aludt a fiam. Már pocakban is folyton a lepénybe fúrta az arcát, egyszerűen szeret így aludni. Nem egyedi eset, nagyon sok babát tudok, akik így alszanak, nincs ezzel semmi baj.
Én mindig raktam egy plusz textilpelust neki, amit kedvére a fejére húzhatott, jókat durmolt alatta. A textilpelus alatt tuti nem fog megfulladni. :-)
9 hónaposom kb. 4 - 5 hónapja a fejvédőt húzza az arcába, és CSAK úgy tud elaludni.
Ha nagyon zavar téged, rakd hálózsákba!
hogyhogy nem szereti a 3 hónapos baba a hálózsákot? mert érzi, hogy az nem ruha hanem zsák? na ne már :) azért túlzás, hogy egy 3 hónapos babára nem adunk hálózsákot mert nem szereti :D
a takaró tényleg veszélyes, csapból is ez folyik, hogy 1-1,5 éves kor alatt se párnát, se takarót ne tegyünk a kiságyba mert veszélyes...
Semmi baj ezzel!Így zárja ki a külvilág ingereit és így nyugszik meg!
Én 30 éves vagyok de a mai napig úgy tudok csak aludni hogy a takarót a fejem búbjáig felhúzom!
Én is azt gondolom,hogy ha aggódsz akkor inkább tegyél be neki erre a célra egy textilpelust azon keresztül tud jobban levegőt venni!
Nagyon édes lehet a kicsikéd ahogy a sapiját belehúzza az arcába!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!