Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Mit tehetnénk ha nem szeretnén...

Mit tehetnénk ha nem szeretnénk megtartani a gyermeket?

Figyelt kérdés
Az a helyzet hogy bekövetkezett az amitöl tartottunk.A barátnőm terhes a gyermekem nevelkedik a pocakjában.Most viszont elbizonytalanodott a helyzetünk anyagi téren.Egyik kollegám mesélte h valahol hallott egy szervezetről akik tudnak segiteni nekünk.Azt mesélte hogy tapasztalt emberek beszélnek velünk arrol h hogyan lehet örökbeadni a kisbabát, beszél a párommal is hogy "jó lesz" ha igy teszünk .Abortuszról szó sem lehet az nemjó dolog szerintünk.Nos ez a szervezet elhelyezné a picinket egy olyan családban ahol nemszülethet gyerek nö/férfi hibájából hisz ez lenne a legkézenfekvőbb megoldás.Megbeszéltük már nagyonsokszor és csak ez jöhet szóba.Ha tökéletes helyet találunk neki.Kérlek titeket segitsetek mondjátok meg ha ismertek ilyen szervezetet.válaszokat előre is köszönöm.
2009. júl. 5. 04:43
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
Én nem ismerek ilyen szervezetet, de annyit mindenképpen mondani akartam, hogy nagyon rendesek vagytok és több embernek követnie kellene a példátokat. Sok sikert kívánok nektek! Remélem, hogy találtok megoldást, de azért a szüleiteket sem ártana bevonni ebbe, hátha tudnak titeket anyagilag támogatni és akkor megtarthatjátok a babát.
2009. júl. 5. 04:49
 2/14 anonim ***** válasza:
en sem ismerek ilyen szervezetet de remelem meggondoljatok es nem adjatok odaa a kis csopsegeteket senkinek!
2009. júl. 5. 05:51
 3/14 anonim ***** válasza:
100%

Én egy ilyen szervezetet ismerek(Gólyahír Egyesület), itt egy cikk róluk, van benne telefonszám is hozzájuk:

[link]

Itt is körülnézhettek:

[link]

Amúgy ha van rá módotok, akkor a helyi védőnőt is felkereshetitek ezzel kapcsolatban, gondolom a párod amúgy is jár terhesgondozásra. A védőnői szolgálatnak van címlistája és elérhetősége a hasonló szervezethez, biztosan szívesen segítenek majd Nektek!

Sok sikert és erőt kívánok véghezvinni az elhatározásotokat!

2009. júl. 5. 06:37
 4/14 anonim ***** válasza:

És tíz év múlva azon agyaltok majd vajon mit csinálhat a kisgyereketek? Vajon szép-e, okos-e, szeret focizni?

Én nem tudtam volna odaadni a gyerekemet senkinek.

15 és fél évesen szültem, most 9 éves, van egy kisöccse is.

Nagyon szar anyagi helyzetben voltunk, elhiheted!!!!!

Az összes ismerősünk összefogott és használtan kaptunk babaruhákat, babakocsit, kiságyat meg mindent!!!!

Biztos meggondoltátok ezt???

Annyian vannak akik tudnak segíteni!!!!

Tényleg olyan döntés ami szerintem egész életetekre kihat!

Én is tudok babaruhát adni, lehet hogy a babakocsit is kinőljük addigra mire megszületik a babátok!!!

Fogjunk már össze értük!!!

Mindjárt sírok!!!!

2009. júl. 5. 09:54
 5/14 anonim ***** válasza:

Nem egyértelmű a kérdésed.

Nem szeretnétek?vagy nem tudjátok?

Hány évesek vagytok?

Ez nagyon nehéz döntés lehet.Lehet ha megszületik nem is tudjátok odaadni senkinek.

9 hónapig vele éltek, rugdos a pocakban, hozzátok tartozik,ti vagytok a szülei...

hányadik héten jár a párod?

2009. júl. 5. 14:13
 6/14 anonim ***** válasza:

Nagyon jól döntöttetek rengeteg család van akinek nem lehet babája és nagyon szeretne. Mindenkinek így kéne csinálja nem abortuszra menni egyből. Aki nem bírja fölnevelni azok igen is adják örökbe. Inkább minthogy megöljenek egy babát.

Remélem sikerrel jártok.

2009. júl. 5. 14:41
 7/14 anonim ***** válasza:
itt egy e-mail cím írj nekik ők segítenek és minden kérdésre biztosan válaszolnak majd. valsagterhesség@freemail.hu. Olvasgassátok a válságterhesség. hu oldalt addig is. Sok szerencsét.
2009. júl. 5. 14:48
 8/14 A kérdező kommentje:
Nagy becsben tartom a válaszotokat, köszönöm mindenkinek.most épp 16órázom ugyhogy holnap reggel mikor hazamegyek lehet h egyböl megnézegetjük ezeket az oldalakat.Higgyétek el mi sem akarunk megválni a csöppségtől de ha nemtudjuk megteremteni a megfelelő környezetet akkor nemtudjuk.Apósom elhunyt zajlik még a temetés rengeteg pénz az is rádásul hagyatéki tárgyalás már majdhogynem megőrjít hisz a 3testvér civakodását kell néznem akik közül az egyik a párom.Édesanyám ugyszintén válságban van a bátyáim pedig nem rendelkeznek semmiféle hosszabtávu munkahellyel egyröl a kettöre sem jutnak.Mi pedig ittvagyunk ebben az áldott helyzetben én 24 barátnöm 20éves.a Csöppség december óta nevelkedik és a munkahelyem ugynézki h becsődöl.Valóban gondolhatunk arra 10év mulva h mit csinálhat hogy miket szeret miket nem hogy hasonlit e ránk deez mégis jobb mintha arra gondolnánk 10év mulva hogy meghalt csecsemökori betegségben mert nemvolt megfelelően gondoskodva róla megfázott vagy akármi, ha megbetegedett és nemvolt pénzünk gyógyszerre.Bármi elöfordulhat ebben a nyomorult világban.(elnézést)Tehát holnap reggel megnézzük ezt a pár oldalt és nemis alszok utána hanem megyünk a védőnőhőz.Mégegyszer nagyon köszönöm hogy válaszoltatok. Engem is a sírás kerülget ha csak végigolvasom amit irtatok akkor már.
2009. júl. 5. 18:14
 9/14 anonim ***** válasza:

Azért beszélj a védőnővel, mit tehetnétek esetleg, érdeklődhetni lehet helyi önkormányzatnál, milyen segélyek vannak (egyszeri, rendkívüli, vagy valami rendszeres gyermekvédelmi támogatás).

Sajna azt nem tudom ígérni, hogy gyógyszert küldök, ha beteg, de egy-egy dolgot szerintem az idegenek is tudnak segíteni.

2009. júl. 5. 20:52
 10/14 anonim ***** válasza:

Könnyek szöknek a szemembe amint olvasom a kérdést és a válaszokat.Az jutott először eszembe, hogy én inkább választanám a szegénységet a saját szüleimmel, mint mondjuk a gazdagságot nevelőszülőkkel.Ennyire rossz a helyzet?

A rokonaid felnőtt emberek, nekik kellene kiutat keresni a helyzetükből, nem neked.Jól gondoljátok meg,ez a döntés az egész életetekre kifog hatni

Szurkolok, hogy találj megoldást.

2009. júl. 6. 18:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!