Mit tehetnénk ha nem szeretnénk megtartani a gyermeket?
Én egy ilyen szervezetet ismerek(Gólyahír Egyesület), itt egy cikk róluk, van benne telefonszám is hozzájuk:
Itt is körülnézhettek:
Amúgy ha van rá módotok, akkor a helyi védőnőt is felkereshetitek ezzel kapcsolatban, gondolom a párod amúgy is jár terhesgondozásra. A védőnői szolgálatnak van címlistája és elérhetősége a hasonló szervezethez, biztosan szívesen segítenek majd Nektek!
Sok sikert és erőt kívánok véghezvinni az elhatározásotokat!
És tíz év múlva azon agyaltok majd vajon mit csinálhat a kisgyereketek? Vajon szép-e, okos-e, szeret focizni?
Én nem tudtam volna odaadni a gyerekemet senkinek.
15 és fél évesen szültem, most 9 éves, van egy kisöccse is.
Nagyon szar anyagi helyzetben voltunk, elhiheted!!!!!
Az összes ismerősünk összefogott és használtan kaptunk babaruhákat, babakocsit, kiságyat meg mindent!!!!
Biztos meggondoltátok ezt???
Annyian vannak akik tudnak segíteni!!!!
Tényleg olyan döntés ami szerintem egész életetekre kihat!
Én is tudok babaruhát adni, lehet hogy a babakocsit is kinőljük addigra mire megszületik a babátok!!!
Fogjunk már össze értük!!!
Mindjárt sírok!!!!
Nem egyértelmű a kérdésed.
Nem szeretnétek?vagy nem tudjátok?
Hány évesek vagytok?
Ez nagyon nehéz döntés lehet.Lehet ha megszületik nem is tudjátok odaadni senkinek.
9 hónapig vele éltek, rugdos a pocakban, hozzátok tartozik,ti vagytok a szülei...
hányadik héten jár a párod?
Nagyon jól döntöttetek rengeteg család van akinek nem lehet babája és nagyon szeretne. Mindenkinek így kéne csinálja nem abortuszra menni egyből. Aki nem bírja fölnevelni azok igen is adják örökbe. Inkább minthogy megöljenek egy babát.
Remélem sikerrel jártok.
Azért beszélj a védőnővel, mit tehetnétek esetleg, érdeklődhetni lehet helyi önkormányzatnál, milyen segélyek vannak (egyszeri, rendkívüli, vagy valami rendszeres gyermekvédelmi támogatás).
Sajna azt nem tudom ígérni, hogy gyógyszert küldök, ha beteg, de egy-egy dolgot szerintem az idegenek is tudnak segíteni.
Könnyek szöknek a szemembe amint olvasom a kérdést és a válaszokat.Az jutott először eszembe, hogy én inkább választanám a szegénységet a saját szüleimmel, mint mondjuk a gazdagságot nevelőszülőkkel.Ennyire rossz a helyzet?
A rokonaid felnőtt emberek, nekik kellene kiutat keresni a helyzetükből, nem neked.Jól gondoljátok meg,ez a döntés az egész életetekre kifog hatni
Szurkolok, hogy találj megoldást.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!