Mit tehetnénk még annak érdekében, hogy babánk legyen? Az első gyerkőcünk 4 éves, várná már a kis tesót, ha jönne, de eddig sajnos semmi.
Biztos, hogy pszichés a probléma, hiszen a 4 évesed a bizonyíték rá, hogy minden rendben van veletek. :) Sajnos a túlzottan akarásnak szokott ez lenni a következménye.
Tanács: ne foglalkozzatok semmivel, akkor legyetek együtt, amikor jólesik - és ne akkor, amikor a naptár mondja - és hagyjátok a babára, hogy mikor akar jönni. Ha itt az ideje, jönni fog!
(Utóirat: Ugyanebben a cipőben vagyunk, 3 és fél éves a fiunk, és tesót akar. Sajnos mindenkinek elmondtuk, hogy tesót tervezünk, és azóta minden nap kérdezgetnek, meg tonnaszám vetetnék velem a teszteket... Én magam is érzem, hogy jobb lett volna nem szólni senkinek, mert így presztízskérdést csinálunk belőle. A páromat is ugratják, hogy "ha nem jön össze, segítünk", hát nem hiszem, hogy használ neki... Úgyhogy én már közöltem mindenkivel, hogy nem tesztelek, és nem foglalkozom vele, ha jön a baba, előbb-utóbb úgyis észrevesszük! Azóta sokkal jobban érzem magam, és tudom, hogy össze fog jönni. Miért ne jönne? :))
Nem rég voltunk dokinál kivizsgáláson, csak azóta megy ez így. Előtte nagyon lazák voltunk. Igazából nem is én ragaszkodok annyira az időhöz, hanem a férjem görcsöl annyira. Persze természetesen én is, de ő aztán még engem is fölöz....
Ami a legrosszabb az egészben, hogy a lányunk, már a cukorkáját is megfelezi, hogy az majd a kis-tesóé lesz, és hiába mondjuk neki, hogy még nincs, és hogy majd szólunk ha lesz. Nagyon várja már, és minden nap megkérdezi, hogy mikor lesz kicsi tesója. :(
Kedves Leiah! köszönöm. Igazad van, miért ne jönne!
Csak rossz hogy a kislányunknak már 1 éve ugyan azt a választ adjuk, ,, Még nincs baba anya pocakjába, de reméljük lesz, és ha lesz, neked mondjuk először"
Nekem is most jött meg! :(
Már én is fáradok. Azt nem mondom hogy feladom, beletörődök azt hiszem. Nem egyszerű :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!