Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Mit tehetnénk? Lehet hogy...

Mit tehetnénk? Lehet hogy soha nem leszek terhes? Babát szeretnénk!

Figyelt kérdés

25 éves vagyok a párom 26 éves, 6 éve vagyunk együtt, nagyon jó kapcsolatunk van, kb 7 hónapja próbálkozunk, de nem akar jönni a picur! :(

Kezdek megijedni, hogy valami baj van! Nem iszunk, nem bulizunk, még a kávét se szeretem! Nem vagyok túlsúlyos! (tudtommal nehezebben jön össze) Megvan mindenünk, nem gazdagok vagyunk, de jól élünk! (autó, vezető beosztásban dolgozom, utazások) 1 éven belül lakást vennénk! Már csak egy baba hiányzik! Mielőtt valaki azt hinné, hogy görcsösen akarom és azért nem jön össze annak tájékoztatásul mondom, hogy ez nem igaz! Csak amikor késik 5-6 napot, akkor elkezdek reménykedni és utána meg elkeseredni... Az orvos még nem foglalkozik velem, majd csak 1 év sikertelenség után! Mi lehet a baj?

2010. máj. 6. 08:34
 1/9 anonim ***** válasza:
67%
találgatni szerintem felesleges. és mi lenne ha azt mondanád a dokinak, hogy már egy éve próbálkoztok? elküld hormonvizsgálatra, meg amit még szükségesnek tart, ezen el lehet indulni. ő tudni fogja, hogy mit kell tenni, de szerintem előre felesleges ilyenen izgulni, hogy nem lehet baba.
2010. máj. 6. 08:40
 2/9 anonim ***** válasza:
25%

Majd az orvos megmondja

Mi honnan tudnánk, hogy mi bajod van?

2010. máj. 6. 08:41
 3/9 anonim ***** válasza:
100%

Pedig nekem úgy tűnik, hogy görcsösen akarod:S Minden mondatodból ez süt, hogy már csak egy baba hiányzik. Tudat alatt ez is lehet gátló tényező. Mondd a dokinak, hogy szeretnéd magad kivizsgáltatni, minek kellene még 4 hónapot várnod erre.

Amúgy ez alkati kérdés, ki milyen könnyen esik teherbe, nem feltétlenül függ túlsúlytól, kávétól, stb-től.

2010. máj. 6. 08:46
 4/9 anonim ***** válasza:
100%

Először is, ne ess pánikba! Keress egy olyan helyet, ahol kimondottan családtervezéssel foglalkoznak. Ott általában nem szokták azt mondani, hogy gyere vissza, ha letelt az egy év, hanem elmondod, hogy szeretnél tudatosan felkészülni a gyerekvállalásra és kéred, hogy csinálják meg nálad és a párodnál is (sajnos pasiknál is lehet bibi) az alapvizsgálatokat.

[link]

De ha csupán ezen az oldalon beírod a keresőbe, fogsz találni egy csomó kérdést-választ, ahol a tudatos családtervezésről van szó.

2010. máj. 6. 08:50
 5/9 anonim ***** válasza:
73%

tisztára mintha mi lennénk fél év múlva, minden adat stimmel. de nekünk ez az első hónapunk.

tudom, hogy nehéz, én ezt a pár napot is alig bírom.

de vigasztalásul mondom, hogy 7 hónap normálisnak mondható. barátnőméknek fél év volt míg összejött a pici, anyósomék a férjemet 8 hónap alatt hozták össze. mindannyian egészségesek.

úgy tűnik ennyi idő kell. persze vannak szerencsések, akiknek elsőre sikerül.

szóval ne keseredj el, de ha mégis eljönne az egy év, akkor meg orvosi segítséggel biztos menni fog.

vagy: ha eddig nem tetted, érdemes ovu tesztelni+ hőmérőzni, így biztosra mentek

legyen mielőbb kisbéka a pocidba! :)

2010. máj. 6. 09:00
 6/9 anonim ***** válasza:
100%
Én is azt hittem egészséges vagyok,de kiderült magas a prolaktinom. Puff.Ezért nem jön a baba 1 éve.
2010. máj. 6. 09:29
 7/9 anonim ***** válasza:

Szia! Mi is 25 évesen kezdtünk el a baba témával foglalkozni.

5. hónapban sikerült (de az első 4 hónap szörnyű volt)ő már 15 hónapos.. a kistesó pedig első próbálkozásra sikerült.

Már én is vizsgálatokra akartam menni.

Ne add fel biztosan nincs semmi baj nyaraljatok egyet, hátha az idegen környezetben jobban megy.

15 hónapos kisfiú anyukája és 14 hetes kismama

2010. máj. 6. 09:50
 8/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! Megnéztem az az oldalt, amit írtál! Szerintem veszek palástfű teát, elég jókat olvastam rólunk! Ha van még jó ötlete valakinek, az várom! :)
2010. máj. 6. 10:53
 9/9 anonim ***** válasza:
Hali.Mink már lassan másfel éve probálkozunk,de eddig sikertelen.Most cickafark teat iszok-aztan 1 het mulva kezdem a palástfuvet.Majd meglatom-hogy mi lesz belole.Szoritok neked is.Meg hozzatennem az en orvosom szerint varni kell es osszejon-ezert is probalok magam segiteni rajta.
2010. máj. 12. 14:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!