Mit tehetnenk? Nagyon szeretnenk gyereket.
Figyelt kérdés
Sziasztok. Nagyon szeretnenk a parommal gyereket de Sajnos az a gond all fennt hogy mikor megtortenik az aktus kifolyik Belolem az osszes sperma... Probaltuk hogy gyertyaba fel es ugy maradtam eleg sokaig.. Volt h 10 percig is de ahogy Lettettem a labam szinte rogton kijott.. Ha egyenesen maradok akkor is kijon.. Mit tehetnenk mit tudtok ajanlani? Nagyon szeretnenk mar egy kis baba sirast de nem akar jonni az a baba :(((( miket tudnatok ajanlani? Poz tartas akarmi? Koszonom a valaszokat elore is :))2013. okt. 1. 22:54
11/16 anonim válasza:
bocs hogy offolok:
5 lány :) de jó kis csajos család :))
12/16 anonim válasza:
Az ám!!!
Imádni valóak!!!
És nagyon jó testvérek!!!
13/16 A kérdező kommentje:
Igen tudom hogy tobb milliobol eleg 1 is.. de ugy tunik h az osszes kijon... hat remeljuk azaz 1 eljut a helyere :DDD es 2 naponta vagyunk egyutt v ahogy jon az erzes h kell :) es nem kellett volna kioktatni mar bocsanat... aki normalis valaszt irt koszonom :))
2013. okt. 3. 13:31
14/16 anonim válasza:
"Igen tudom hogy tobb milliobol eleg 1 is.. de ugy tunik h az osszes kijon... "
Megszámoltad?
15/16 A kérdező kommentje:
Ekkora bunkonak Lenni.......... Gondolkozz mar. Mind1..
2013. okt. 3. 22:48
16/16 anonim válasza:
nem én vagyok bunkó, te vagy ostoba, azt sem tudod, hogy az emberi szervezet hogy működik, és még te akarsz gyereket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!