Tesóm tíz éves fia már öt éve nálunk lakik. Párom
már kezdi unni, hogy plusz egy gyereket etessen. Mit
tehetnénk?
Figyelt kérdés
Hugom öt éve kiment külföldre dolgozni és azóta nem látogatja a kisfiút. Nem tudom mit tegyek mivel nem akarom, hogy intézetbe kerüljön, de a férjem folyton motyog miatta. Ti mit tanácsoltok?
Egy fiatalember, aki már többször kért tőlem tanácsot, elmondta, hogy az éj közepén felébredt. Határozottan érezte, hogy Isten azt akarja, hogy elvegyen egy fiatal lányt, akivel csak néhányszor találkozott. Pillanatnyilag nem is jártak együtt, és alig ismerték egymást. Másnap reggel felhívta a lányt, és elmondta az üzenetet, amit szerinte Isten küldött neki az éjjel. A lány úgy gondolta, hogy Istennel nem szabad vitatkozni, és elfogadta az ajánlatot. Azóta hét éve házasok, és az esküvőjük óta küszködnek házasságuk fennmaradásáért.
Én is keresztény vagyok, de ez nevetséges. Belegondoltam, hogy én mit reagáltam volna a hívásra... :D
2013. dec. 18. 22:00
112/142 anonim válasza:
Bocsááánat, az előzőt rossz helyre küldtem...
2013. dec. 18. 22:04
113/142 anonim válasza:
1 hónapot kaptál, hogy teherbe ess? Férjed mennyit konyít a biológiához?
2013. dec. 18. 22:07
114/142 anonim válasza:
A férjed egy barom... Egyébként nem az a baja, hogy plussz egy gyereket kell etetni? És mégis akar még egy gyereket? Az ne plussz pénz? Érdekesen gondolkodik... Én csak szegény kisgyereket sajnálom itt...
2013. dec. 18. 22:07
115/142 anonim válasza:
Ti normálisak vagytok?
Amúgy szerintem kamu a kérdés, főleg a Kérdező egyéb hozzászólásaiból gondolom, hogy valójában egy tini, aki otthon ül, és szórakozik velünk. Nyilván jót röhög, hogy a válaszolók komolyan veszik.
Szerintem ez ma nem az első kérdése amúgy...
2013. dec. 18. 22:17
116/142 anonim válasza:
Egyértelműen kamu, de kiváncsi vagyok a válaszaira. :)
2013. dec. 18. 22:18
117/142 anonim válasza:
te vagy a barom te... egész más saját meg más gyerekét etetni te idióta, az egyiket az ember elvállalja mert összehozza a feleségével, a másikat csak muszájból csinálja
2013. dec. 18. 22:20
118/142 anonim válasza:
5 éve csinálja muszájból? ennyi idő alatt már a saját gyerekeként kéne kezelnie. Kizárt, hogy semmi kötődés ne alakuljon ki köztük, hacsak nem valami érzelmileg torz egyed. És ha anyuci szülne még egy gyereket, akkor gond nélkül etetné mind az 5 gyereket nem? Akkor mégse olyan szar ott a helyzet. Mégis milyen ember dobná ki a saját magatehetetlen rokonát, mint egy lukas zoknit? Ez minden, csak nem emberi és természetes. Még az állatok is sokszor befogadják más kölkét.. Ha az ember a saját rokonaival így viselkedik, akkor kire számíthatunk manapság?
2013. dec. 18. 22:28
119/142 anonim válasza:
a kérdezőnek a rokona igen, a férje meg egy szerencsétlen akit a kérdező hülyére vett és nevelteti a rokonát a szerencsétlen emberrel
2013. dec. 18. 22:29
120/142 anonim válasza:
Úgy emlékszem a kérdező is dolgozik, szóval nem nevelteti. És ahogy kivettem a szavaiból, inkább ő neveli a gyerekeket. Akkor hol itt a gond?
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!