Tesóm tíz éves fia már öt éve nálunk lakik. Párom már kezdi unni, hogy plusz egy gyereket etessen. Mit tehetnénk?
Szegény gyerek. 5 év nevelés után komolyan megfordul a fejetekben, hogy mehet intézetbe mert párod "motyog" érte. Az anyja apja már így is elhagyta, ti is elakarjátok... gratulálok, most tesztek tönkre egy életet *clap clap clap*.
Amúgy anyukát felkeresni, gyámhivatalt bevonni, hogy mit lehet tenni. Simán fizethetne gyerektartást. Apukával mi van? Az meg küldi anyukának a gyerektartást? Hány éves a gyerek?
Nekünk van három gyerekünk. Írtam, hogy a gyerek tíz éves és az apja börtönben ül.
Anyukáról pedig semmit sem tudunk, négy éve minden kapcsolatot megszakított velünk.
Ebben az esetben mindket szulo koteles lesz tartasdijat fizetni. Abból azert mar el lehet tartani egy gyereket.
Amúgy nem értem, hogy miért 5 év utan jut eszetekbe lepni.....
Én ezt az egészet nem értem már.
A Ti családotokban az érzelmek nem játszanak? Ti 5 év alatt hogy tudtátok úgy elutasítani azt a gyereket, hogy ne tekintsétek a sajátotoknak.
Ti keltetek fel hozzá ha félt, neked mondott anyáknapi verset az óvodába majd a suliba. Ti jártatok szülőire, Ti köszöntöttétek fel szülinapján.
Ha ilyen velem történt volna, én inkább attól rettegnék 5 év után,hogy a tesóm előkerül és elviszi őt tőlem.
Érzelmileg sivár emberek vagytok.
Az a gyerek pont nem tehet róla, hogy az anyja lepasszolta, és az apja börtönbe ül. Ha meg nem úgy viselkedik ahogy kellene, az már a ti saratok. A ti nevelésetek elsősorban.
Nehogy már kidobjátok otthonról. Ilyet egy kutyával se teszek, nem ám egy gyerekkel.
17-es: ne írj szamárságot! Akármennyire is a nagynénje, nem felelős érte, HACSAK nem fogadja örökbe vagy veszi nevelés alá, mint nevelőszülő.
KÉrdező: Ha 5 éve nálatok lakik a fiú, és most 10 éves, akkor az azt jelenti, hogy 5 éve ti nevelitek, és a Gyámhatóság erről nem tud?
Na etetsd szépen Kérdező azt, aki ezt beveszi, jó? Ilyen nincsen! Az iskolának tudnia kell, ki kapta a szülői felügyeleti jogot, ki felelős érte és milyen jogon, TAJ szám stb.
Ez egy kamu kérdés, úgy is tessék kezelni, a helyén.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!