Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Tesóm tíz éves fia már öt éve...

Tesóm tíz éves fia már öt éve nálunk lakik. Párom már kezdi unni, hogy plusz egy gyereket etessen. Mit tehetnénk?

Figyelt kérdés
Hugom öt éve kiment külföldre dolgozni és azóta nem látogatja a kisfiút. Nem tudom mit tegyek mivel nem akarom, hogy intézetbe kerüljön, de a férjem folyton motyog miatta. Ti mit tanácsoltok?
2013. dec. 18. 09:07
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 21/142 anonim ***** válasza:
32%
Ti amúgy milyen nemzetiségűek vagytok, kérdező? "Indiánok"? Azok ilyen érzelemmentesek és sötétek, meg börilakók.
2013. dec. 18. 09:38
 22/142 anonim ***** válasza:
35%
Férjednek igaza van énsem tartanám el csak 'úgy' más gyerekét.
2013. dec. 18. 09:38
 23/142 anonim ***** válasza:
63%
nem írtam szamárságot, igenis felelősséggel tartozik iránta, lehet, hogy nem fogadta örökbe, de mégis csak a nagynénje, a testvérének a gyereke, annak a szerencsétlen gyereknek gondolni kéne a lelkiállapotára is, nem pedig kicsapni, mert "húgomról nem hallottam semmit 5 éve"...
2013. dec. 18. 09:39
 24/142 anonim ***** válasza:
75%
Nézd utolsó, ma Magyarorszagon simán meg lehet ezt játszani, nem néznek utana. Pláne, ha mondjuk a kérdezőnek van egy kis papirfecnije anyukatol, hogy ideiglenesen atruhazza a gyámságot a kérdezőre, vagy felhatalmazza, hogy a nevében a gyermekkel kapcsolatban eljárjon,
2013. dec. 18. 09:40
 25/142 A kérdező kommentje:
Hivatalosan a tesóm a gyámja. Mi csak szívességből vállaltuk el egy évre, nem gondoltuk, hogy a hugom nem fog érte jönni. Felőlem maradhat a gyerek, de a párom nem akarja. Az iskolát meg nem érdekli a gyerek, ezért nem is foglalkoznak vele ki neveli.
2013. dec. 18. 09:41
 26/142 anonim ***** válasza:
41%
22-es vagyok. Természetesen nevelném akármelyik testvérem gyerekét ha testvéremmel és házastársával történne valami, de akkor nem ha nemtörténik vele semmi csak nincs kedve a gyerekhez és kimegy külföldre.
2013. dec. 18. 09:42
 27/142 anonim ***** válasza:
68%

nem a jogi oldalára gondoltam, hanem az emberi oldalára

ha most találnál az utcán egy kutyát, befogadnád, lenne szíved 5 év után kidobni?

egyébként egyértelműen a kérdező hibája, hogy ez alatt az 5 év alatt nem léptek semmit, nem is értem, hogy még az első évben hogy nem tűnt fel, hogy az anyuka nem ad magáról életjelet

tuti kamu a kérdés, ilyen szerintem nincs

2013. dec. 18. 09:42
 28/142 anonim ***** válasza:
57%

Miért érzéketlenezik itt néhányan a kérdezőt? Írta, hogy NEM!!! akarja, hogy intézetbe kerüljön.

Kérdező! A férjeddel viszont meg kellene értetni, hogy nem dobhatjátok ki csak úgy a gyereket. Ti vagytok a családja.

2013. dec. 18. 09:43
 29/142 anonim ***** válasza:
82%
Felőlem maradhat a gyerek..... Hat ez nem azt jelzi, hogy bármiféle érzelmeidre lennének fele....Lehet, jobban is járna az a kicsi, ha intézetbe kerülne. A hulye anyja elhagyta, az apja börtönben, a nagynénje érzelemmentes, a nagynenid párja utalja..... Ennél jobb az intézet.
2013. dec. 18. 09:45
 30/142 Andizsuzsi ***** válasza:
94%

"Hivatalosan a tesóm a gyámja" - nem, a testvéred a szülője.

Olyan nincs, hogy az iskolát nem érdekli, hiszen vannak ügyek, amiben csak a szülő járhat el, pl. ő írathatta volna be, ő írhat alá bármilyen papírt, ami a gyerek oltásával, orvosi kezelésével, továbbtanulásával stb. kapcsolatos. Ki írja alá pl. a bizonyítványát?

2013. dec. 18. 09:46
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!