Azok a leendő Anyukák akik Babát vállalnak, miért nem tájékozódnak?
A kerdezonek irtam.
Egyebkent en szoktam hulyesegeket kerdezni:-D jokat mosolygok, ha visszaolvasom oket :-D
nem vagyok tokeletes anyuka, a ferjem szerint ketbalkezes vagyok...lehet benne valami:-)))
kedves kerdezo, csak, hogy tisztan lass: nem azzal van a gondunk, hogy tokeletes es ugyes anyanak kepzeled magad, mert lehet az is vagy es ez igy is van rendjen:), de a lekezelo, kioktato stilusodtol en szemely szerint rosszul vagyok...
es egy kis plusz informacio: pl. Romaniaban(es most nem azert, mert Balkan) van Vigantol de nincs Konakion, egyszeruen nem adnak a babaknak, mert nincs ra szukseg. szoval nem azert mert csak nalatok van es az itteni buta orvosok ezt nem tudnak vagy mert el lennenk maradva ezen a teren. magyarorszagon beletartozik a baba nevelesi protokollba, itt nem es nem is mulik ezen semmi sem. csak probald meg elfogadni, hogy vajn mas szempont is a tieden kivul...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!