Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Azok a leendő Anyukák akik...

Azok a leendő Anyukák akik Babát vállalnak, miért nem tájékozódnak?

Figyelt kérdés
Úgy értem,hogy olvassanak a terhességük alatt újságot,könyvet a Babával kapcsolatban,mert bizony nekem is első gyermekem van,és nagyon sokat olvastam a Babákkal való foglalkozásról,és nagyon sokmindent tanultam.Mert amikor egy szülő megkérdezi,hogy mit adjon egy 2 hónapos Babának enni,vagy mivel kenje a popsiját,vagy éppen azt,hogy hogyan lehet "leszoktatni" az éjjeli evésről majdhogynem egy újszülöttet?Na ilyenkor égnek áll a hajam!Ez most tényleg nem "lenézés",meg butának tartás,csak én is most lettem szülő lassan egy éve és ahhoz képest elég ügyesen csináltam eddig mindent,védőnő,orvos is "megdicsért".Higgyétek el,nagyon sokat számít az,hogy mennyit foglalkozik vele a kismama míg meg születik csemetéje!Tapasztalatból tudom.Nem azt mondom ezzel,hogy tökéletes vagyok,de azért mindig minden problémát meg tudok oldani...
2009. nov. 15. 11:41
1 2 3 4 5 6 7 8
 71/73 anonim ***** válasza:
100%

A kerdezonek irtam.

Egyebkent en szoktam hulyesegeket kerdezni:-D jokat mosolygok, ha visszaolvasom oket :-D

nem vagyok tokeletes anyuka, a ferjem szerint ketbalkezes vagyok...lehet benne valami:-)))

2009. nov. 17. 22:25
 72/73 anonim ***** válasza:
Én is a kérdező kérdéseire lennék kíváncsi. :)
2009. nov. 17. 22:52
 73/73 anonim ***** válasza:
100%

kedves kerdezo, csak, hogy tisztan lass: nem azzal van a gondunk, hogy tokeletes es ugyes anyanak kepzeled magad, mert lehet az is vagy es ez igy is van rendjen:), de a lekezelo, kioktato stilusodtol en szemely szerint rosszul vagyok...

es egy kis plusz informacio: pl. Romaniaban(es most nem azert, mert Balkan) van Vigantol de nincs Konakion, egyszeruen nem adnak a babaknak, mert nincs ra szukseg. szoval nem azert mert csak nalatok van es az itteni buta orvosok ezt nem tudnak vagy mert el lennenk maradva ezen a teren. magyarorszagon beletartozik a baba nevelesi protokollba, itt nem es nem is mulik ezen semmi sem. csak probald meg elfogadni, hogy vajn mas szempont is a tieden kivul...

2009. nov. 18. 11:52
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!