Azok a leendő Anyukák akik Babát vállalnak, miért nem tájékozódnak?
Tulajdonképpen csak rövidítettem,nem írtam ki teljesen a mondatot.Tudom,hogy hogyan kell leírni,nem kell kioktatni.
Még valami?
Szép a beszélőkéd (mi a f@sz bajotok van????)
GYÖNYŐRŰ EGY TÖKÉLETES ANYA SZÁJÁBÓL
Hát nagyon szép vagy Te is!Te mit tennél ha ilyen helyzetbe kerülnél?!?!Te ezt hogy orvosolnád??Hányszor kell még írnom,hogy nem vagyok tökéletes anya,de mindenre megtalálom a megoldást!Ebben mi olyan furcsa?Te,és veled egyetemben mindenki csak bökölődni,direkt piszkálni tudjátok az embert!
Amúgy meg én kezdeményeztem a kérdést,és én is akarom befejezni!De úgy látszik sokaknak ez még mindig nem elég!Nem tanultatok viselkedés kultúrát?
IGEN,én is írtam már itt olyat ami nem ide való,de "vajh"(gyengébbek kedvéért: vajon) miért?!Azért mert kihoztátok belőlem!De innentől kezdve most már kikérem magamnak a beszólásokat,elég volt!Rendben?
Köszönöm.Mindenkinek jó egészséget!
Hat vegig olvasva a kerdeseket es valaszokat:te nem tanultal viselkedes kulturat aranyom.
Es igaza van annak aki azt irta h nem tudod megallni h nem pofazz vissza:"en kezdemenyeztem a kerdest es en is fejezem be".
Az elottem valaszolonak uzenem:Honnan veszed h kulfoldon van Vigantol?Nem Magyarorszagbol all a vilag.
Nem vagyok ideges egyáltalán, ne aggódj kedves Anyuka!:)De ez már egyáltalán nem fedi a valóságot ami itt zajlik.
Az utolsó válaszolónak pedig: 1., nem vagyok az aranyod!
2.,de igenis kellene Vigantol egy anyatejes babának,és a Konakion is,mivel ez nincs az anyatejben ha nem tudtad volna.
3.,Nem szószerint,de elnézést kértem,hogy "csúnyát" írtam.
4.,Én kérdeztem valamit ezen az oldalon,és én is fejezem be a kommentekkel.Vagyis így illik.
5.,Maaargit,nóóóórmális????
És elég baj az,hogy a szuper külföldön az orvosok(tiszt.kiv.) nem ismerik,vagy nem írják fel a szükséges gyógyszereket a Babának!Ilyet nem hallottam még én sem.
Végezetül annyit erről a kérdésről,hogy egyáltalán nem állt szándékomban csúfoskodni,mert az alap dolgokat meg szerintem ILLŐ tudni,én hülyeséget sosem kérdeztem eddig,és nem is fogok.És tudjátok mit?Igenis BÜSZKE vagyok magamra,amiért ilyen ÜGYES Anyuka vagyok,és ezt a kicsikém is tudja,érzi és nagyon imádjuk egymást!Röviden fogalmaztam.Biztos vagyok benne hogy akik ide írtak,szintén jó Anyák,legalábbis megpróbálnak azok lenni.
Ezt nem kell úgy felfogni,hogy "én ügyes Anya vagyok" akkor már arra gondol a "kedves" valaki,hogy na ez is mekkora nagyképű,szerintem meg az irigység szól belőle.Biztos van benne valami.
Tehát jó lenne már pontot tenni a végére,mindenkinek meg van a maga kis problémája nekem is,nemhogy még itt is civakodjunk egymással.Egyáltalán nem haragszom senkire,tanulságos volt,és jókat mosolyogtam rá,mert aki elég "szépen" válaszolt az teljesen félreértette a kérdésemet.Erről ennyit...Jó éjt!
Meg jo, h nem te kerdezel hulyesegeket. Szerinted ez a kerdesmi volt?????
Ne haragudj, de azok az anyukak akik szerinted hulyesegeket kerdeznek, a babajukon probalnak segiteni, ezert tajekozodnak. A te kerdesed meg egyszeru kotekedes.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!