Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Azok a leendő Anyukák akik...

Azok a leendő Anyukák akik Babát vállalnak, miért nem tájékozódnak?

Figyelt kérdés
Úgy értem,hogy olvassanak a terhességük alatt újságot,könyvet a Babával kapcsolatban,mert bizony nekem is első gyermekem van,és nagyon sokat olvastam a Babákkal való foglalkozásról,és nagyon sokmindent tanultam.Mert amikor egy szülő megkérdezi,hogy mit adjon egy 2 hónapos Babának enni,vagy mivel kenje a popsiját,vagy éppen azt,hogy hogyan lehet "leszoktatni" az éjjeli evésről majdhogynem egy újszülöttet?Na ilyenkor égnek áll a hajam!Ez most tényleg nem "lenézés",meg butának tartás,csak én is most lettem szülő lassan egy éve és ahhoz képest elég ügyesen csináltam eddig mindent,védőnő,orvos is "megdicsért".Higgyétek el,nagyon sokat számít az,hogy mennyit foglalkozik vele a kismama míg meg születik csemetéje!Tapasztalatból tudom.Nem azt mondom ezzel,hogy tökéletes vagyok,de azért mindig minden problémát meg tudok oldani...
2009. nov. 15. 11:41
1 2 3 4 5 6 7 8
 61/73 A kérdező kommentje:

Tulajdonképpen csak rövidítettem,nem írtam ki teljesen a mondatot.Tudom,hogy hogyan kell leírni,nem kell kioktatni.

Még valami?

2009. nov. 17. 10:53
 62/73 anonim ***** válasza:

Szép a beszélőkéd (mi a f@sz bajotok van????)

GYÖNYŐRŰ EGY TÖKÉLETES ANYA SZÁJÁBÓL

2009. nov. 17. 13:22
 63/73 A kérdező kommentje:

Hát nagyon szép vagy Te is!Te mit tennél ha ilyen helyzetbe kerülnél?!?!Te ezt hogy orvosolnád??Hányszor kell még írnom,hogy nem vagyok tökéletes anya,de mindenre megtalálom a megoldást!Ebben mi olyan furcsa?Te,és veled egyetemben mindenki csak bökölődni,direkt piszkálni tudjátok az embert!

Amúgy meg én kezdeményeztem a kérdést,és én is akarom befejezni!De úgy látszik sokaknak ez még mindig nem elég!Nem tanultatok viselkedés kultúrát?

IGEN,én is írtam már itt olyat ami nem ide való,de "vajh"(gyengébbek kedvéért: vajon) miért?!Azért mert kihoztátok belőlem!De innentől kezdve most már kikérem magamnak a beszólásokat,elég volt!Rendben?

Köszönöm.Mindenkinek jó egészséget!

2009. nov. 17. 14:59
 64/73 anonim ***** válasza:
31%
Kedves kérdező, ne hagyd magad felidegesíteni, azt a baba is megérzi..A tegnap 9.50 es külföldi anyukának pedig üzenném, hogy sajnos anyatejes babának is kellhet a vigantol..csak ennyi...jó éjt minden "kedves" anyukának ;)
2009. nov. 17. 19:38
 65/73 anonim ***** válasza:

Hat vegig olvasva a kerdeseket es valaszokat:te nem tanultal viselkedes kulturat aranyom.

Es igaza van annak aki azt irta h nem tudod megallni h nem pofazz vissza:"en kezdemenyeztem a kerdest es en is fejezem be".

Az elottem valaszolonak uzenem:Honnan veszed h kulfoldon van Vigantol?Nem Magyarorszagbol all a vilag.

2009. nov. 17. 20:59
 66/73 A kérdező kommentje:

Nem vagyok ideges egyáltalán, ne aggódj kedves Anyuka!:)De ez már egyáltalán nem fedi a valóságot ami itt zajlik.

Az utolsó válaszolónak pedig: 1., nem vagyok az aranyod!

2.,de igenis kellene Vigantol egy anyatejes babának,és a Konakion is,mivel ez nincs az anyatejben ha nem tudtad volna.

3.,Nem szószerint,de elnézést kértem,hogy "csúnyát" írtam.

4.,Én kérdeztem valamit ezen az oldalon,és én is fejezem be a kommentekkel.Vagyis így illik.

5.,Maaargit,nóóóórmális????

És elég baj az,hogy a szuper külföldön az orvosok(tiszt.kiv.) nem ismerik,vagy nem írják fel a szükséges gyógyszereket a Babának!Ilyet nem hallottam még én sem.

Végezetül annyit erről a kérdésről,hogy egyáltalán nem állt szándékomban csúfoskodni,mert az alap dolgokat meg szerintem ILLŐ tudni,én hülyeséget sosem kérdeztem eddig,és nem is fogok.És tudjátok mit?Igenis BÜSZKE vagyok magamra,amiért ilyen ÜGYES Anyuka vagyok,és ezt a kicsikém is tudja,érzi és nagyon imádjuk egymást!Röviden fogalmaztam.Biztos vagyok benne hogy akik ide írtak,szintén jó Anyák,legalábbis megpróbálnak azok lenni.

Ezt nem kell úgy felfogni,hogy "én ügyes Anya vagyok" akkor már arra gondol a "kedves" valaki,hogy na ez is mekkora nagyképű,szerintem meg az irigység szól belőle.Biztos van benne valami.

Tehát jó lenne már pontot tenni a végére,mindenkinek meg van a maga kis problémája nekem is,nemhogy még itt is civakodjunk egymással.Egyáltalán nem haragszom senkire,tanulságos volt,és jókat mosolyogtam rá,mert aki elég "szépen" válaszolt az teljesen félreértette a kérdésemet.Erről ennyit...Jó éjt!

2009. nov. 17. 21:24
 67/73 anonim ***** válasza:
:)
2009. nov. 17. 21:51
 68/73 anonim ***** válasza:
100%
"És elég baj az,hogy a szuper külföldön az orvosok(tiszt.kiv.) nem ismerik,vagy nem írják fel a szükséges gyógyszereket a Babának!" Értsd már meg, hogy egy csomó országban nincs Vigantol. Olyan készítményt nem írhatnak fel, ami NINCS. Ha nem lennél ilyen szűklátókörű, akkor felfognád, hogy KÉPZETT ÉS HOZZÁÉRTŐ orvosok sem mind értenek egyet abban, hogy mi az ami szükséges és mi az, ami nem. Sok országban nem tartják szükségesnek a D-vitamin adását (tehát nem a "buta anyukák" nem tudják), ezért nem is az a gyakorlat, ami viszont itt az elfogadott. Sőőőt most kapaszkodj meg, van olyan NYUGATEURÓPAI ország, ahol az újszülöttek is forralás nélküli csapvizet kapnak, abból készítik a tápszert és képzeld el: ÉLNEK. Oké, Magyarországon csináljuk úgy, ahogy itt a bevett gyakorlat, de nem kéne azt gondolni, hogy csak ez a helyes.
2009. nov. 17. 22:08
 69/73 anonim ***** válasza:

Meg jo, h nem te kerdezel hulyesegeket. Szerinted ez a kerdesmi volt?????

Ne haragudj, de azok az anyukak akik szerinted hulyesegeket kerdeznek, a babajukon probalnak segiteni, ezert tajekozodnak. A te kerdesed meg egyszeru kotekedes.

2009. nov. 17. 22:15
 70/73 anonim ***** válasza:
Kíváncsi lennék a Te kérdéseidre is. :)
2009. nov. 17. 22:19
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!