Azok a leendő Anyukák akik Babát vállalnak, miért nem tájékozódnak?
nekem maga a kerdes tetszik es jogosnak is tunik,a sajat magad bemutatasa kicsit plusszba van...
hat nem vagyunk egyformak, masok az elkepzeleseink, az ogenyeink es a mertekunk is. van aki nem olvasott pont arrol, de legalabb itt megkerdezi, meg ha nagy baromsag is, de legalabb megprobal tajekozodni, ahelyett, hogy a sajat feje utan butasagot tegyen. szerintem ez azert jobb, mintha meg sem kerdezne, igy legalabb szolhatunk neki, hogy szerintunk mi lenne a helyes. es ez az oldal pont erre lett kitalalva
amugy en tenyleg mindenfelet elolvastam, de lassan 1 eves a gyermekem es azt vallom, hogy konyvbol nem lehet gyereket nevelni, a szemelyes vagy masok tapasztalata sokkal ertekesebb dolog.
Ez egy értelmetlen és provokatív kérdés. Tipikusan az az anyuka lehetsz, aki boldog boldogtalant kioktat arról, mit hogyan kell csinálni és a nagykönyv szerint él.
Én nem olvastam szakirodalmat, mégis könnyen szültem, egészséges babát, aki gyorsan és jól fejlődött, sokáig szopizott, korán elindult és beszélt. Alszik éjjel, normálisan eszik. Néha vannak gondjaink, de józan paraszti ésszel megoldjuk, nem vonulok be napokra a könyvtárba.
Felesleges túlagyalni mindent, szerintem a nők kövessék a megérzéseiket. Dícséretet én nem a védőnőtől és az orvostól várok, hanem a fiamtól, aki ÉN nevelek úgy, ahogyan ÉN akarom.
Köszönöm a válaszokat.Természetesen nem a nagy könyvből tanítom gyermekem.De büszke vagyok arra,hogy első Babámat igenis jól tudom nevelni,persze ehhez nem is kell könyv,vagy bármi külső segítség,mert ha jók az érzések,akkor nyert ügyed van.Elsősorban Anyukámtól kérek segítséget,ha kell.Pl:Mit adjak,mit lehet adni 10 hónapos Babának enni?Van ötleted az eddigieknél?Te hogy csináltad nekem annak idején.Stb....
13:45-ösnek:Nem oktatok ki senkit,hogy hogyan nevelje a gyerekét.Mindenki úgy csinálja ahogy akarja.Nem nagykönyv szerint nevelem gyermekem.A dícséret nem csak orvos,és védőnő nyilvánít nekem,holott látja milyen szépen fejlődik a Baba,hanem érzem,hogy kisfiam is "meghálálja" a törődésemet Felé.Ez természetes.Hát könyvtárba meg nem járok neharagudj.
Itt nem az Indulatokat szerettem volna szítani,de látom egy-két embernél ez sikerült,hanem választ erre az "értelmetlen s provokatív" kérdésre!Ha Neked ez az, kedves válaszoló,akkor mit szólsz ehhez:Valaki nemrég ilyet kérdezett: 2 hetes(!!!) babának lehet adni házitejet?Mert szopna Ő,de nem tudom hogyan kell,és biztos nincs tejem.Na!Hát erre kiakadtam.Most akkor van vagy nincs teje?Mi az,hogy nem tud szoptatni?Nem mutatták meg neki a kórházban??!!Lusta,ennyi.Mindegy,meg ha lenne időm és keresnék hasonlókat,biztos találnék,de n.e.m. érdekel...Szóval ez kicsit felháborító.Ja egy másik is eszembe jutott:Hogyan kell megszárítani a haját?!Jó ég!És a többi és a többi.
Igen ez az oldal azért lett kitalálva,hogy kérdéseket tegyünk fel,én is azt tettem,akkor mi a probléma?Nem értem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!