Azok a leendő Anyukák akik Babát vállalnak, miért nem tájékozódnak?
Én voltam aki egyetértett veled.
Sokan félreértik a kérdést,te se azt irod h a kisujjadban van minden hanem utánaolvasol.És mivel innen is hoztál példát,gondolom itt is.Igy nem csak szakirodalmat olvasol ahogy egyik válaszoló írta hanem tapasztalatokat is.
Tuti akik most kötekednek,ők voltak az értelmetlen kérdése kiirói.
(az h a Vigantol micsoda,az orvos elmondja,ha nem akkor be se adom a babának,amugy a receptre ráirják h mire valo mikor elmész kiváltani,meg benne van a tájékoztatójában,minek itt utánanézni???)
Mindegy,
ha gondolod priviben kivesézhetjük a kérdéseket,mert itt csak kötekednek.
Természetesen nem dicsőítem magam,és ne csodálkozzatok,hogy én is így reagáltam,mert Ti is ezt tettétek.Nem vagyok kötekedő típus egyáltalán,pont az ellentettje,tehát NE ÍTÉLKEZZ MÁSOK FELETT,főleg ha nem ismered az illetőt.Ez nem szép dolog!DE!Mivel elég "szép" válaszokat kaptam a kérdést illetően,hát jóhogynem majd meghunyászkodok!Hát tudjátok mit?SZÉGYELLJÉTEK MAGATOKAT!Mert úgy látszik Ti vagytok az okoska szülők,aki9k mi8ndent tudnak.Na a Vigantolos válaszoló is elég érdekes lehet,hogyhogy nem tudja mi az a Vigantol?Te Jó Isten!Nekem anno minden doki elmondta mi mire jó,hogyan kell alkalmazni!Ja!És még a Konakionnal is volt egy hasonló kérdés,hogy hetente adhatok-e Babámnak ebből?De még volt vmilyen kérdés,most nem emlékszem pontosan mi,de vmi olyasmi,hogy heti 2x (!) adok belőle akkor bajt csinálok??Na szép.Hol járt az az Anyuka aki ilyet nem tudott?!Erre inkább no comment.
Mindegy,én itt befejeztem,és köszönöm szépen nem kérek több választ!JÓÓ???
Na jó, te tényleg 15 éves szinten vagy... Fogd már fel, hogy világszerte elég eltérő gyakorlatok vannak a gyermekápolás és nevelés terén. Pl. az angolok sem adnak d vitamint ha jól tudom. Meg amerikában sem. De biztos azért, hogy kiszúrjanak a gyerekkel, nem? Azért, mert valaki valamit nem úgy csinál mint te, még nem lesz hülye. Igen beszűkült világképed lehet, ha ezt nem tudod felfogni.
És igen, ez itt Magyarország, de elég sokan írnak ide, akik magyarok, csak nem itt élnek. Beszéld meg az adminokkal, hogy tiltsák ki őket, jóóóó? Hiszen téged nagyon zavarnak. És ami téged zavar, az nem létezhet.
Eeeez Magyarország!Na mindenesetre jó volt vitázni.Sohaviszlát!
Ui: Hogy lehetett félreérteni a kérdést,nemtudom...?????? Ennyire?!Mindenki úgy csinálja ahogy akarja,nem érdekel.
Kedves Kerdezo! Menj inkabb szeretkezz egy jot a ferjeddel! Hidd el nagyon jo feszultseg es felesleges energialevezeto!
:-)
Na ez nem is olyan rossz ötlet!Végre valaki ír jót is:)))
De sajnos nincs itthon a férjem:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D És ha szeretnéd tudni akkor nem vagyok szexőrült.Megvagyok nélküle is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!