Azok a leendő Anyukák akik Babát vállalnak, miért nem
tájékozódnak?
Figyelt kérdés
Úgy értem,hogy olvassanak a terhességük alatt újságot,könyvet a Babával kapcsolatban,mert bizony nekem is első gyermekem van,és nagyon sokat olvastam a Babákkal való foglalkozásról,és nagyon sokmindent tanultam.Mert amikor egy szülő megkérdezi,hogy mit adjon egy 2 hónapos Babának enni,vagy mivel kenje a popsiját,vagy éppen azt,hogy hogyan lehet "leszoktatni" az éjjeli evésről majdhogynem egy újszülöttet?Na ilyenkor égnek áll a hajam!Ez most tényleg nem "lenézés",meg butának tartás,csak én is most lettem szülő lassan egy éve és ahhoz képest elég ügyesen csináltam eddig mindent,védőnő,orvos is "megdicsért".Higgyétek el,nagyon sokat számít az,hogy mennyit foglalkozik vele a kismama míg meg születik csemetéje!Tapasztalatból tudom.Nem azt mondom ezzel,hogy tökéletes vagyok,de azért mindig minden problémát meg tudok oldani...
Az általad idézett kérdésekben semmi felháborítót nem találok. Az a házitejes kicsit tényleg fura, de ezen nem kiakadni kell, hanem ha te ennyire okos vagy (és szerintem sokan mások is, csak nem verik erre a mellüket), akkor írd meg neki értelmes, kultúrált módon, hogy MIÉRT nem szabad tejet adnia a kéthetes babának.
A hajszárításon végképp nem értem miért akadsz ki. Ezt miért ne kérdezhetné meg valaki? Nem vagy te egy kicsit türelmetlen az emberekkel?
2009. nov. 15. 18:52
22/73 A kérdező kommentje:
Na jó,látom itt nem lehet ÉRDEMLEGESEN beszélgetni,pedig ez az oldal sztem erről (is) szól nemde?Szerintem TI tartjátok magatoknak okoskáknak nem?Csak nem veszitek észre ezt!Ti vagytok a tökéletes szülők?Te Jó Ég!!!Na ebből nem kérek.Sohaviszlát! Hahaha!
2009. nov. 15. 20:33
23/73 anonim válasza:
em értem miért pontozott le valaki sok válaszolót akik megírták h ők is olvastak ha nem tudtak valamit.
Én is rengeteget olvastam,és teszem most is.1 éves a kisfiam,és nem tudom én se hogy lenne-e értelme olyan kérdést feltenni hogy :miért nem eszik,miért sír,miért nem alszik??
Ugy se tudja senki erre a választ,max ötleteket adnak...és igen vannak kérdések amiktől a falnak megyek...sokan mintha dicsekedni akarnának(5 hós gyerek bébikompozik...)
Másik kedvenc kérdésem:1 hós babának hogyan fejlesszük a mozgását??(kb ez volt a lényeg...)
Szoval egyetértek veled kedves kérdező...
Meg a sok egyforma kérdést se értem,hisz ott van a kereső,nézzék már meg hogy amit kérdeznének,szerepelt-e már itt!!
2009. nov. 15. 21:09
24/73 anonim válasza:
Jó,h ennyire ráérsz! És ilyenekkel foglakozol. Ha nem tetszik az oldal,kérdések,lehet innen menni.
Én azért jövök ide,mert tapasztalatokra vagyok kíváncsi és nem a szakirodalomra.
2009. nov. 15. 21:16
25/73 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen,hogy Te legalább mellém álltál.Igen valóban,Te is olvasod,látod ki miket kérdez.Szörnyű.De ez már tényleg felháborító,hogy így kell válaszolni durván,leszidóan,mert provokatív ez a kérdés?!Lehet ezt szépen is megfogalmazni,nem?már egyre jobban nem szeretek ide jönni erre az oldalra,mert ilyen lekezelő,okoskodó szülők is vannak.Ők azok akik nem veszik észre magukat.Tisztelet a kivétel,most is kiírom.De,hogy ezen idegeskedjek?Van nekem elég problémám,nemhogy még ilyennel is idegesítsem magam!Inkább nevetek az egészen,és ha meg valaki kérdez hülyeséget,azt fogom írni,hogy iiigeeen csináld azt!Biztos jót fogsz tenni a gyerekednek.Na mindegy...
2009. nov. 15. 21:19
26/73 A kérdező kommentje:
21:16.-os!Neked sem kötelező ide jönnöd!Mi a francnak jöttél ide,kötözködni??NINCS JOBB DOLGOD NEKED SEM????Csak visszavágtam.El lehet húzni a csíkot!
Micsoda emberek vannak,hihetetlen....
2009. nov. 15. 21:21
27/73 anonim válasza:
13.16 os vagyok, és teljesen félreértettél. Én nem mondtam hogy nem vagy jó Anya, csak hogy nem mindnekinek tetszik ahogy léeírod. És azt se írtam hogy idegesít... Ha jobban megnézed mit írtam és nem egyből a fekete szemüvegen át amit a valóban kekeckedő írók adtak a szemedre láthatnád hogy egyáltalán nem bántani akartalak...De ha Neked így jobb....
2009. nov. 15. 21:28
28/73 anonim válasza:
Ez aranyos.
Ő kérdezi, minek jössz ide kötöszködni....:-D
A csaj egyértelműen provokál és alig várja, hogy beszólhasson. Igen, lehet valóban nem kellene erre az oldalra jönnöd többet. Mi a fenéért olvasod el a kérdéseket, ha felháborodsz, kiborulsz rajtuk.
Én nem a tudatlan, kétségbeesett vagy épp segítség nélkül élő és itt kérdéseket feltevő anyukákra mondanám, hogy szánalmas.....:S
2009. nov. 15. 21:32
29/73 anonim válasza:
Én csak este jövök,amikor már a drágám alszik,de úgy látom,te egész nap ráérsz mással foglakozni. Kár hogy így lenézed a segítégért kiáltó kétségbeesett embereket. Neked könyvet kellene írnod,mint TÖKÉLETES ANYA,aki ráér egész nap gépezni.
2009. nov. 15. 21:32
30/73 anonim válasza:
Hadjátok már abba..Semmi értelme az egésznek, már rég nem a kérdésről szól az egész..Aki itt irogat az mind ráér, hisz több mint 20 válasz van már, és amíg azt elolvassák... ne szekírozzátok már azt az Anyát. a babájának bizony Ő a tökéletes Anya.. a Ti babátoknak Ti vagytok...
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!