Azok a leendő Anyukák akik Babát vállalnak, miért nem tájékozódnak?
Kepzeld, en azt sem tudtam, h mi az a Vigantol. Most neztem csak utana a neten. Nem erzem magam rosszabb anyanak ettol. Itt, ahol elek, nem adnak D vitamint a babaknak es kepzeld 1 eves fiam es meg sose volt beteg. Egyebkent masok is azert jonnek erre az oldalra, h megoldjak a problemaikat. Szerintem mar pozitivum, h segitseget kernek. En igazabol sose olvastam terhes ujsagot(azt se tudtam, h letezik ilyen), sot konyvet se. Bevallom a legtobbet az itteni kerdesekbol tanultam. Nemcsak, abbol h kerdeztem,hanem mas anyukak "egyugyunek" tuno kerdeseibol is. Terhessegem alatt nem volt idom olvasgatni ugyanis a 36. hetig dolgoztam. Egyebkent minden konyv mast irt, ezert is jobb megkerdezni tapasztaltabb anyukakat. Szerintem azert volt ennyi lehurrogas, mert eleg felvagos stilusban irtal.
A szuleinknek nem volt lehetoseguk ennyi konyvet, ujsagot olvasni, sot net sem volt, megis sokunkat sikeresen felneveltek. Az hogy valaki milyen jo anya szerintem nem ebben rejlik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!