Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Azok a leendő Anyukák akik...

Azok a leendő Anyukák akik Babát vállalnak, miért nem tájékozódnak?

Figyelt kérdés
Úgy értem,hogy olvassanak a terhességük alatt újságot,könyvet a Babával kapcsolatban,mert bizony nekem is első gyermekem van,és nagyon sokat olvastam a Babákkal való foglalkozásról,és nagyon sokmindent tanultam.Mert amikor egy szülő megkérdezi,hogy mit adjon egy 2 hónapos Babának enni,vagy mivel kenje a popsiját,vagy éppen azt,hogy hogyan lehet "leszoktatni" az éjjeli evésről majdhogynem egy újszülöttet?Na ilyenkor égnek áll a hajam!Ez most tényleg nem "lenézés",meg butának tartás,csak én is most lettem szülő lassan egy éve és ahhoz képest elég ügyesen csináltam eddig mindent,védőnő,orvos is "megdicsért".Higgyétek el,nagyon sokat számít az,hogy mennyit foglalkozik vele a kismama míg meg születik csemetéje!Tapasztalatból tudom.Nem azt mondom ezzel,hogy tökéletes vagyok,de azért mindig minden problémát meg tudok oldani...
2009. nov. 15. 11:41
1 2 3 4 5 6 7 8
 31/73 anonim ***** válasza:
49%
Okoska megérkezett... :D
2009. nov. 15. 21:40
 32/73 anonim ***** válasza:
0%
Kekecke is:D
2009. nov. 15. 21:45
 33/73 anonim ***** válasza:
100%
:):):)
2009. nov. 15. 21:46
 34/73 anonim ***** válasza:
Még a végén barátnők leszünk:))
2009. nov. 15. 21:53
 35/73 anonim ***** válasza:
Előfordulhat:)
2009. nov. 15. 21:55
 36/73 A kérdező kommentje:
Na ez szép volt....csak így tovább!:D:D:D:D:D:D:D De jót röhögtem!
2009. nov. 15. 22:02
 37/73 A kérdező kommentje:
Még annyit,hogy nem egész nap ülök a gép előtt!Igen vettem észre,hogy már nem is a témánál járunk..Hogy barátnők leszünk?Háát...nem hinném.Az én picim is már régen alszik amúgy,és én is most már megyek befelé.Amúgy meg senkinek semmi köze nincs,hogy én ráérek-e vagy sem.Bőven van időm mindenre,oké?Kedves pártoló válaszoló,nagyon aranyos,rendes vagy,hogy kiállsz mellettem,látod,mennyi okos Anyuka van?Azért nem semmi,hogy a kérdést amit feltettem az bántó,ezek szerint akik ellenem írtak,azok mind tapasztalatlanok!Már elnézést!Na veszekszünk még egy kicsit?Időm,mint a tenger,ráérek...
2009. nov. 15. 22:07
 38/73 anonim ***** válasza:
52%
Igen primitív lehetsz,nevetséges. Lehet néhány tapasztalatlan anyuka jobban fogalkozik,ért a gyermekéhez mint Te,kicsit el vagy szállva magaddal. És ezt a kérdést azért írtad ki,mert provokálni akarsz másokat. Szomorú,h ilyen is van,de mint a tény is bizonyítja,h átraktak egy másik kategóriába,mert ez a kérdés nem ide tartozik. Csak unatkozol és ki akarod valakin tölteni a mérged. Szánalmas vagy.
2009. nov. 15. 22:30
 39/73 anonim ***** válasza:
49%
Tudod mi a fura nekem? Hogy te állandóan arra hivatkozol, hogy milyen jó anya vagy, de a stílusod egy sértett kamaszlányét idézi. Még mielőtt félreértenéd: NEM MONDTAM, HOGY AZ VAGY, csak hogy olyan a stílusod. Ha valaki nem ért veled egyet, azt lényegében ellenségnek minősíted (ismét nem azt mondom, hogy szó szerint ezt teszed, hanem hogy lényegében). És ha valaki valamit nem tud, amit te igen, akkor az katasztrofális dolog, az egy szerencsétlen, tudatlan valaki. Pedig biztos van olyan dolog, akár a gyereknevelés terén, akár az élet más területeiben, amit az általad lenézett emberek jobban tudnak, vagy jobban csinálnak, csak a különbség annyi, hogy ők ezt nem dörgölik az orrod alá. De ha annyira alantasnak tartod a társaságot, akkor tényleg nem értem, minek írsz ide. És most ne gyere már azzal, hogy és én miért. Én nem tartom alantasnak a társaságot, nem tartom színvonal alattinak a kérdéseket (legalább is a nagyobb részüket), egyszerűen csak válaszoltam a kérdésedre (az enyém volt az első), ami neked nem tetszett, mert nem értettem veled egyet. Ezek után te szépen belekötöttél mindenki válaszába, aki nem azt írta, hogy neked van igazad és szerintem velem együtt sokan nem értik ezt az agressziót. Tulajdonképpen ki idegesített fel? Milyen feszültséget próbálsz rajtunk levezetni? Vagy alapból mindig ilyen vagy? Nem szégyen az, ha valaki pukkancs, csak egy bizonyos kor felett az embernek már van egy bizonyos önképe, és elkerüli azokat a helyzeteket, amik őt negatív színben tüntetik fel. Te sajnos ennek pont az ellenkezőjét teszed.
2009. nov. 15. 23:18
 40/73 anonim ***** válasza:
68%

Kepzeld, en azt sem tudtam, h mi az a Vigantol. Most neztem csak utana a neten. Nem erzem magam rosszabb anyanak ettol. Itt, ahol elek, nem adnak D vitamint a babaknak es kepzeld 1 eves fiam es meg sose volt beteg. Egyebkent masok is azert jonnek erre az oldalra, h megoldjak a problemaikat. Szerintem mar pozitivum, h segitseget kernek. En igazabol sose olvastam terhes ujsagot(azt se tudtam, h letezik ilyen), sot konyvet se. Bevallom a legtobbet az itteni kerdesekbol tanultam. Nemcsak, abbol h kerdeztem,hanem mas anyukak "egyugyunek" tuno kerdeseibol is. Terhessegem alatt nem volt idom olvasgatni ugyanis a 36. hetig dolgoztam. Egyebkent minden konyv mast irt, ezert is jobb megkerdezni tapasztaltabb anyukakat. Szerintem azert volt ennyi lehurrogas, mert eleg felvagos stilusban irtal.

A szuleinknek nem volt lehetoseguk ennyi konyvet, ujsagot olvasni, sot net sem volt, megis sokunkat sikeresen felneveltek. Az hogy valaki milyen jo anya szerintem nem ebben rejlik.

2009. nov. 15. 23:54
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!