Nemrég azt hallottam, hogy azok a családok akik 2 éven belül vállalnak újabb gyerkőcöt, kapnak vagy igényelhetnek 3 millió forintot, ez csak szóbeszéd vagy van valami alapja?
Figyelt kérdés
és ha tényleg van ilyesmi, mik a feltételek? Igazából nagyon nehezen hiszem el, hogy ilyesmi létezhet, de azért csak megkérdezem...:)2011. jún. 30. 14:34
1/17 anonim válasza:
Honnan, kitől és mire? Csak a legfontosabb infót hagytad le...
2/17 anonim válasza:
Ez engem is érdekelne, hogy kitől igényelhetnek és vissza kell fizetni?
3/17 anonim válasza:
Azért a milliókat nem osztogatják ám! Nem tudom elképzelni, hogy ilyesmi most vagy bármikor megtörténhetne...
4/17 anonim válasza:
Nem lehet igaz, mert túl jól hangzik. :)
Én még nem hallottam erről.
Ki mondta neked?
5/17 anonim válasza:
Túl szép....
Egyébként jó módja lenne az ösztönzésnek. :)
6/17 anonim válasza:
Ha létezik, ide jöhet!:) Mi vállaltunk, de nem a pénzért.
7/17 anonim válasza:
Nekem 20 hónap van a lányaim között, nem kaptam semmit. Még a szocpolról is lecsúsztam.
8/17 anonim válasza:
A szocpolt utólagosan is igénybe lehet egyébként venni, ha még a szocpol megszüntetése előtt vettétek a lakást, és a gyerkőcök azóta születtek. Nekünk is most van folyamatban az ügy - beadjuk a szükséges papírokat, és várjuk az elbírálást. 2006-ban vettük a kérót, 2009 szeptemberében született kisfiunk.
9/17 anonim válasza:
Nem valószínű, de nem is lenne jó, ha csak ezért szülnének az emberek. Az más, hogy valaki, aki egyébként szeretne gyereket, de a bizonytalan anyagi helyzet miatt nem vállal, az talán bátrabban belevágna, na de így is van a nyakunkon egy igen szép számú népcsoport, akik a pár tízezres segélyért is sorra szülik a gyereket, csak dolgozni ne kelljen.
Nem kéne idáig eljutnunk.
10/17 anonim válasza:
15:24-es!
Ezt szépen írtad!! Egy véleményen osztozunk!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!