2 és fél millió megtisztított spermaszám! Nektek mennyivel sikerült az inszemináció?
:(
Nekünk 2 milliónál nem is vállalták,hanem lombikra küldtek.
Nem mentünk!És 5 év után spontán megfogant a lányunk!!!
A reményt soha nem szabad feladni!!!!!!!! :)
Sziasztok, nálunk spermaszámot csak a jövőhéten néznek, én nálam minden rendben, és azt mondta a doki, hogy a következő 3 hónapban próbájunk inszemet és csak utána lombikot, hogy legyen meg a fokozatosság!
Persze azt is mondta hogy ha nagyon akarjuk rögtön a babát akkor menjünk lombikra, mert az átlagos inszem sikerességi ráta 15 % náluk ugyan Budapesten kimagasló 18 % de azért ez össze sem hasonlítható a lombikkal ahol a sikerességi ráta 45-50% ... Hát én azért az inszem mellett döntöttem spontán ciklusban, gyógyszer nélkül hiszen minden hónapban szép tüszőim nőnek normálisan is.
Tehát ezeket azért írtam le mert ezek a százalékok akkor érvényesek ha minden kritérium tökéletes beleértve a spermaszámot is, tehát ha valami nem jó az még rontja az esélyeket, szóval itt tényleg csak az a kérdés hogy mennyire ér rá nálatok a projekt.
(Mi 2 és fél éve próbálkozunk)
Sziasztok!
Én tudok olyat, akinek még ennél kevesebbel is sikerült. Hova jártok? Milyen amúgy a férjed spermaképe (mozgás, morfológia, koncentráció)? Mihamarabbi babásodát kívánok!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!