Miért mondta a doki, hogy 20 millió katona alatt nem csinál inszemet? Kinek mennyi katona kellett hozzá? Nekem csak 15 millio van
Figyelt kérdés
2011. szept. 9. 17:07
1/5 anonim válasza:
Mi a Bp-i Kaaliba jarunk es ugy tudom, h 15 millio felett csinaljak.
2/5 anonim válasza:
Én úgy olvastam a neten, hogy 3 millió elég az inszemhez. Az én férjemnek 15 millió volt, 3 havi nagydózisú vitamin és 18 millió lett. Jöv. héten lesz az iszemünk. Úgyhogy szerintem hülyeség.
3/5 Manka68 válasza:
Valószínűleg azért mondta, mert ennyivel elég kicsi az esélye az inszemnek. Lombikkal sokkal jobbak az esélyek. Lehet hogy nektek az inszem csak időhúzás lenne ilyen eredménnyel. Persze meg lehet próbálni felturbózni. De az vagy sikerül, vagy nem, az idő pedig telik.
4/5 anonim válasza:
az durva!nálunk a páromnak 10M volt rá egy évre meg 4M volt a sperma száma!most indulunk Tapolcára!akkor nekünk el sem fogják kezdeni az inszemet? vagy mi lesz?
5/5 anonim válasza:
Kicsi az esélye a teherbeesésnek, azért mondhatta. Orvosa válogatja. Az én férjemnek 5M van, és tapolcán azt mondta a prof, hogy azért próbáljuk meg, ha mi is úgy gondoljuk, mert ugyan mehetnénk egyből lombikra, de ha meg összejönne, akkor sokkal kevesebb hormonkezelést igényel, ami nem mindegy. Mi belementünk, mert ha már 3 évet vártunk, akkor az a 2-3 hónap már nem akkora veszteség, ha mégsem jön össze. De valóban, úgy van szabályozva, hogy 20M alatt egyből lehet lombikozni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!