Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Nemrég azt hallottam, hogy...

Nemrég azt hallottam, hogy azok a családok akik 2 éven belül vállalnak újabb gyerkőcöt, kapnak vagy igényelhetnek 3 millió forintot, ez csak szóbeszéd vagy van valami alapja?

Figyelt kérdés
és ha tényleg van ilyesmi, mik a feltételek? Igazából nagyon nehezen hiszem el, hogy ilyesmi létezhet, de azért csak megkérdezem...:)
2011. jún. 30. 14:34
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
100%

A válasz írója 83%-ban hasznos válaszokat ad.

A válasz megírásának időpontja: ma 15:21

megtudnád mondani hol lehet intézni utólag a szocpolt?

milyen papírok kellenek hozzá?

nekünk 2 gyermekünk született 2009-ben és 2010-ben, 2008ban vettük a lakást igaz hitelre ekkor is tudjuk igényelni?

bocsánat az off-ért, de nekünk senki nem említett ilyesmit hogy ezt hogy lehet!

köszönöm

2011. jún. 30. 17:40
 12/17 A kérdező kommentje:
ne értsetek félre, már 2 hónapos a kisebbik fiunk, az első pedig másfél éves...:) csak az egyik ismerősünk említette, hogy tud egy családot akik igényelték és megkapták, de igazából többet nem tudok én sem, mondom én is elég szkeptikus vagyok ezzel kapcsolatban, na de kinek nem jön jól a pénz?:)
2011. jún. 30. 17:51
 13/17 anonim ***** válasza:
100%
HA többet tudsz kérlek írd meg! Érdekel engem is!!!
2011. jún. 30. 22:37
 14/17 anonim ***** válasza:
100%
17.40-nek: most fogjuk beadni a szükséges papírokat ahhoz a bankhoz, amelyiknél felvettük a hitelt. Kellett kérnünk a jegyzőtől egy igazolást, miszerint a megszületett gyermekre nem kaptunk még semmilyen lakásvásárlási vagy építési támogatást, kell a gyerkőc szül.anyakönyvi kivonata, az adásvételiből egy példány, és az nagyon fontos, hogy a vételi érték nem haladhatja meg a 16.500.000 Ft-ot (nekünk pont jó, hogy külön van bontva a telek és a lakás értéke a szerződés egyik mellékletében, így a kéró ára ez alatt az érték alatt van). Ezen kívül az otp-ben adtak egy nyilatkozatot, igénylő lapot, meg mindenfélét, amit ki kell tölteni. Holnap viszi be a párom. Szomszédunk otp-s hitelosztály vezetője, azt mondta, igenis jár nekünk, és bárki, aki nem vett fel megelőlegezőt, az utólag kérheti, hiába szűnt meg a szocpol igényelhetősége. Ha bemész a bankotokhoz érdeklődni, ne hagyd magad lerázni, ez a lényeg. Sok ügyintéző elintézi annyival, hogy ez már nem létezik, az ügyfél meg elhiszi, és nem is jár utána.
2011. jún. 30. 23:43
 15/17 anonim ***** válasza:
Remélem sikeretek lesz!!
2011. júl. 1. 13:20
 16/17 anonim ***** válasza:

17:40es vagyok

köszönöm, hogy megírtad megkérdezzük a bankba mi Erste-nél vettük fel és csak 8,5millió volt a lakás (csak)....

2011. júl. 2. 19:01
 17/17 anonim ***** válasza:

Gusztustalan.

Olyan,mint a prostitúció.

Pénzt kapsz,azért,hogy gyereket szülsz.

Az a 3 milla hamar elmegy,de a gyerekekről gondoskodni kell.

2014. okt. 2. 11:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!