Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Azok a leendő Anyukák akik...

Azok a leendő Anyukák akik Babát vállalnak, miért nem tájékozódnak?

Figyelt kérdés
Úgy értem,hogy olvassanak a terhességük alatt újságot,könyvet a Babával kapcsolatban,mert bizony nekem is első gyermekem van,és nagyon sokat olvastam a Babákkal való foglalkozásról,és nagyon sokmindent tanultam.Mert amikor egy szülő megkérdezi,hogy mit adjon egy 2 hónapos Babának enni,vagy mivel kenje a popsiját,vagy éppen azt,hogy hogyan lehet "leszoktatni" az éjjeli evésről majdhogynem egy újszülöttet?Na ilyenkor égnek áll a hajam!Ez most tényleg nem "lenézés",meg butának tartás,csak én is most lettem szülő lassan egy éve és ahhoz képest elég ügyesen csináltam eddig mindent,védőnő,orvos is "megdicsért".Higgyétek el,nagyon sokat számít az,hogy mennyit foglalkozik vele a kismama míg meg születik csemetéje!Tapasztalatból tudom.Nem azt mondom ezzel,hogy tökéletes vagyok,de azért mindig minden problémát meg tudok oldani...
2009. nov. 15. 11:41
1 2 3 4 5 6 7 8
 51/73 anonim ***** válasza:
50%
Nők egymás között!
2009. nov. 16. 13:05
 52/73 anonim ***** válasza:
66%
huuu, hat en is vevigolvastam es el vagyok szornyulkodve! ez egy anonim oldal es mindeki azt kerdez amit akar! es mi bajod van a nem magyarorszagiakkal? mert nagyon primitivnek tartom a valaszaidat, hogy csak az okos, aki azt ismeri amit te(bar legalabb nem nagy a szinvonal:)). hat kapj a szivedhez! nem magyarorszagrol irok, naluk nincs igy , EDDIG NEM ISMERTEM A KONAKIONT es hala a a masok, altalad butanak tartott, kerdeseinek itt olvashattam rola, hogy mi azt!es akkor mi van???
2009. nov. 16. 15:46
 53/73 anonim ***** válasza:
75%

Kanadai magyar anyuka vagyok.Mi bajod a kulfoldi magyarokkal?Mi is magyarok vagyunk csak otthon nem valoszinu h megtudnank elni.

Engem az elso kommented akasztott ki.

"Mi az h nem tud szoptatni?Nem mutattak meg a korhazba?

Hat kepzeld h nem mindenki tud szoptatni.En 4 honapos koraig szoptattam de 2 honaptol mar potlast is adtam.

Amugy tenyleg szanalmas vagy es most legalabb tudjuk h ki a bunko valasz ado egy csomo kerdesre.

Na megyek inkabb a fiamhoz mert ugy se szallhatok veled versenybe tokeletes anyuka.

2009. nov. 16. 17:40
 54/73 anonim ***** válasza:
75%
Mint egy kis csitri,lerí a stílusod. Nem látja senki,hogy miket ír?
2009. nov. 16. 18:06
 55/73 anonim ***** válasza:
49%
Dede, én is azt írtam, hogy mint egy sértett kamaszlány. Ha már egy éves a gyereke, akkor nem igen lehet ezt a hormonokra fogni, úgyhogy én tényleg azt hiszem, hogy egy kamasz szórakozik, vagy pedig ennek egy b verziója, hogy egy kamasz anyuka, aki itt próbálja bebizonyítani magának, hogy ő mennyire jó szülő. Szerintem nem ez a nyerő módszer.
2009. nov. 16. 19:35
 56/73 A kérdező kommentje:

MINT ÍRTAM IS,DE LÁTOM TI SEM FIGYELTEK ODA,HOGY KI NEM INGE....TISZTELET A KIVÉTEL!!!!!!!!!!

De látom már senki nem az:(((((((

Egyébként semmi bajom a külföldön élő magyarokkal,nekem is élnek kint rokonok.

Szerintem itt és most fejezzük be a civakodást,mert tényleg semmi értelme...

2009. nov. 16. 20:30
 57/73 anonim ***** válasza:
49%

Nem birod ki h ne a tied legyen az utolso szo,ugye?

Rohej....

2009. nov. 17. 01:53
 58/73 anonim ***** válasza:
Hú, hallod ha már ilyen nevetséges közhelyekkel dobálózol, akkor használd őket helyesen :D
2009. nov. 17. 07:47
 59/73 A kérdező kommentje:

Látom Ti se bírjátok ki,hogy ne írjatok visszavágókat ugye?Röhej...

Magyarázzátok már el,hogy mi a f@sz bajotok van?!

És mi a baj a közhelyekkel?Mit nem írtam helyesen?

2009. nov. 17. 09:18
 60/73 anonim ***** válasza:
100%

A közhelyekkel éppen csak az a baj úgy általánosságban, elcsépelt sablon szöveg. És ráadásul nem is helyesen alkalmazod. Nem "tisztelet a kivétel", hanem tisztelet a kivételNEK, az meg már teljesen értelmetlen, hogy "ki nem inge", mert ugye ez meg úgy van eredetileg, hogy kiNEK nem inge, ne vegye magára, tehát innen legalább a "-nek" hiányzik, még akkor is, ha csak egy fél mondattal akarod idézni ezt a baromi régi közhelyet.

Amúgy meg, mi bajunk? A világon semmi, csak feltettél egy olyan kérdést, amivel semmi más szándékod nem volt, mint belekötni néhány emberbe, és amikor ebben nem akadt partnered, akkor besértődtél. Ez viszont már a te problémád.

2009. nov. 17. 09:52
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!