Azok a leendő Anyukák akik Babát vállalnak, miért nem tájékozódnak?
Kanadai magyar anyuka vagyok.Mi bajod a kulfoldi magyarokkal?Mi is magyarok vagyunk csak otthon nem valoszinu h megtudnank elni.
Engem az elso kommented akasztott ki.
"Mi az h nem tud szoptatni?Nem mutattak meg a korhazba?
Hat kepzeld h nem mindenki tud szoptatni.En 4 honapos koraig szoptattam de 2 honaptol mar potlast is adtam.
Amugy tenyleg szanalmas vagy es most legalabb tudjuk h ki a bunko valasz ado egy csomo kerdesre.
Na megyek inkabb a fiamhoz mert ugy se szallhatok veled versenybe tokeletes anyuka.
MINT ÍRTAM IS,DE LÁTOM TI SEM FIGYELTEK ODA,HOGY KI NEM INGE....TISZTELET A KIVÉTEL!!!!!!!!!!
De látom már senki nem az:(((((((
Egyébként semmi bajom a külföldön élő magyarokkal,nekem is élnek kint rokonok.
Szerintem itt és most fejezzük be a civakodást,mert tényleg semmi értelme...
Nem birod ki h ne a tied legyen az utolso szo,ugye?
Rohej....
Látom Ti se bírjátok ki,hogy ne írjatok visszavágókat ugye?Röhej...
Magyarázzátok már el,hogy mi a f@sz bajotok van?!
És mi a baj a közhelyekkel?Mit nem írtam helyesen?
A közhelyekkel éppen csak az a baj úgy általánosságban, elcsépelt sablon szöveg. És ráadásul nem is helyesen alkalmazod. Nem "tisztelet a kivétel", hanem tisztelet a kivételNEK, az meg már teljesen értelmetlen, hogy "ki nem inge", mert ugye ez meg úgy van eredetileg, hogy kiNEK nem inge, ne vegye magára, tehát innen legalább a "-nek" hiányzik, még akkor is, ha csak egy fél mondattal akarod idézni ezt a baromi régi közhelyet.
Amúgy meg, mi bajunk? A világon semmi, csak feltettél egy olyan kérdést, amivel semmi más szándékod nem volt, mint belekötni néhány emberbe, és amikor ebben nem akadt partnered, akkor besértődtél. Ez viszont már a te problémád.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!