Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Ti hogyan reagaltatok volna?...

Ti hogyan reagaltatok volna? Ma a kicsim keresztanyja aki a hugom 20 éves kiborult azon, hogy ki kellett volna cserélnie a babam kakis pelusát. Undorral hozta oda nekem hogy bekakilt a babád

Figyelt kérdés
Én megkérdeztem tole hogy miert nem csére led ki ki te.Erre ô azt valaszolta hogy soha nem fogom kicserélni.Nagyon kiborultam ezen
2013. febr. 10. 21:46
 71/91 anonim ***** válasza:
67%

Hugim soha nem cserélte még egyik gyerekem kakis pelusát sem, pedig a nagy 5 éves a kicsi 2, lett volna rá bőven lehetősége.

Ha itt volt, vagy mi voltunk nála és én éppen szusszantam volna egyet, míg ő játszott a kicsikkel de az egyik bekakilt, akkor felfüggesztettem arra a 2 percre a pihit és kicseréltem a pelust, soha nem is vártam volna el a húgomtól hogy ő cserélje ki. És még akkor sem orroltam meg rá soha ha épen semmi tennivalója nem volt, de nem a gyerekeimet, hanem a számítógépet választotta helyettük. Ja egyébként ő a keresztanyjuk. Vagy a keresztanyaság együtt jár a gyerekgardírozással? Ha anya úgy gondolja, utasítja a kereszt anyut, hogy cseréld ki a kakis pelust, játssz a gyerekkel! Na ez nem így működik! Én is csak azt tudom mondani, hogy a hiba a Te készülékedben van!

2013. febr. 11. 11:09
 72/91 anonim ***** válasza:
76%

Még nem olvastam el a hozzászólásokat, bocs, ha valakit ismétlek. Ha lesz időm, elolvasom.

Az én véleményem az 3 gyerek és jópár pelenkás év után, hogy senkitől nem várhatod el, hogy örömmel pelenkázza a babádat, esetleg a férjedtől!

Nem kötelessége senkinek rajtatok kívül, ha valaki megcsinálja ÖNKÉNT, annak köszönd meg, de ne várd el senkitől, főleg egy fiatal lánytól! Nem mindenki bírja a szagokat, látványt, majd ha neki is lesz gyermeke, az más, akkor máshogy áll a dolgokhoz!

Ezen kiborulnod szerintem abszolút nem kell, nem jogos, ha ezért megharagszol rá egy picit is. Az, hogy a keresztanyja, hogy a testvéred, az egy dolog. Nincs gyermeke még, te is ott voltál!

2013. febr. 11. 12:58
 73/91 anonim ***** válasza:
73%

Akár lustaságból,akár undorból,vagy bármi miatt nem cserélte ki a pelenkát akkor sem jogosan háborogsz!!! Otthon voltál így neked kell megcsinálni!

Az már más dolog ha ő egyedül van a gyerekkel és elvállalta hogy vigyáz rá. Akkor az is benne van hogy bekakál a gyerek,és neki kell rendbe tennie.

Ha ekkor sem hajlandó,és megvár vele és az üvöltő gyerekkel akkor az tényleg gáz és jogosan lehetsz felháborodva! Csak ebben az esetben azért vagy hibás mert nem a megfelelő emberre bíztad a gyereked!

2013. febr. 11. 13:25
 74/91 A kérdező kommentje:
Honnan veszitek hogy nincs gyereke????20évesen nemlehet valakinek gyereke?
2013. febr. 11. 16:14
 75/91 anonim ***** válasza:
83%
70-es válaszoló vagyok,én írtam,hogy nem cseréltetném ki mással a kakis pelust,ha ott vagyok. 22 éves vagyok,és van gyerekem. De tök mindegy,hogy van-e a tesódnak gyereke,vagy nincs,mert a te gyereked kakis pelusát akkor sem kell kicserélnie,hiába ő a keresztanyja. Akkor igen,ha rá van bízva a baba,te nem vagy ott,és senki más sincs ott. akkor persze. De azért mert Neked ez fordított esetben nem jelentene problémát,sok más embernek viszont igenis zavaró. Ezt a válaszok is mutatják,egyetlen válaszoló kivételével. Egyáltalán nem kéne ezért sem kiakadnod,sem felháborodnod,főleg a testvéredre nem.
2013. febr. 11. 16:39
 76/91 anonim ***** válasza:
81%

Fordítsuk meg a kérdést. Egyáltalán miért merült fel, hogy a húgod pelenkázza a te gyerekedet, amikor te is ott voltál?

Nekem ilyesmi eszembe sem jutna. Őszintén szólva nem is szeretem, ha más pelenkázza a kisfiamat (a férjemen kívül), mert nem tudja, hogy mennyi krémet szoktam rákenni, milyen szorosan teszem rá a pelenkát stb.

Nem inkább te voltál lusta pelenkázni a saját gyerekedet?

2013. febr. 11. 16:48
 77/91 anonim ***** válasza:
87%
Én csak azt nem értem ebben, hogy ha az én húgom hozná a babámat, undorral, hogy kakis a pelusa, én csak kikacagnám :D nem hogy megsértődnék :D Szerintem valami más gondod van, ezen nem hiszem, hogy bárki is így felhúzná magát, inkább nevetne rajta... Inkább gondold végig, hogy miért voltál ideges..
2013. febr. 11. 16:51
 78/91 anonim ***** válasza:
83%
Nem hiszem el, hogy már a 8. oldalnál tart a kérdés... :)))
2013. febr. 11. 23:01
 79/91 anonim ***** válasza:
71%
Én is épp ezt akartam írni, mint az utolsó, hogy indokolatlanul sok választ kaptál erre a nem túl fontos kérdésre:)
2013. febr. 12. 10:48
 80/91 anonim ***** válasza:
88%
Úgy, hogy valamelyik kommentjében lebunkózta a válaszadókat..
2013. febr. 12. 10:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!