Ti hogyan reagaltatok volna? Ma a kicsim keresztanyja aki a hugom 20 éves kiborult azon, hogy ki kellett volna cserélnie a babam kakis pelusát. Undorral hozta oda nekem hogy bekakilt a babád
Hugim soha nem cserélte még egyik gyerekem kakis pelusát sem, pedig a nagy 5 éves a kicsi 2, lett volna rá bőven lehetősége.
Ha itt volt, vagy mi voltunk nála és én éppen szusszantam volna egyet, míg ő játszott a kicsikkel de az egyik bekakilt, akkor felfüggesztettem arra a 2 percre a pihit és kicseréltem a pelust, soha nem is vártam volna el a húgomtól hogy ő cserélje ki. És még akkor sem orroltam meg rá soha ha épen semmi tennivalója nem volt, de nem a gyerekeimet, hanem a számítógépet választotta helyettük. Ja egyébként ő a keresztanyjuk. Vagy a keresztanyaság együtt jár a gyerekgardírozással? Ha anya úgy gondolja, utasítja a kereszt anyut, hogy cseréld ki a kakis pelust, játssz a gyerekkel! Na ez nem így működik! Én is csak azt tudom mondani, hogy a hiba a Te készülékedben van!
Még nem olvastam el a hozzászólásokat, bocs, ha valakit ismétlek. Ha lesz időm, elolvasom.
Az én véleményem az 3 gyerek és jópár pelenkás év után, hogy senkitől nem várhatod el, hogy örömmel pelenkázza a babádat, esetleg a férjedtől!
Nem kötelessége senkinek rajtatok kívül, ha valaki megcsinálja ÖNKÉNT, annak köszönd meg, de ne várd el senkitől, főleg egy fiatal lánytól! Nem mindenki bírja a szagokat, látványt, majd ha neki is lesz gyermeke, az más, akkor máshogy áll a dolgokhoz!
Ezen kiborulnod szerintem abszolút nem kell, nem jogos, ha ezért megharagszol rá egy picit is. Az, hogy a keresztanyja, hogy a testvéred, az egy dolog. Nincs gyermeke még, te is ott voltál!
Akár lustaságból,akár undorból,vagy bármi miatt nem cserélte ki a pelenkát akkor sem jogosan háborogsz!!! Otthon voltál így neked kell megcsinálni!
Az már más dolog ha ő egyedül van a gyerekkel és elvállalta hogy vigyáz rá. Akkor az is benne van hogy bekakál a gyerek,és neki kell rendbe tennie.
Ha ekkor sem hajlandó,és megvár vele és az üvöltő gyerekkel akkor az tényleg gáz és jogosan lehetsz felháborodva! Csak ebben az esetben azért vagy hibás mert nem a megfelelő emberre bíztad a gyereked!
Fordítsuk meg a kérdést. Egyáltalán miért merült fel, hogy a húgod pelenkázza a te gyerekedet, amikor te is ott voltál?
Nekem ilyesmi eszembe sem jutna. Őszintén szólva nem is szeretem, ha más pelenkázza a kisfiamat (a férjemen kívül), mert nem tudja, hogy mennyi krémet szoktam rákenni, milyen szorosan teszem rá a pelenkát stb.
Nem inkább te voltál lusta pelenkázni a saját gyerekedet?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!